به نقل از خبرنگار فرهنگی ، شبکه مستند حکم انتصاب جدیدی صادر کرد؛ شبکه تهران دست به تغییرات عمدهای زد؛ یک فیلم دوبله شده راهی آنتن شبکه سه سیما میبشود و در تکه تازه برنامه «جامجم» قرار است مهدی فرجی و ایرج محمدی با هم او گفتوگویی داغ درمورد سریالسازی داشته باشند.
جزئیات این اخبار را در ادامه بخوانید:
انتصابات تازه در شبکه تهران
مراسم تکریم و معارفه «قائم مقام شبکه تهران سیما، معارفه مشاور هنری مدیر شبکه و دبیر ستاد انتخابات شبکه تهران سیما» با وجود مدیران شبکه تهران سیما برگزار شد.
محمد باقر اعلمی مدیر شبکه تهران سیما، ضمن تقدیر از کوششهای مهدی کریمی زارچی، مرتضی جاسبی را به گفتن “قائم مقام مدیر شبکه تهران سیما” منصوب کرد.
وی این چنین امیرحسین خرمشاهی و مهدی مهدیقلی را به ترتیب به گفتن “مشاور امور هنری مدیر شبکه تهران سیما و دبیر ستاد انتخابات شبکه تهران سیما” منصوب کرد.
مدیر شبکه تهران در حکم “قائم مقام شبکه تهران سیما” به بازنگری سند تحول شبکه منطبق با راهبردها و رویکردهای تازه ابلاغی، تشکیل هماهنگی بین گروههای برنامه ساز، مدیریتهای ستادی و حمایتبا مقصد تسهیل و تسریع در امور، بازنگری در شوراهای تخصصی و محتوایی شبکه و تشکیل ساز و کار مناسب جهت تعامل و ربط با نهاد ها و ارگانهای استان تهران با مقصد هم افزایی در امور رسانه ای و فرهنگی پافشاری کرده است.
وی این چنین در حکم انتصاب “مشاور امور هنری مدیر شبکه تهران سیما”، بر راه اندازی شورای راهبردی شبکه با وجود جمعی از متخصصین فرهنگی، هنری و اساتید محترم دانشگاه، وجود موثر در شوراهای گوناگون تخصصی و محتوایی شبکه و تشکیل ساز و کار مناسب برای نظارت محتوایی و هنری بر برنامههای تولیدی بر پایه رویکرد های تازه شبکه، بازنگری مناسب در هویت بصری و وحدت رویه گرافیکی در تولیدات شبکه با تعامل با مدیران گروههای برنامهساز و راه اندازی گروه هنری شبکه با وجود متخصصان درون و برون سازمانی نیز پافشاری شده است.
اعلمی این چنین در حکم انتصاب “دبیر ستاد انتخابات شبکه تهران سیما” به دقت جدی تولیدات شبکه به چهار راهبرد سلامت، امنیت، شراکت و رقابت در انتخابات پیش رو، نظارت کامل بر برنامههای انتخاباتی با همکاری مدیران گروههای برنامهساز، وجود مؤثر در جلسات ستاد انتخابات سازمان و ستاد انتخابات استان تهران، تشکیل ساز و کار مناسب جهت انعکاس بیشتر از پیش شهرستانهای تهران پافشاری کرده است.
انتصاب تازه در شبکه مستند
در مراسمی با وجود محمد جلیل آل امین قائم مقام رئیس مرکز مطرح و برنامه و برسی سیما، حسین زارع زاده مدیر شبکه و دیگر مدیران شبکه مستند، مدیر تازه مطرح و برنامه این شبکه معارفه شد.
در این مراسم حسین زارعزاده با سپاس از کوششهای سعید صفار در شبکه مستند طی حکمی محمد بیطرف را به سمت «مدیر مطرح و برنامه شبکه مستند» منصوب کرد.
در حکم مدیر شبکه مستند سیما برای محمد بیطرف آمده است: «نظر به حسن اسبق و ضمانت جناب عالی به جهت این حکم به سمت «مدیر مطرح و برنامه شبکه مستند» منصوب میشوید؛ امید است همه توان خود را در جهت پیشبرد اهداف شبکه و مأموریتهای سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران به کار گیرید».
مدیر شبکه مستند این چنین بیطرف را مکلف کرد که در راستای سیاستهای تحولی سازمان صدا و سیما و در جهت غنیتر کردن برنامه های شبکه مستند و این چنین برنامهریزی برای تشکیل برنامه در مختصر زمان، بین زمان و بلند زمان قدم بردارد.
غصه شهدای غزه را در «قصهها و غصههای غزه» بشنوید
مستند « قصه ها و غصه های غزه» با نوشته داستان زندگی شهدای طوفان الاقصی توسط مرکز هنری رسانه ای نهضت تشکیل شده است ، این مجموعه مستند در ۶ تکه آماده شده که هر کدام از تکهها پرترهای از شخصیتهای معروف و مهم ساکن غزهاند که از اغاز طوفان الاقصی توسط حملات رژیم غاصب به غیرنظامیها شهید شدند.
در تکه اول « قصهها و غصههای غزه» به زندگی بازیگر سینما و تلویزیون فلسطین به نام علی نسمان پرداخته میبشود، این شخصیت سالها در کنار فعالیت بازیگری، کلیپهایی با نوشته مقاومت و تحقیر اسرائیل تهیه و تشکیل کرد که در بین مردم فلسطین بازنشر و محبوب شد.
علی نسمان با اغاز جنگ به میدان رفت و از طریق فضای مجازی حالت غزه را گزارش کرد که در بین بمباران رژیم غاصب شهید شد.
این چنین در تکه دوم مستند «قصهها و غصههای غزه» به هبو ابوندا پرداخته شده است ، او شاعر و نویسنده ای می بود که سالها از انسانیت و آزادی فلسطین سرود و نوشت و جوایز مهمی از کشورهای جهان برای رمانهایش از جمله رمان «اکسیژن برای مردگان نیست » دریافت کرد که با حملات هوایی رژیم غاصب صهیونیستی شهید شد.
دو تهیهکننده امشب در «جامجم»/او گفت و گو درمورد سریالسازی ادامه دارد
برنامه تلویزیونی «جامجم» سپس از یک هفته پرهیاهویی که تا این مدت بازتابهای آن در فضایمجازی ادامه دارد سراغ دو تهیهکننده شناخته شده رفته است.
ایرج محمدی از یک سو و مهدی فرجی از سویی دیگر؛ تهیهکنندگانی که هر دو سابقه فوق الاده در سینما و تلویزیون از خود گذاشتهاند به مراتب محمدی زیاد تر به گفتن تهیهکننده شناخته میبشود.
چرا که قدمتِ تهیهکنندگی محمدی به سالهای دور برمیگردد «خانه پدری»، «بزنگاه»، «خانه به دوش»، «دردسرهای عظیم» و آخرینهای آن به «دلدادگان» و «آرماندو» در تلویزیون و در نمایشخانگی هم دو تاثییر تا بحال به تهیهکنندگی او انتشار شده است.
یقیناً این روزها در حال فیلمبرداری سریالی تازه در تلویزیون است که نام موقتِ آن «تانکخورها» است.
از سویی دیگر مهدی فرجی که زیاد تر این روزها به تهیهکنندگی سریال «نونخ» شناخته میبشود که فصل تازه آن در دستور ساخت است. اما او سالهای بسیاری در کسوتِ مدیریت شبکه یک و دو وجود داشته و آثار درخشان و ماندگاری در زمان او ساخته شده است. احتمالا یکی از مصادیق بارز آن «پایتخت» و سریالهایی همچون «زیر هشت» و «رستگاران» باشد.
قرار است امشب این دو تهیهکننده که شناخت خوبی از تولیدات نمایشی دارند مجدد پرونده بازدید حالت نمایشی را سپس از چند تکهِ اضطراب و مهم در «جامجم» مورد بازدید قرار دهند.برنامهای که این روزها دوران بلوغ خود را سپری میکند و بازتابهای خوبی در فضایمجازی به همراه دارد.
برنامه تلویزیونی «جامجم» با رویکردی نقادانه به تهیهکنندگی مصطفی هیودی و با سردبیری و میزبانی سیداحمد موسوی صمدی هر دوشنبه حوالی ساعت ۲۳:۱۵ به طور زنده روی آنتن شبکه یک سیما میرود.
افشاگری «روزنامه نگار» ژاپنی روی آنتن شبکه سه
مجموعه تلویزیونی «روزنامه نگار» با گویندگی ۲۸ نفر از گویندگان گفتار فیلم در واحد دوبلاژ اداره کل فراهم و رسانه بین الملل دوبله شد.
این سریال در گونه درام و اضطراب محصول ژاپن در سال ۲۰۲۲ قرار است از شبکه سه سیما پخش بشود.
مدیر دوبله این سریال امیر حکیمی است. شیلا آژیر، ارغوان افراسیاب، آرزو امیربدری، محمد بهاریان، محمد تنهایی، علی جلیلی باله، ارسلان جولایی، محمدرضا حسینیان، افشین زی نوری، حسین سرآبادانی، ابوالفضل شاه بهرامی، فاطمه شعشعانی، پریا شفیعیان، امیرمحمد صمصامی، میلاد فتوحی، پویا فهیمی، علیرضا کامیابیپور، امیربهرام کاویانپور، امیرصالح کسروی، نسرین کوچک خانی، مریم معینیان، مهرتاش اسفندیار، علی همت مومیوند، علیرضا ناصحی، صنم نکواقبال، حسین نورعلی، نازنین پشتیبانی و امیر حکیمی صداپیشه های این تاثییر بوده اند.
این سریال درمورد آنا ماتسودا خبرنگاری حرفهای و باوجدانی است که زیاد تر روی پروندههای مربوط به فساد دولتی و سیاسی کار میکند و معتقد است که با باوری راسخ باید ته و توی هر ماجرایی را درآورد و به مرکز حقیقت دست اشکار کرد. برتری آنا برای خبرنگاری، افشای فساد سیاسی و اجتماعی در سرزمین است؛ یعنی موارد بالقوهای که قابلیت تشکیل ویرانی در ژاپن معاصر را دارند. او با پافشاری و تحمل همهی سختیها حقیقت را برملا میسازد.
سریال اینده که بر پایه فیلمی با همین نام ساخته شده است، روایتی دلنشین را در باب فساد دولتی در ژاپن به عکس میکشد. قابهای ثابت در کنار نورپردازی تیره و تصاویر زیاد تر سرد و بی روح به فضاسازی تاثییر پشتیبانی شایانی کرده است. این سریال، از ویژگیهای مثبت بسیاری در رابطه با ساخت و داستانپردازی سود جسته و میتواند برای مخاطب ایرانی نیز دلنشین دقت باشد.
واحد جستجوی اداره کل فراهم و رسانه بینالملل، مسئولیت رصد این تاثییر را بر مسئولیت داشته و بعد از طی مرحله های تایید و تخصیص (اشکار شدن شبکه پخشکننده)، نسخه مهم را تهیه و فراهم کرده و اکنون بعد از طی شدن روندهای ترجمه، ویراستاری و سپس دوبله، قرار است بعد از آماده سازی از شبکه سه، برای مخاطبان پخش بشود.
انتهای مطلب/
منبع