نظارت بر کارکرد شهرداران و شوراهای استان تهران یک الزام است_خبرخوان

نظارت بر عملکرد شهرداران و شوراهای استان تهران یک ضرورت است


به گزارش خبرخوان

به گزارش خبرگزاری برنا از تهران، علیرضا فخاری در مراسم سالروز تأسیس نهاد مقدس شوراهای اسلامی که در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) برگزار شد، با تبریک به مناسبت روز شوراها، اظهار کرد: آنچه که امام راحل در خصوص فلسفه راه اندازی این نهاد مردمی مد نظرشان می بود، این است که اگر قرار است برای گسترش پایدار در نظام‌های روستایی، شهری و استانی با یک پیوستگی خاص تلاشی صورت بگیرد، جرقه ذهنی، فکری و ایده پردازی آن باید در شوراها زده شود.

 

استاندار تهران با گفتن این که شوراها باید با نگرش صحیح نسبت به وضع جاری، تفکر برای آینده و تثبیت آینده از طریق پیامد سنجی در تصمیمات، زمان‌های بی بدیلی را برای آینده حوزه خدمتشان ترسیم کنند، او گفت: گسترش پایدار وقتی شکل می‌گیرد که این اراده در اعضای شوراها شکل گرفته باشد.

 

فخاری با اشاره به اختیاراتی که قانون به شوراها داده است، نقش و ویژگی این نهاد را زیاد اثرگذار دانست و افزود: با دقت به این که با جهت گیر‌ی های غلط ذهنی هویت‌ها دچار دگرگونی می‌شود الزامی است که در صدمه شناسی ها به این نوشته دقت داشته باشیم.

 

وی با اصرار بر داشتن اراده خدمت به مردم و عمل گرا بودن او گفت: در برخی شهرها ناظر هویت و مختصات تازه و پیشرفت و گسترش مناسب هستیم که مردم از آن رضایت دارند و لذت می‌برند و این فراهم نظر مردم بر پایه اراده‌ای است که شوراها توانسته اند آن را به صحنه عمل بیاورند، لذا در این خصوص پیشنهاد می‌شود که اول خوب فکر کنید و سپس برای دستیابی به نتیجه درست برنامه ریزی صحیح داشته باشید.

 

استاندار تهران عدم دقت به آئین نامه ها را عاملی برای تشکیل هرج و مرج در شهرها گفتن و فرمود: شوراها برای مردم مرجعیت دارند و انتظار این است که درست عمل کنند و تأسف برانگیز است که در استان تهران برخلاف انتظار اتفاقاتی می‌افتد که در شأن این نهاد نیست.

در سایت خبری خبرخوان آخرین اخبارحوادث,سیاسی,فرهنگ وهنر,اقتصاد و تکنولوژی,دفاعی,ورزشی,ایران,جهان را بخوانید.

 

فخاری با انتقاد از عدم نظارت صحیح شوراها بر کارکرد شهرداران اظهار کرد: نباید دستگاه‌های نظارتی را تقصیر کار دانست بلکه باید به کارکرد خودمان رجوع کنیم.

 

وی با اصرار بر این که عرصه شراکت مردم باید توسط شوراها فراهم شود، او گفت: اگر نظام مسائل یک شهر، قسمت و یا روستا توسط متولیان امر که شوراها می باشند به درستی استخراج و تجزیه و تحلیل شود، نظام برنامه ریزی به درستی شکل می‌گیرد و منطبق با ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها تبدیل به یک برنامه اجرایی می شود و آنگاه است که عرصه شناخت و شراکت مردم فراهم شده و می‌توانیم برای حل مشکلات عمل کنیم و مورد مرجعیت قرار بگیریم.

 

استاندار تهران یکی از خلأهای بزرگ شوراها را عمر مختصر مسئولیت آن‌ها گفت و افزود: این نوشته از یک سو که زمان مختصر و امکان پذیر مسؤولیت فکری و ذهنی تشکیل نشود یک آفت و از طرف دیگر که مورد مطمعن مردم قرار گرفته ایم یک زمان محسوب می‌شود.

 

وی بر الزام صدمه شناسی عملکردها توسط جریان نخبگانی اصرار کرد و او گفت: توانایی های نهفته و به کار گرفته نشده باید گفتن شوند و مسیرها باید مورد بازدید قرار بگیرند.

 

فخاری فرمود: امیدآفرینی برای مردم از فکر و اراده صالح بر می‌آید و اگر این سلسله مراتب تحکیم شود حتماً صاحب عمل صالح خواهیم شد.

 

استاندار تهران با انتقاد از نظارت ضعیف بر شوراها، او گفت: نظارت بر امر شوراها الزام دارد، چرا که دستور العمل این نهاد به طور نقطه‌ای و محلی بوده و نسبت به دستورالعمل‌های ملی متفاوت و دارای قوت زیاد و مرجعیت اجتماعی است که این نوشته، قضیه نظارت را بیشتر از پیش دارای اهمیت می‌کند.

 

فخاری، کار آمدی، قوت اعمال نظر، تفکر معقول توأم با شجاعت، خستگی ناپذیری، هوشمندی، دوری از منفعت‌های شخصی و گروهی، باور به اصول دینی و ارزشی جامعه، اجتناب از اشرافی گری و صادق بودن با مردم را از صفات برجسته یک عضو شورا دانست و اظهار کرد: این صفات است که عضو یک شورا را از سایرین نزدیک می‌کند، امیدوارم با وجود این ویژگی‌ها اجازه ندهیم مرجعیت مردم دچار خدشه و صدمه شود.

 

انتهای مطلب/

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکار

اخبار تکنولوژی

اخبار اقتصادی

اخبار فرهنگ وهنر

اخبار تکنولوژی

اخبار سلامتی



منبع