کشف باقی مانده سالم یک گرگ باستانی متعلق به ۴۴ هزار سال پیش در سیبری + ویدیو_خبرخوان

علی باقری
3 Min Read


به گزارش خبرخوان

در کشفی شگفت‌انگیز، باقی مانده یک گرگ باستانی با دندان‌های سالم و ترسناک بعد از ۴۴ هزار سال از یخ‌های دائمی سیبری بیرون کشیده شد. این گرگ نر بالغ که در یاکوتیا در شرق روسیه اشکار شده، پوست، استخوان و حتی اندام‌های داخلی اش به خوبی نگه داری شده است.

این نمونه به آزمایشگاه موزه ماموت دانشگاه فدرال شمال شرقی در یاکوتسک منتقل شده و تحت کالبدشکافی قرار گرفته است. یخ‌های دائمی که زمینی همیشه منجمد حتی در تابستان است، می‌تواند باقی مانده باستانی را برای هزاران سال نگه داری کند.

گرگ مذکور در سال ۲۰۲۱ توسط مردم محلی در عمق نزدیک به ۴۰ متری یخ‌های دائمی در کنار رودخانه تیرختیاخ در منطقه آبی یاکوتیا، سردترین منطقه سیبری روسیه، کشف شد. متخصصان می‌گویند این قدیمی‌ترین گرگ شناخته شده است که تحت این چنین کالبدشکافی قرار گرفته و حتی معده آن نیز سالم مانده است.

OpenAI سرانجام استور ChatGPT را برای کسب‌و‌کارها راه‌اندازی کرد
ادامه مطلب

دکتر آلبرت پروتوپوپوف، رئیس قسمت مطالعات ماموت آکادمی علوم یاکوتیا، می‌گوید: «معده آن بدون آلودگی باقی مانده است. امیدواریم با تجزیه و تحلیل آن، برشی لحظه‌ای از زیست‌بوم دوره پلیستوسن باستان را به دست آوریم. این گرگ یک شکارچی بزرگ و فعال بوده و ما شانس ان را داریم بفهمیم چه می‌خورده است.»

1719377729 491 کشف باقی مانده سالم یک گرگ باستانی متعلق به 44.webp

دکتر ماکسیم چپراسوف، رئیس آزمایشگاه موزه ماموت، اظهار داشت که بر پایه فرسودگی دندان‌ها و رشد تاج ساجیتال، می‌توان او گفت که این یک گرگ نر بالغ است.

1719377729 676 کشف باقی مانده سالم یک گرگ باستانی متعلق به 44.webp

پروفسور آرتمی گونچاروف، رئیس آزمایشگاه ژنومیک و پروتئومیک کاربردی در انستیتو پزشکی تجربی، معتقد است نتایج این چنین تحقیقاتی می تواند برای زمانه ما هم سودمند باشد. او می‌گوید: «ما فهمیده ایم که باکتری‌های زنده می‌توانند هزاران سال در باقی مانده حیوانات فسیلی زنده بمانند. امیدواریم نتایج خوبی به دست آوریم که به ما اجازه دهد زیاد تر بفهمیم جوامع میکروبی باستانی چطور بودند و چه عملکردی داشتند.»

پاکستان و بلاروس برای ساخت پایگاه تحقیقاتی در ماه به یاری چین می‌روند
ادامه مطلب

این کشف نه تنها اطلاعات ارزشمندی درمورد زندگی در عصر یخبندان اراعه می‌دهد، بلکه می‌تواند به پیشرفت‌های پزشکی و زیست‌فناوری نیز پشتیبانی کند. محققان امیدوارند میکروارگانیسم‌هایی را اشکار کنند که بتوانند در تشکیل مواد زیست‌فعال سودمند باشند.

در سایت خبری خبرخوان آخرین اخبارحوادث,سیاسی,فرهنگ وهنر,اقتصاد و تکنولوژی,دفاعی,ورزشی,ایران,جهان را بخوانید.

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکار

اخبار تکنولوژی

اخبار اقتصادی

اخبار فرهنگ وهنر

اخبار تکنولوژی

اخبار سلامتی

Share This Article