به نقل از برنا؛ ساخت عکسها و فیلمها با منفعت گیری از ویژگیهای هوش مصنوعی نسبت به قبل آسانتر شده و تشخیص موارد جعلی با منفعت گیری از برنامههای رایگان مشکل است. این روال علتشده تا برخی افراد به جستوجو راههایی برای جلوگیری از سوء منفعت گیری و محافظت از عکسها و فیلمهای خود باشند.
خالد یسری، مشاور ابزارهای هوش مصنوعی، توضیح داده است که چطور میتوان از عکسهای شخصی محافظت و مطمعن حاصل کرد که این عکسها از طریق پلتفرمهای «رسانههای اجتماعی» انتشار نمیشوند.
درست است هیچ برنامه خاصی برای محافظت از عکسها در برابر جعل اطلاعات توسط هوش مصنوعی وجود ندارد؛ اما با این حال، برنامههای رمزگذاری برای جلوگیری از گردش تصاویر و جعل آنها از طریق هوش مصنوعی وجود دارد.
یسری او گفت: عکسهای شخصی را به راحتی در دسترس قرار ندهید؛ چون در معرض جعل قرار میگیرند. برنامههایی برای محافظت از وسایل الکترونیکی همانند تلفن همراه، تبلت و … در برابر هک وجود دارد؛ اما از آنها در موارد خاص منفعت گیری میبشود و در دسترس همه نیست که به آنها “PhotoGuard” میگویند.
برنامه “Photo Guard” تشکیل شده توسط تیم موسسه فناوری ماساچوست (MIT)، از تکنیکی منفعت گیری میکند که اجازه تحول عکسها را نمیدهد که به آن “دعوا رمزگذاری” میگویند.
برنامه “PhotoGuard” سیگنالهای نامرئی یا ملموس را به عکس اضافه میکند، به طوری که برنامههای کاربردی هوش مصنوعی آن را به گفتن چیز فرد دیگر تفسیر میکنند تا به نادرست توسط هکرهای عکس و ویدئو مورد سوء منفعت گیری قرار نگیرد.
این سیگنالهای حاضر بر روی عکس میتواند علتبشود که هوش مصنوعی تصویری از یک فرد خاص را بهگفتن بلوک خاکستری قرار دهد و در نتیجه، هرگونه تلاش برای تحول عکس این شخص به تصاویر دیگر غیرقابل قبول به نظر میرسد.
منبع