به نقل از برنا از مرکزی ، فرزاد مخلص الائمه روز چهارشنبه در شورای پیشگیری از وقوع جرم و صدمه استان مرکزی او گفت : طی سالهای تازه انتقال کالای قاچاق توسط خودروهای شوتی، یکی از چالشها و معضلات جادهای و حوزه مقابله با قاچاق کالا در سراسر سرزمین بوده است.
او همین طور گفت: اتفاق خودروهای شوتی علاوه بر صدمه به اقتصاد سرزمین، جادهها را نیز نومید میکنند و نیاز است دستگاههای مسئول برای مقابله با این اتفاق برنامهریزیهای کاربردی تدوین کنند.
استاندار مرکزی با گفتن این که مقابله با این اتفاق در استان جهت شده تا مردم و پلیس انرژی صرف کنند، اظهار کرد: روزانه تعداد قابل توجهی از خودروهای شوتی با شدت سرسام آور و بدون دقت به قوانین مقررات راهنمایی و رانندگی با انتقال کالای قاچاق از مبدأ محورهای جنوب سرزمین داخل استان مرکزی خواهد شد که جادههای این خطه را ناایمن میکنند.
استان مرکزی رتبه سوم سرزمین در ورود و خروج ماشین را دارد
مخلص الائمه افزود: استان مرکزی رتبه سوم سرزمین در ورود و خروج ماشین را دارد که این مهم در ایام مناسبتی و تعطیلات نوروز افزایش چشمگیری دارد.
وی فرمود: اصلاح راهها و شناسایی و از بین بردن نقاط صدمه پذیر جادهای یکی از برنامههای مهم مدیریت ارشد استان مرکزی است به طوری که در ۲ سال قبل به مقدار ۱۲ سال در جاده های استان کار انجام شده است.
استاندار مرکزی به عوامل انسانی در تصادف اشاره کرد و افزود: هرچند نباید نقش جاده و وسیله نقلیه را در ابراز تصادفات نادیده گرفت با این حال عامل انسانی درجلوگیری از تصادفات و پیامدهای تلخ آن نقش غیرقابل انکاری دارد.
مخلصالائمه فرمود: به دقت به درجه پایین انتظامی استان نمیتوان از امکانات و خدمات ملی منفعت گیری کرد، به این علت باید برای بالابردن درجه انتظامی استان جهت منفعتگیری از امکانات ملی تلاش بشود.
مخلص الائمه افزود: میانگین شدت در اراک از میانگین کشوری بالاتر است و در نتیحه تلفات جادهای نیز به نسبت بالا است که باید برای این مهم چارهاندیشی کرد.
منبع