آمریکا درحال تنبیه دانشجویان معترض است_خبرخوان

آمریکا درحال تنبیه دانشجویان معترض است


به گزارش خبرخوان

به گزارش خبرنگار بین‌الملل خبرگزاری برنا، بر پایه گزارش منبع های خبری آمریکایی، دانشجویان معترض به جنگ اسرائیل علیه غزه توسط دانشگاه‌های آمریکا درحال تنبیه شدن می باشند.

به گزارش آسوشیتدپرس، صد‌ها دانشجو در ایالات متحده به علت شرکت در تظاهرات حمایتکننده فلسطین دستگیر، تعلیق، مشروط و در موارد نادری از دانشگاه‌های خود اخراج خواهد شد و تعداد بسیاری تا این مدت چشم به راه شنیدن عواقب کامل عمل های خود می باشند.

هفته قبل، بیشتر از ۱۰۰ نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه کلمبیا و کالج بارنارد این دانشگاه “تظاهراتی برای حمایتاز دانشجویان ما” برگزار کردند و بازداشت‌های بی رویه دانشجویان را محکوم کردند و خواستار از بین بردن تعلیق شدند.

سرکوب‌ها در تعدادی از پردیس‌ها در روز شنبه ادامه یافت. مطابق گزارش نشریه هیل، دانشگاه کالیفرنیای جنوبی نیز توسط نیرو‌های پلیس محاصره شده می بود. بیشتر از ۲۰۰ نفر در تعدادی از دانشگاه‌ها از جمله ۸۰ دانشجو اواخر روز شنبه در دانشگاه واشنگتن در سنت لوئیس دستگیر شدند.

آسوشیتدپرس در آخر نوشت که نوشته این است که آیا مسئولین دانشگاه‌ها و مجریان قانون، دانشجویان را از اتهامات وارده پاک می‌کنند، یا این که تعلیق و اسبق قانونی آنها را تا زندگی بزرگسالی جستوجو خواهد کرد.

دستگیری ۷۰۰ دانشجو در دستکم ۱۵ دانشگاه آمریکا در بیشتر از یک هفته

تارنمایی آمریکایی اکسیوس گزارش داد نزدیک به ۷۰۰ نفر در اعتراضات حمایتکننده فلسطین در حداقل ۱۵ دانشگاه در سراسر آمریکا در بیشتر از یک هفته دستگیر شده اند.

این رسانه آمریکایی افزود: ده‌ها تظاهرات در مقیاس کوچکتر در دانشگاه ناظر درگیری بین تظاهرات کنندگان و پلیس نبوده است.

دانشجویان در ۱۷ آوریل بعد از شهادت مینوچه نعمت شفیق رئیس دانشگاه کلمبیا در روبه رو کنگره، اردوگاهی را در محوطه این دانشگاه کلمبیا برقرار کردند. او بیشتر از همتایانش در هاروارد و پن در طول شهادت‌های شبیه قبلی، با قانون‌گذارانی که از اعتراضات دانشجویی انتقاد می‌کردند، همسو می بود.

در سایت خبری خبرخوان آخرین اخبارحوادث,سیاسی,فرهنگ وهنر,اقتصاد و تکنولوژی,دفاعی,ورزشی,ایران,جهان را بخوانید.

در ۱۸ آوریل، شفیق از اداره پلیس نیویورک خواست تا اردوگاه دانشجویان را جمع کند. از آن زمان، اردوگاه‌های همبستگی و تحصن‌ها در دانشگاه‌های سراسر آمریکا برقرار شده است. تظاهرات دانشجویی علیه جنگ غزه بیشتر از شش ماه است که در سراسر آمریکا در حال برگزاری است، اما این تظاهرات با حوادث هفته قبل شدت گرفت.

دانشجویان از دانشگاه‌هایشان خواسته اند که با کسب‌وکار‌هایی که با اسرائیل و افرادی که از جنگ در غزه حمایتمی‌کنند، روابط مالی دارند، روابط خود را قطع کنند.

سازمان دانشجویی آپارتاید دایوست دانشگاه کلمبیا این چنین از این دانشگاه خواسته است تا به وجود پلیس در محوطه دانشگاه آخر دهد و روابط خود را با مؤسسات دانشگاهی اسرائیل قطع کند.

ائتلاف «عدم مرگ» دانشگاه کالیفرنیای جنوبی خواستار عفو کامل دانشجویان، کارکنان و اساتیدی شده که به علت فعالیت‌های طرفدار فلسطین تنبیه شده‌اند. اردوگاه‌ها و تحصن‌ها عمدتاً مسالمت آمیز بوده و تا وقتی که پلیس مداخله نکرده است، درگیری در آنها اندک بوده است.

زیاد تر بازداشت‌ها با استناد به ورود غیرقانونی به دانشگاه‌ها بوده است. سازمان‌های حقوق مدنی “سرکوب سخنرانی و اعتراضات” را غیرقانونی و این عمل های را محکوم کرده اند.

حمایتاز مردم غزه و اعتراض‌ها به سیاست‌های دولت جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در حمایتهمه جانبه از رژیم اسرائیل، این بار از سوی اقشار گوناگون دانشجویان در دانشگاه‌های آمریکا اغاز شده است. از زمان اغاز اعتراض‌ها به جنگ اسرائیل در غزه با گفتن «جنبش همبستگی با غزه» از دانشگاه کلمبیای نیویورک آمریکا و سرایت آن به دیگر دانشگاه‌های آمریکا بر پایه گزارش رویترز، نزدیک به ۵۵۰ نفر دستگیر شده اند.

این اعتراض‌ها در پی پشتیبانی‌های همه جانبه دولت بایدن از اسرائیل و کشتار بی وقفه مردم غزه به تلافی ناکامی این رژیم در عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ و نیز عدم اجرای هرگونه آتش بس سریع و به منظور آخر دادن به پشتیبانی‌های نظامی و امنیتی واشنگتن به تل آویو صورت گرفته است.

منفعت گیری از خشونت و ابزار‌های پلیسی برای مقابله و سرکوب تجمعات و اعتراضات آرام و روز افزون دانشجویان و جوانان آمریکایی و ورود پلیس به محیط دانشگاهی، ناموافق ادعا‌های آن سرزمین در باره اصل آزادی گفتن و آزادی تجمعات بوده و محیط و مراکز علمی را امنیتی می‌سازد.

اینگونه سرکوب‌های خشونت آمیز در امتداد سیاست حمایتعلنی از کشتار‌ها و جنایات جنگی اسرائیل به حساب می اید و جهت تشویق آن رژیم به ادامه تنش آفرینی، جنگ افروزی و نسل کشی خواهد شد.

این تجمعات اعتراضی این چنین نشانه خشم و نگرانی فزاینده وجدان‌های بیدار در آمریکا، از جمله جامعه مسلمانان آن سرزمین، و نیز نگرانی‌های روزافزون جامعه جهانی نسبت به استمرار و تحکیم حمایتمالی، سیاسی و تسلیحاتی و گسترده دولت و کنگره آمریکا از جنایات جنگی و نسل کشی در فلسطین و نادیده گرفتن حقوق بشر و بین الملل است.

انتهای مطلب/

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکار

اخبار تکنولوژی

اخبار اقتصادی

اخبار فرهنگ وهنر

اخبار تکنولوژی

اخبار سلامتی



منبع