گل های خوراکی و سودمند برای بدن را بشناسید_خبرخوان

گل های خوراکی و مفید برای بدن را بشناسید


به گزارش خبرخوان

به گزارش برنا؛ گل‌های خوراکی نه تنها قشنگ به نظر می‌رسند، بلکه طعمی شگفت‌انگیز به ادویه‌ها و شربت‌های خانگی اضافه می‌کنند و به زیاد تر غذا‌ها عمق ظریفی خواهند داد. آوردن گل به آشپزخانه – در یک بشقاب غذا، نه یک گلدان – راهی برای اضافه کردن طعم و مزه و این چنین زیبایی روبه رو چشمان شما است. در این گزارش با ساده‌ترین و یقین‌ترین راه‌ها را برای افزودن رنگ و طرحی تازه به خوراکی‌ها آشنا شوید:

اگرچه ما ایرانی‌ها به منفعت گیری از گل‌های خوشرنگ و بوی محمدی و برگ‌های نعنا و شوید در غذا‌ها و نوشیدنی‌ها عادت داریم، اما این‌ها تنها گیاهانی که می‌توانند سفره ما را زیباتر کنند نیستند؛ گرایش به گل‌های خوراکی چندین سال است که در آشپزی جهان شکوفا شده و پیشنهادات شوق‌انگیزی برای افرادی که عاشق گل‌ها می باشند وجود دارد.

همانطور که به جای کاهو به جستوجو هر برگ سبز و بزرگی نمی‌روید، برخی از گل‌ها هم غیرقابل خوردن می باشند. اینستاگرام مدتی است به محلی برای تبلیغ گل‌های سمی یا حتی بالقوه کشنده –همانند گل‌های فریبنده خرزه که برای تزئین اسموتی‌ها و پودینگ‌ها منفعت گیری می‌شود، تبدیل شده.

با این حال گل‌های خوراکی شامل اسطوخودوس، گل رز، ختمی، شمعدانی، لادن و بنفشه است. برخی همانند به هم می باشند، برای مثال یاس خوراکی است، اما یاس کاذب سمی است. شما می‌توانید گل‌های نخود فرنگی را بخورید، اما نخود شیرین را نه. فراموش نکنید که اگر به گرده گل‌ها حساسیت دارد باید از انواع گل‌ها دوری کند.

اگر باغچه ندارید، باز هم می‌توانید تعداد بسیاری از گل‌های خوراکی همانند بنفشه دورگه و ویولا را در جعبه‌ای که پشت پنجره گذاشتید پرورش دهید. از آفت‌کش‌ها یا دیگر مواد شیمیایی روی گل‌هایی که برای خوردن می‌روید منفعت گیری نکنید؛ و گل‌های شاخه بریده یا گل‌های مراکز باغی را مصرف نکنید.

قانون مصرف گیاهان وحشی را برای داشته باشید: آنچه را می‌چینید شناسایی کنید، زیاد مصرف نکنید و مواظب باشید که از کجا می‌چینید. از کنار جاده‌ها، مکان‌هایی که به گمان زیاد با آفت‌کش‌ها و علف‌کش‌ها درمان شده‌اند و مناطقی که حیوانات در آن تردد می‌کنند اجتناب کنید.

برخی از این گل‌ها نیز قابل خریداری می باشند؛ خشک شده آن‌ها را در عطاری‌ها اشکار می‌کنید و اخیرا نیز برخی از فروشگاه‌های مواد غذایی اورگانیک و برخی فروشگاه‌های آنلاین، تعداد بسیاری از این گل‌ها به به طور تازه و یا خشک شده می‌فروشند.

گل کدو سبز، رزماری یا گل کلم بروکلی در بازار‌های محلی اشکار می‌شود. بابونه و انواع گل‌های رز همانند گل محمدی نیز به راحتی در دسترس‌اند. بعد دست به کار شوید:

نمک بابونه و گل رز راه آسانی برای گنجاندن گل در آشپزی روزمره است. ۵ گرم گل خشک (خرد شده به تکه‌های کوچک، اما نه به طور پودر) را با ۱۰۰ گرم نمک دریایی خوب مخلوط کنید. در حالت ایده آل، آن را به زمان یک هفته بگذارید تا طعم آن تند شود، اما می‌توانید بلافاصله هم از آن منفعت گیری کنید. منفعت گیری از این نمک روی تخم مرغ، سیب زمینی و به گفتن چاشنی برای غذا‌هایی همانند مرغ و ماکارونی زیاد دلنشین است.

در سایت خبری خبرخوان آخرین اخبارحوادث,سیاسی,فرهنگ وهنر,اقتصاد و تکنولوژی,دفاعی,ورزشی,ایران,جهان را بخوانید.

گل‌های تازه می‌توانند رطوبت بسیاری به نمک‌ها و قند‌ها اضافه کنند و آن‌ها را کلوخی کنند، به این علت برای شربت‌ها بهتر می باشند. یک شربت پرطرفدار از ترکیب یک قاشق غذاخوری از هیبیسکوس، بابونه، اسطوخودوس، گل رز و کالاندولا را با ۲۰۰ گرم نیشکر تهیه می‌شود و در پخت کیک و بیسکویت همانند شکر معمولی منفعت گیری می‌شود. شما می‌توانید برای زیباتر کردن پنکیک و بستنی هم از آن منفعت گیری کنید.

تزئین انواع دسر، ماست و سوپ با گل‌های خوراکی نیز زیاد چشم‌نواز و تازه خواهد می بود.

 

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکار

اخبار تکنولوژی

اخبار اقتصادی

اخبار فرهنگ وهنر

اخبار تکنولوژی

اخبار سلامتی



منبع