به گزارش خبرخوان
یکی از بنیانگذاران فیسبوک که در قبل چندین دفعه به تسلا، غول خودروسازی آمریکایی، دعوا کرده می بود، اکنون این روال را ادامه داده است. او در تازه ترین اظهارنظر خود، از تسلا بهخاطر اراعه ادعاهای دروغین درمورد کارکرد سیستم خوداران خود، بهگفتن انرون (Enron، شرکت غول حوزه انرژی) تازه یاد کرده است که در سال ۲۰۰۱ اظهار ورشکستگی کرد. اما این اظهارات او بدون جواب باقی نمانده و «ایلان ماسک» در شبکه اجتماعی ایکس، چندین پست توهینآمیز خطاب به همبنیانگذار فیسبوک انتشار کرده است.
«داستین موسکوویتز»، همبنیانگذار فیسبوک که بعداً شرکت نرمافزاری آسانا (Asana) را راهاندازی کرد، با انتشار کردن پست جدیدی در تردز، ادعا کرد که تسلا علتگمراهی مشتریان خود میشود و آن را به اراعه ادعاهای دروغین در رابطه نرمافزار خودران خود متهم کرد.
او در پست خود نوشت:
«میدانم برای اکثر افرادی که تسلا را از نزدیک جستوجو نمیکنند، امکان پذیر دیوانه به نظر برسم، اما در این مرحله واقعا باید حرف های شود. تسلا اکنون Enron است. امکان پذیر روال آنها به همین صورت ادامه اشکار کند، اما در نهایت افرادی به زندان خواهند رفت. تسلا بهطور گسترده از مصرفکنندگان کلاهبرداری کرده است، از افتراگفتن درمورد سیستم خودران گرفته تا تقلب در او گفت و گو اوراق بهادار.»
شرکت Enron که موسکوویتز تسلا را به آن تشبیه کرده است، غول حوزه انرژی سال ۲۰۰۱ می بود که بعد از منفعت گیری از رویکردهای حسابداری خلاقانه برای نهانکردن میلیاردها دلار بدهی خود و این چنین افتراگفتن درمورد منبع های درآمدش، اظهار ورشکستگی کرد. مدیران ارشد این شرکت در سال ۲۰۰۶ بهعلت کلاهبرداری مجرم شناخته شدند.
جواب تند ایلان ماسک به همبنیانگذار فیسبوک
اظهارات موسکوویتز، مورد دقت ایلان ماسک قرار گرفت. او که طبق معمولً این دسته از اتهامات را بدون جواب نمیگذارد، در ایکس پستهای توهینآمیزی نسبت به او انتشار کرد. ماسک ابتدا، همبنیانگذار فیسبوک را یک «کند ذهن» خطاب کرد و در پست فرد دیگر ضمن عذرخواهی نهچندان جدی از او، او گفت که موسکوویتز بهتر است در این مسائل دخالتی نداشته باشد:
«میخواهم از داستین عذرخواهی کنم که او را «کند ذهن» خطاب کردم. منظور من این نبوده است. منظورم این می بود که او یک احمق خودبزرگبین است و بهقدری از دنیا بیخبر است که نمیتواند حقایق قانونی را ببیند. برایش آرزوی بهترینها را دارم و امیدوارم روزی بتوانیم دوست باشیم.»
موسکوویتز در حالی تسلا را به اراعه ادعاهای دروغین نسبت به سیستم خودران خود متهم کرده است که روز قبل اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراهها (NHTSA) حرف های می بود سیستم پشتیبانیراننده خودران تسلا عامل ابراز تصادفات (ازجمله ۱۳ مورد که تبدیل مرگ و صدمات جدی شده می بود) نبوده است و این سوانح به اشتباهات خود افراد برمیگردد.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکار
منبع