چالش‌های گسترش‌دهنده‌ها و راهکار سکوی ابری رانفلر برای از بین بردن آنها_خبرخوان

علی باقری
7 Min Read


به گزارش خبرخوان

سلب مسئولیت: دیجیاتو فقط نمایش‌دهنده این متن تبلیغاتی است و تحریریه مسئولیتی درمورد محتوای آن ندارد.

هیچ برهه‌ای از زمان نبوده که دنیا تا این اندازه وابسته به داده و فناوری باشد. بیشتر از پیش می‌توان اهمیت بالای برنامه‌نویسی و دانش کامپیوتری را در این دوره مشاهده کرد. بر فردی پوشیده نیست که امروزه، کودک پنج ساله تا پیرمرد هشتاد ساله در زندگی روزمره به نوعی دچار با فناوری‌اند.

تعداد بسیاری امروزه علاقه مشهودی به یادگیری برنامه‌نویسی نشان خواهند داد تا بتوانند در شرایط نابسامان اقتصادی بازار، کاری مهیج و پویا برای خود بیابند. می‌توان به جرات او گفت وقتی نبوده همانند امروز که برنامه‌نویسی تا این اندازه ساده باشد. در ادامه علت آن را بازدید می‌کنیم.

آخرین مطالب
فرم ثبت نام ویندزور [افتتاح در 3 ثانیه!]؛ بروکر"Windsor" + حمایتویندزور
ادامه مطلب

در قبل زبان‌های سطح پایین (زبان‌هایی که به زبان انسان نزدیک نیستند) یادگیری برنامه‌نویسی را دشوار می‌کردند. زبان‌های سطح پایین نزدیک‌تر به زبان ماشین‌اند و فهمیدن آن توسط انسان تا اندازه‌ای دشوار و معماری آن پیچیده است. اما با ورود زبان‌های سطح بالا، یعنی زبان‌هایی که به زبان انسان نزدیک و معماری آنها دشوار نیست کار برای برنامه‌‌نویسان تازه‌داخل ساده شد.

با آمدن زبان‌هایی همانند پایتون (Python)، نود جی اس (NodeJS)، پی اچ پی (PHP) و چارچوب‌های (framework) محبوب و متعدد این زبان‌ها، علاقه به برنامه‌نویسی شدت گرفت. یقیناً چالش‌هایی فرد دیگر در این مسیر وجود داشت. یکی از این چالش‌ها، بستر قرارگیری پروژه گسترش داده شده می بود.

سرور، بستر محبوب زیاد تر برنامه‌نویسان می بود اما منفعت گیری از سرور به این سادگی‌ها نبوده است. علت اشکار می بود: پیکربندی سرور (server configuration) نیاز به تخصص داشت. هم‌این چنین راه‌اندازی سرور برای بستری که پروژه‌های گوناگون را اجرا کند، کار ساده‌ای نبوده است. فراموش نکنید، هنگامی پروژه‌ای روی سرور قرار می‌گرفت نیاز به تهیه نسخه پشتیبان و تامین امنیت هم داشت؛ و این مورد چالش بزرگی برای برنامه‌نویسان می بود.

کارت گرافیک RTX 5090 احتمالاً با 24,576 هسته از راه می‌رسد!
ادامه مطلب

برنامه‌نویسی که در اغاز فقط با کدهای زبان مورد علاقه خود سروکار داشت، می‌بایست با پیکربندی‌های پیچیده سمت سرور دچار شود و تمرکزش از گسترش پروژه به سمت سرور معطوف گردد. اینجا نقطه‌ای می بود که سکوی ابری رانفلر (Runflare) کار خود را اغاز کرد.

در سایت خبری خبرخوان آخرین اخبارحوادث,سیاسی,فرهنگ وهنر,اقتصاد و تکنولوژی,دفاعی,ورزشی,ایران,جهان را بخوانید.

برنامه‌نویس تنها یک ماموریت دارد: کد نویسی! تیم گسترش رانفلر با دقت به این قضیه، ساختاری تشکیل کرد که برنامه‌نویسان تنها به ماموریت خود عمل کنند و دچار مرحله های خرید و پیکربندی سرور نباشند.

تعریف مختصری از رانفلر

رانفلر یک سکوی ابری (PaaS) برای راه‌اندازی پروژه‌ها با زبان‌های برنامه‌نویسی و پایگاه‌های داده (data base) دلخواه است. شما می‌توانید تنها با چند کلیک پروژه را راه‌اندازی کنید. یقیناً این تعریف جامعی از رانفلر نیست. رانفلر امکانات و خدمات بالایی اراعه می‌دهد که می‌توان به طور مختصر به آن پرداخت.

آژانس فضایی اروپا خورشیدگرفتگی مصنوعی تشکیل می‌کند!_خبرخوان
ادامه مطلب

رانفلر در واقع یک پلتفرم ابری‌ست که در داخل سرزمین گسترش داده شده و یک محصول دانش‌بنیان است. زیرساخت‌های رانفلر در مرکزهای داده (data center) گوناگون در داخل و خارج از سرزمین مستقر می باشند که کاربر می‌تواند مرکزداده مورد نظر خود را انتخاب و پروژه خود را روی آن بستر قرار دهد. رانفلر از فناوری داکر (Docker) و کوبرنتیز (Kubernetes) منفعت گیری می‌کند و می‌تواند پروژه های شما را بدون دانش خاصی تنها با چند کلیک در این بسترها پیاده‌سازی کند و شدت و پایداری بسیار‌ای به شما اراعه دهد.

با بازدید امکانات رانفلر می‌توان مزیت رانفلر نسبت به سرور‌های اختصاصی یا مجازی را مشاهده کرد. زیرساخت رانفلر در هر مرکزداده‌ای شامل متعادل کننده توزیع ترافیک سرور(Server load balancer)، سرورهای مستر (Master server) و سرور ورکرهاست (Server worker) اما زیرساخت در سرورهای اختصاصی یا مجازی  فقط یک سرور است.

راهنمای کامل طراحی سایت برای مبتدیان + 10 راه کسب درامد_خبرخوان
ادامه مطلب

رانفلر به زبانی ساده ها است ابری نود جی اس و انواع ها است‌های ابری دیگر را اراعه می‌کند که در واقع مزیت‌های زیاد بیشتری نسبت به ها است‌های معمولی دارد.

در رانفلر وقتی سرور مستر از دسترس خارج شود، سایت‌ یا پروژه‌های شما دچار اختلال نمی‌شوند. هم‌این چنین اگر یکی از سرورهای ورکر از دسترس خارج شود پروژه شما به طور خودکار به سرور ورکر بعدی منتقل می‌شود و شما اختلال خاصی را توانایی نخواهید کرد. اگر هم برای پروژه از امکان رپلیکا (Replica) منفعت گیری کرده باشید هیچ قطعی بابت این مشکل نخواهید داشت.

برخی از امکاناتی که رانفلر به شما ارایه می‌دهد:

  • ایزوله بودن پروژه ها نسبت به هم
  • راه‌اندازی زیاد ساده و روان
  • اتصال به گیت هاب(GitHub) و گیت لب(GitLab) برای استقرار پروژه ها
  • امکان CLI اختصاصی رانفلر برای استقرار پروژه ها
  • تهیه نسخه پشتیبان روزانه، هفتگی و ماهانه به طور خودکار
  • امکان تعریف تست سلامت برای گزینه‌ها(item)
  • امکان رپلیکا یا همان تشکیل Instans های گوناگون برای یک آیتم
  • توزیع بار  یا لودبالنس کردن پروژه شما برای پاسخگویی به تعداد بیشتری از کاربران شما
  • امکان بارگزاری(Deploy) با منفعت گیری از Dockerfile شخصی شما
  • دسترسی به ترمینال
  • گواهی نامه SSL رایگان
  • امکان شخصی سازی شبکه برای باز و بسته کردن پورت ها
  • امکان منفعت گیری هم زمان از چندین زبان، چارچوب‌ و این چنین پایگاه‌داده در یک پروژه
  • امکان پرداخت ساعتی با کمترین هزینه ممکن
  • امکان تقسیم منبع های بین گزینه‌های پروژه و تحول برای دفعات بعدی
  • امکان برگشت به نسخه‌های قبلی استقرار  در صورت خرابی
  • امکان تشکیل دیسک و اشتراک آن بین گزینه های پروژه
  • و امکانات دیگر…
سفرهای فضایی چه تأثیری بر سلامت چشمی فضانوردان دارد؟_خبرخوان
ادامه مطلب

برای تست کارایی رانفلر نیاز به پرداخت هزینه نیست و شما فقط با ثبت نام در آن می توانید از ۵۰ هزار تومان شارژ رایگان منفعت‌مند شوید و پروژه خود را دیپلوی کنید.

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکار

اخبار تکنولوژی

اخبار اقتصادی

اخبار فرهنگ وهنر

اخبار تکنولوژی

اخبار سلامتی



منبع

Share This Article