تشکیل شیرین‌کننده‌ بدون کربوهیدرات

علی باقری
1 Min Read

به نقل از خبرگزاری برنا؛ شرکت روسی صنایع غذایی اِفکُو، موفق به ساخت یک شیرین‌کننده سالمِ عاری از کربوهیدرات و کاملا طبیعی شده است. این شکر از نوعی پروتئین که در انواع کمیابی از میوه آفریقایی کشف شده است، تشکیل می‌بشود. این پروتئین منحصربفرد، خاصیت عجیبی دارد و در تماس با گیرنده‌های زبان، طعم شیرین زیاد قوی را به مغز مخابره می‌کند. کارشناسان شرکت افکو به پشتیبانی ریزذرات موفق به ساخت این پروتئین در آزمایشگاه شده‌اند. یک گرم از این پروتئین می‌تواند جانشین ده کیلوگرم شکر در صنایع غذایی بشود.



منبع

معالجه زوج‌های نابارور در مرکز جهاد دانشگاهی قزوین با تعرفه نیمه دولتی_خبرخوان
ادامه مطلب
Share This Article