از سال ۱۹۴۵ تا به امروز چه مقدار اورانیوم در جهان تشکیل شده است؟ + اینفوگرافیک

علی باقری
3 Min Read


اورانیوم دریاچه سیگار (Cigar Lake) کانادا بیشترین خلوص در جهان را دارد. از سال ۲۰۱۴، این سایت ۴۷,۶۲۷ تن از این فلز رادیواکتیو را استخراج کرده است که به طور طبیعی در زمین وجود دارد. این سایت، بزرگترین معدن اورانیوم روی کره زمین است. برای فهمیدن بهتر، فکر کنید که مقداری از سوخت این اورانیوم به اندازه یک تخم مرغ می تواند به اندازه ۸۸ تن زغال سنگ برق تشکیل کند. با دقت به ذخایر عظیم اورانیوم، کانادا از سال ۱۹۴۵ بیشترین اورانیوم را در سراسر جهان به وجود اورده است. اینفوگرافیک زیر مجموع اورانیوم تشکیل شده را بر پایه سرزمین در تاریخ معاصر با داده های انجمن هسته ای جهانی نشان می دهد.

برترین کشورهای تشکیل کننده اورانیوم

از سال ۱۹۴۵، در کل ۳.۵ میلیون تن اورانیوم در سطح جهان تشکیل شده است. کانادا و ایالات متحده با هم بیشتر از ۲۹ درصد از تشکیل جهانی را به خود تعلق داده اند و ۹۳۲,۰۰۰ تن در چند دهه قبل استخراج کرده اند.

نگاهی به مجموع اورانیوم تولید شده در جهان از سال 1945 تا 2022
نگاهی به مجموع اورانیوم تولید شده در جهان از سال 1945 تا 2022

در طول جنگ سرد، اتحاد جماهیر شوروی بیشتر از ۳۷۷,۰۰۰ تن اورانیوم را برای مقاصد گوناگون از جمله رآکتورهای هسته ای و سوخت دریایی استخراج کرد.

۲۰ فیلم ترسناک که بر پایه داستان‌ واقعی ساخته شدند_خبرخوان
ادامه مطلب
آخرین مطالب

به علت تقاضای رآکتورهای هسته ای، تشکیل اورانیوم از دهه ۱۹۶۰ تا ۱۹۸۰ به شدت افزایش یافت. با این کار ساخت اولین نسل از نیروگاه های هسته ای اغاز شد. امروزه نزدیک به ۴۳۶ رآکتور هسته ای در حال فعالیت می باشند.

نگاهی به مجموع اورانیوم تولید شده در جهان از سال 1945 تا 2022

از زمان جنگ در اوکراین، اورانیوم با دقت به نقش آن در سلاح های هسته ای دقت بیشتری را به خود جلب کرده است. اوکراین دارای ۱۵ رآکتور هسته ای وابسته به اورانیوم روسیه می بود، اما این سرزمین به شدت با کانادا قرارداد امضا کرد.

نیمی از کارمندان منفعت گیری از هوش مصنوعی را از مدیر خود نهان می‌کنند_خبرخوان
ادامه مطلب

همانند اوکراین، رآکتورهای هسته‌ای فنلاند در معرض خطر بودند، چون راکتورهای ساخت روسیه آنها به دانش شرکت‌های روسی متکی بودند.

نگاهی به مجموع اورانیوم تولید شده در جهان از سال 1945 تا 2022

در حالی که اورانیوم برای مقاصد دفاعی منفعت گیری می بشود، به علت ردپای کربن کم آن، نقش کلیدی در تشکیل برق نیز دارد. در ایالات متحده، نزدیک به ۱۹ درصد از برق از نیروگاه های هسته ای و نزدیک به ۱۰ درصد از برق جهان از منبع های انرژی هسته ای تامین می بشود.

در سایت خبری خبرخوان آخرین اخبارحوادث,سیاسی,فرهنگ وهنر,اقتصاد و تکنولوژی,دفاعی,ورزشی,ایران,جهان را بخوانید.



منبع

Share This Article