تقابل صداوسیما با شبکه‌های اجتماعی

علی باقری
3 Min Read


تازه ترین نظرسنجی ایسپا مشخص می کند که کمتر از ۳۸ درصد مردم اخبار را زیاد تر از طریق صداوسیما جستوجو می‌کنند و ۳۱ درصد نیز شبکه‌های اجتماعی را برای این کار ترجیح خواهند داد. این آمار در قیاس با پیمایش سال ۱۳۹۶ دستخوش تغییراتی شده است و به‌نظر می‌رسد که در آینده‌ای نزدیک، صداوسیما مرجعیت رسانه‌ای را کاملاً به شبکه‌های اجتماعی واگذار خواهد کرد.

مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران پیمایشی درمورد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی برگزار کرده است. این نظرسنجی در آبان‌ماه ۱۴۰۲ با اندازه نمونه ۵۰۸۶ نفر در بین شهروندان ۱۸ سال به‌بالا ساکن در سراسر کشورمان به‌صورت حضوری اجرا شد.

«حسن مسلمی نائینی»، رئیس جهاد دانشگاهی، در او مباحثه با ایسنا به نتایج موج اول این پیمایش اشاره کرده است که قیاس آن با داده‌های سال ۱۳۹۶، اطلاعات جالبی درمورد مرجعیت رسانه‌‌ای در ایران به‌جستوجو دارد.

«دیوار» جایزه کسب‌‌وکار برگزیده دسترسی‌پذیری دیجیتال «توان‌تک» را به دست آورد_خبرخوان
ادامه مطلب

به حرف های نائینی، یافته‌های تازه نشان داد که رسانه ملی و شبکه‌‌های اجتماعی مجازی به‌ترتیب به‌گفتن با اهمیت ترین منبع های پیگیری اخبار در بین مردم می باشند؛ یعنی ۳۷.۹ درصد مردم حرف های‌اند که اخبار را زیاد تر از طریق صداوسیما جستوجو می‌کنند. این چنین ۳۱ درصد از طریق شبکه‌های اجتماعی مجازی و ۸.۹ درصد از طریق ماهواره، اخبار سرزمین را پیگیری می‌کنند. یقیناً شایان ذکر است که عمده محتوای خبری و خبر‌رسانی سرزمین در شبکه‌های اجتماعی توسط خبرگزاری‌های رسمی و پایگاه‌های خبری تشکیل می‌بشود.

آخرین مطالب
امروز در فضا: یوهان انکه درگذشت_خبرخوان
ادامه مطلب

ایسپا در سال ۱۳۹۶ و در اغاز انتخابات دوازدهمین دوره ریاست‌جمهوری، یک نظرسنجی با حجم نمونه ۱۰۰۰ نفر در شهر تهران برگزار کرد. در آن پیمایش به مطمعن مردم به منبع های رسانه‌­ای پرداخته شد که در بین رسانه‌ها، صداوسیما با ۵۱.۵ درصد در صدر مطمعن مردم تهران قرار گرفت. ۱۳ درصد مردم به شبکه‌های ماهواره‌ای و ۱۲ درصد به شبکه‌های اجتماعی بیشترین مطمعن را داشته‌اند.

این که اکنون ۳۱ درصد مردم ترجیح خواهند داد اخبار را از شبکه‌های اجتماعی جستوجو کنند، نشان از این دارد که مطمعن به شبکه‌های اجتماعی افزایش یافته است و به گمان زیادً در آینده‌ای نزدیک، صداوسیما مرجعیت رسانه‌ای را کاملاً به شبکه‌های اجتماعی واگذار خواهد کرد. افت سهم شبکه‌های ماهواره‌ای از پیگیری اخبار نیز در نوع خود دلنشین‌دقت است.



منبع

در سایت خبری خبرخوان آخرین اخبارحوادث,سیاسی,فرهنگ وهنر,اقتصاد و تکنولوژی,دفاعی,ورزشی,ایران,جهان را بخوانید.

بلیط هواپیما چارتر با لحظه آخری چه فرقی دارد؟
ادامه مطلب

Share This Article