انتشار کردن تصویری اعجاب‌آور از ساختارهای ناشناخته در کهکشان راه شیری! + عکس

علی باقری
3 Min Read


ناسا تصویری تازه و دیدنی از کهکشان راه شیری انتشار کرده که توسط تلسکوپ جیمز وب گرفته شده است. این عکس جزئیاتی پیش‌تر دیده‌نشده را از منطقه‌ای نزدیک به هسته کهکشان خانگی ما مشخص می کند. این منطقه مملو از ساختارهایی است که برای ناسا ناشناخته و غیر‌قابل توضیح‌اند. محققان از مشاهده این ساختارها متحیر شده‌اند.

بر پایه گزارش ناسا، عکس تازه تلسکوپ جیمز وب، نزدیک به ۵۰۰ هزار ستاره چشمک‌زن به همراه خوشه‌ای از پیش‌ستاره‌ها (Protostar) را مشخص می کند که از ابرهای تیره متراکم غبار و گاز بیرون می‌آیند. پیش‌ستاره‌ها ستارگانی نونهال می باشند که به مرور با گرفتن جرم به ستاره‌های بالغ تبدیل خواهد شد.

عکس تلسکوپ جیمز وب؛ ساختارهای ناشناخته در کهکشان راه شیری

در عکس جیمز وب، علاوه بر ستارگان، نوک‌های پرمانند فیروزه‌ای را می‌بینیم که گمان می‌رود ساختارهایی از جنس هیدروژن یونیزه باشد. این ساختارها طبق معمولً محصول ستارگان عظیمی می باشند که فوتون‌های برانگیخته آن‌ها گاز هیدروژن اطراف را یونیزه می‌کنند. دانشمندان تا این مدت اطلاعات دقیقی از این ساختارهای سوزنی‌شکل که به‌طور اتفاقی در سراسر محیط هیدروژنی یونیزه شده‌اند، در دست ندارند.

آیا امروز نسل یازدهم آیپد 10.9 اینچی معرفی می‌شود؟
ادامه مطلب

یکی از محققان این حوزه حرف های است که هیچ زمان هیچ داده مادون‌قرمزی از این منطقه با وضوح و حساسیتی به خوبی عکس وب وجود نداشته، به این علت برای اولین‌بار ویژگی‌های زیاد این منطقه راه‌شیری قابل مشاهده شده است. وب به محققان امکان می‌دهد شکل‌گیری ستاره‌ها را در این نوع محیط به روشی مطالعه کنند که قبلاً ممکن نبوده است.

1700976089 104 انتشار کردن تصویری اعجاب‌آور از ساختارهای ناشناخته در کهکشان راه

تلسکوپ وب در اواخر سال ۲۰۲۱ به فضا پرتاب و اولین تصاویر آن در سال ۲۰۲۲ انتشار شد. مقصد این تلسکوپ رصد دوره‌های اولیه جهان، جستجوی سیارات فراخورشیدی، بازدید کهکشان‌های اولیه و این چنین ترسیم چگونگی شکل‌گیری ستاره‌ها بوده است.

کشف قدیمی‌ترین کهکشان مرده‌ای که تا بحال مشاهده شده توسط جیمزوب
ادامه مطلب

به حرف های محققان، مرکز کهکشان‌‌ها مکانی شلوغ و پرآشوب است. در آنجا ابرهای گازی متلاطم و مغناطیسی وجود دارند و ستارگان از بین این ابرها راه اندازی خواهد شد؛ سپس این ستاره‌ها با بادها، جت‌ها و تشعشعات خود بر گازهای اطراف تأثیر می‌گذارند. تسلکوپ جیمز وب اطلاعاتی در رابطه این محیط پرآشوب اراعه داده و به اکتشافات زیاد تر پشتیبانی کرده است.



منبع

در سایت خبری خبرخوان آخرین اخبارحوادث,سیاسی,فرهنگ وهنر,اقتصاد و تکنولوژی,دفاعی,ورزشی,ایران,جهان را بخوانید.

TAGGED:
Share This Article