زنان با ورزش در میانسالی می‌توانند سال‌های بدون فعالیت خود را جبران کنند_خبرخوان

مزایای ورزش برای افراد میانسال


به گزارش خبرخوان

با افزایش جمعیت مسن جهان، زوال عقل، بیماری‌های قلبی و عروقی و پوکی استخوان تبدیل به یک اپیدمی خواهد شد. در این شرایط، تعداد بسیاری از افراد می‌خواهند بدانند چطور می‌توانند سالم‌تر، و نه فقط طویل‌تر، زندگی کنند. اکنون نتایج یک پژوهش تازه مشخص می کند که برای زنان میانسال الزامی است که حداقل ۱۵۰ دقیقه در هفته ورزش کنند. حتی زنانی که پیش از میانسالی ورزش نکرده‌اند، از این ورزش منفعت‌مند خواهند شد.

پژوهشگران استرالیایی با بازدید حالت ۱۱٬۰۰۰ زن در دهه ۴۰ و ۵۰ زندگی دریافته‌اند که میانسالی برای اغاز ورزش دیر نیست. زنانی که در این مطالعه برنامه حداقل ۱۵۰ دقیقه ورزش هفتگی را برای ۱۵ سال نگه داری کردند، از زنانی که این چنین نکردند نمرات سلامتی بالاتری داشتند.

آخرین بازدید شرکت‌کنندگان نشان داد که زنانی که پیش از دهه ۵۰ ورزش نمی‌کردند، در آزمون‌های فیزیکی کارکرد تقریباً شبیهی با گروهی که پیش از میانسالی نیز مرتب ورزش می‌کردند داشتند. آن‌ها توانستند سلامت فیزیکی خود را به‌خوبی تا ۷۰ سالگی نگه داری کنند.

از طرف دیگر، زنانی که در دهه ۶۰ ورزش را اغاز کردند، همانند افزاد گروه‌های بالا از مزیت آن منفعت‌مند نشدند. پژوهشگران می‌گویند در این زنان به گمان زیادً فعالیت فیزیکی به‌قدر کافی انباشته نشده است که آثار آن در سن ۷۰ سالگی مشاهده شود.

این یافته‌ها قبول می‌کنند که می‌توان با تغییرات سبک زندگی، همانند فعالیت فیزیکی، «زمان را برگرداند.» مطالعات بیشتری در آینده ملزوم است تا مزایا ورزش در مردان میانسال نیز اشکار شود، اما می‌توانیم گمان بزنیم که این آثار در آن‌ها نیز شبیه زنان است.

تاثییر ورزش منظم زنان میانسال در نمرات فعالیت فیزیکی کوچک اما معنادار است.

مزایای ورزش برای زنان میانسال

ورزش منظم اصلاً پیشنهاد جدیدی برای افراد میانسال، یا هر سن فرد دیگر، نیست. انبوهی از مطالعات می باشند که به ربط بین فعالیت فیزیکی و ریسک کمتر مرگ اشاره می‌کنند. اما متأسفانه مطالعاتی که آثار ورزش را با افزایش سن افراد جستوجو کنند زیاد کم می باشند.

این پژوهش تازه، از سال ۱۹۹۸ تا ۲۰۱۹ زنان ۴۷ تا ۵۲ سال را در استرالیا زیر نظر داشت. آن‌ها هر سه سال سلامت فیزیکی و روانی شرکت‌کنندگان را بازدید می‌کردند.

شرکت‌کنندگان خودشان فعالیت فیزیکی‌شان را گزارش می‌کردند، که امکان پذیر در مواردی با حقیقت منطبق نباشد. با این حال بعد از کنترل عوامل اقتصادی-اجتماعی، رژیم غذایی و دیگر عوامل فیزیکی و روانی، یک مزیت کوچک اما معنادار آشکار شد.

زنانی که در میانسالی به‌طور مرتب ورزش می‌کردند، در آزمون‌های سلامت سه درصد زیاد تر از زنانی که حداقل ۱۵۰ دقیقه در هفته ورزش نمی‌کردند، نمره گرفتند. احتمالا سه درصد مقدار مقداری به‌نظر برسد، اما پژوهشگران توضیح خواهند داد که برای مثالً بیماری آرتروز طبق معمولً علتمی‌شود افراد در آزمون‌های فیزیکی تنها ۱۰ نمره کمتر از افراد سالم بگیرند.

در سایت خبری خبرخوان آخرین اخبارحوادث,سیاسی,فرهنگ وهنر,اقتصاد و تکنولوژی,دفاعی,ورزشی,ایران,جهان را بخوانید.

در حقیقت، یک مطالعه تازه مشخص می کند که حتی یک نمره تفاوت در آزمون فعالیت فیزیکی نیز می‌تواند ریسک مرگ‌ومیر در جمعیت کلی را افت دهد.

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکار

اخبار تکنولوژی

اخبار اقتصادی

اخبار فرهنگ وهنر

اخبار تکنولوژی

اخبار سلامتی



منبع