تلگرام زیر ذره‌بین اتحادیه اروپا قرار گرفت؛ خطر روبه رو با قوانین سخت‌گیرانه_خبرخوان

علی باقری
3 Min Read


به گزارش خبرخوان

بر پایه گزارشی که توسط بلومبرگ انتشار شده است، رگولاتوری‌های اتحادیه اروپا انگارً به‌علت گزارش‌هایی که به انتشار کردن محتوای غیرقانونی و زیان اور در تلگرام اشاره دارند و این چنین نحوه تعریف تعداد کاربران این سرویس برای پیروی از «قانون سرویس‌های دیجیتال» (DSA)، تصمیم دارند تحقیقاتی را در رابطه این پلتفرم مطلب‌رسان اغاز کنند.

بلومبرگ در گزارش خود به نقل از افراد آشنا به نوشته می‌گوید که تنظیم‌کننده‌ها درحال بازدید این نوشته می باشند که آیا تلگرام باید به‌گفتن یک پلتفرم آنلاین بزرگ، واجد شرایط «قانون سرویس‌های دیجیتال» قرار بگیرد یا خیر. منبع های بلومبرگ حرف های‌اند که اتحادیه اروپا هم‌اکنون درحال مذاکره با تلگرام است و نوشته سخن بگویید‌های آن‌ها شامل تعداد کاربران مستقر در این منطقه و این چنین نحوه تعریف پلتفرم تلگرام می‌شود؛ این پلتفرم شامل کانال‌هایی است که علاوه بر مطلب‌رسانی، می‌توان آن‌ها را جستوجو کرد.

چطور بفهمیم مطلب تلگرام خوانده شده؟_خبرخوان
ادامه مطلب

شرایط «قانون خدمات دیجیتال» و ادعای تلگرام

انگارً تلگرام پیش از این اظهار کرده که تنها ۴۱ میلیون کاربر آن در این منطقه مستقر می باشند، هرچند برخی از مقامات اتحادیه اروپا این ادعا را زیر سوال برده‌اند. در واقع آن‌ها تلاش دارند تا تلگرام را واجد شرایط «قانون خدمات دیجیتال» اظهار کنند.

این قانون که برای جلوگیری از انتشار کردن اطلاعات نادرست طراحی شده است، برای پلتفرم‌های آنلاین زیاد بزرگ که بیشتر از ۴۵ میلیون کاربر فعال دارند، قوانین محدودکننده و سخت‌تری تعریف می‌کند.

آخرین مطالب
جدیدترین نسخه تلگرام 2023 منتشر شد + قابلیت‌ها
ادامه مطلب

سخنگوی کمیسیون اروپا به بلومبرگ اظهار کرده که آن‌ها هم‌اکنون درحال بازدید راه حلشناسی تلگرام برای شمارش تعداد کاربران خود می باشند و به نظارت خود بر تغیرات بازار ادامه می‌دهد. سخنگوی تلگرام نیز می‌گوید که تعداد کاربران فعال آن در اتحادیه اروپا از ۴۵ میلیون نفر کمتر است و با شرایط موردنیاز برای پذیرفتن «قانون خدمات دیجیتال» مطابقت ندارد.

1716971990 25 تلگرام زیر ذره‌بین اتحادیه اروپا قرار گرفت؛ خطر روبه رو

قانون خدمات دیجیتال اغاز سال جاری میلادی به‌طور کامل اجرایی شد و به اتحادیه اروپا اجازه می‌دهد در صورت مشاهده تخلف، پلتفرم‌های بزرگ را تا ۶ درصد از فروش سالانه جهانی آن‌ها جریمه کند. این چنین تکرار این تخلفات می‌تواند پلتفرم‌ها را از وجود در اتحادیه اروپا منع کند.

تا بحال فیسبوک، گوگل پلی، اینستاگرام، لینکدین، ایکس، یوتیوب، ویکی‌پدیا و حتی تیک تاک در این قانون به‌گفتن پلتفرم‌های بزرگ معارفه شده‌اند.

چنل تلگرام چیست؟ | همه چیز درمورد کانال تلگرامی و تنظیمات آن_خبرخوان
ادامه مطلب

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکار

در سایت خبری خبرخوان آخرین اخبارحوادث,سیاسی,فرهنگ وهنر,اقتصاد و تکنولوژی,دفاعی,ورزشی,ایران,جهان را بخوانید.

اخبار تکنولوژی

اخبار اقتصادی

اخبار فرهنگ وهنر

اخبار تکنولوژی

اخبار سلامتی

Share This Article