تشکیل شیرین‌کننده‌ بدون کربوهیدرات

تولید شیرین‌کننده‌ بدون کربوهیدرات

به نقل از خبرگزاری برنا؛ شرکت روسی صنایع غذایی اِفکُو، موفق به ساخت یک شیرین‌کننده سالمِ عاری از کربوهیدرات و کاملا طبیعی شده است. این شکر از نوعی پروتئین که در انواع کمیابی از میوه آفریقایی کشف شده است، تشکیل می‌بشود. این پروتئین منحصربفرد، خاصیت عجیبی دارد و در تماس با گیرنده‌های زبان، طعم شیرین زیاد قوی را به مغز مخابره می‌کند. کارشناسان شرکت افکو به پشتیبانی ریزذرات موفق به ساخت این پروتئین در آزمایشگاه شده‌اند. یک گرم از این پروتئین می‌تواند جانشین ده کیلوگرم شکر در صنایع غذایی بشود.



منبع