چای و تخم مرغ یک ترکیب ِ نادرست در صبحانه !

علی باقری
1 Min Read

به نقل از برنا؛ دکتر محمد هاشمی، دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی ایران او گفت: در ترکیب چای ترکیبی بنام تانن وجود دارد که تمایل شدیدی به ترکیب با آهن مواد غذایی دارد و مانع جذب آهن مواد غذایی به بدن میشوند. نوشیدن چای با فاصله مختصر از مواد غذایی حاوی آهن همانند تخم مرغ میتواند سطح جذب آهن حاضر در آن ماده خوراکی را افت میدهد. 
این اتفاق در دراز زمان، درجاتی از فقر آهن را در فرد تشکیل میکند. بعد چای را کمرنگ و با فاصله نیمساعته از مواد غذایی حاوی آهن همانند گوشت قرمز و تخم مرغ مصرف کنید.



منبع

Share This Article