به گزارش خبرخوان
به گزارش برنا؛ مسعود پزشکیان متولد ۷ مهر ماه ۱۳۳۳ در مهاباد است که سابقه نمایندگی در ادوار هشتم، نهم، دهم (نایب رئیس)، یازدهم و دوازهم مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو را در کارنامه اسبق خود دارد. او همچنیندر دولت به گفتن وزیر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دولت هشتم (اصلاحات) و ریاست بیمارستان قلب شهید مدنی تبریز را در کارنامه اسبق خود دارد. پزشکیان دارای مدرک دکترای حرفهای پزشکی و تخصص جراحی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی تبریز و این چنین فوق تخصص جراحی قلب از دانشگاه علوم پزشکی ایران است.
وی پیشتر دو مرتبه برای نامزدی انتخابات ریاست جمهوری در دورههای یازدهم (سال ۱۳۹۲) و سیزدهم (سال ۱۴۰۰) نام نویسی کرده می بود که در سال ۱۳۹۲ پیش از اظهار اسامی افراد احراز صلاحیت شده، به سود آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی دیگر داوطلب نامزدی این انتخابات از ادامه وجود در رقابتهای انتخاباتی انصراف داد و در سال ۱۴۰۰ نیز از سوی شورای نگهبان احراز صلاحیت نشد؛ او برای سومین مرتبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ برای نامزدی انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری اظهار داوطلبی کرد که در نهایت در تاریخ ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ نام او از سوی وزارت سرزمین به گفتن یکی از ۶ نامزد احراز صلاحیت شده توسط شورای نگهبان برای انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری معارفه شد.
پزشکیان در جریان رقابت های انتخاباتی، با شعار «برای ایران» خود را «صدای بیصدایان» معارفه و تلاش برای تحقق «حق» و «عدل» و این چنین «وحدت و انسجام» در جامعه و اجرای احکام «برنامه هفتم پیشرفت» و «سیاست های ابلاغی رهبری» را با اهمیت ترین وعده اش گفت؛ او این چنین در یکی از سخنرانی های تبلیغاتی خود خبرداد که «قول میدهم تا وقتی که زندهام از حقوق مردم ایران، قومیتها، جنسیتها، انسانها و همه با قوت دفاع خواهم کرد. من نه وابسته پولم و نه وابسته پست و قوت و فقط به مردم ایران وابستهام و تا جان در بدن دارم در خدمت مردم خواهم می بود». ارتباطات مناسب و سازنده با دنیا برای از بین بردن یا افت تحریمها، افزایش اندوخته گذاری خارجی برای تحقق رشد اقتصادی و اجرای قوانین به جای تشکیل قوانین تازه، از محورهای نقل شده ای است که در برتری برنامههای اقتصادی پزشکیان قرار دارد.
حل مشکلات روابط خارجی، بهبود روابط با کشورها، عادیسازی روابط اقتصادی و تجاری با جهان از طریق از بین بردن تحریمها، ترقی جایگاه و امنیت و اقتدار ایران در جهان، متوقف کردن موج مهاجرت، فراهم کردن عرصه برگشت ایرانیان خارج از سرزمین به وطن، و احیای صنعت گردشگری، ترقی سطح فناوری افزایش تبادلات علمی با جهان از برنامه های نقل شده از سوی پزشکیان در حوزه سیاست خارجی است.
پزشکیان اضافه کرد: مردم آمدهام تا در ایران تشکیل کنیم و این اختلافات، درگیریها و دعواها را حل کنیم و اجازه ندهیم فقط یک صدا بلند باشد، صدا مال همه است و این حرفی را که میزنم در همین مناظرات دیدید چهار نفر یک طرف و بنده هم یکطرف؛ و یکی از آقایان میاو گفت نمیگذارم رئیس جمهور شوید و بنده در جواب گفتم این مردم می باشند که تصمیم خواهند گرفت که چه فردی رئیس دولت شود.
تنظیم و توزیع عادلانه بودجه عمومی سرزمین با برتری حمایتاز اقشار کم برخوردار، حکمرانی مطلوب در صندوقهای بازنشستگی با اصرار بر نظام با لیاقت سالاری، از بین بردن مشکلاتها و افت ناترازی صندوقهای بازنشستگی، توزیع عادلانه یارانهها مشابه با اطلاعات واقعی و تدوین سیاست های هدایت تدریجی توزیع یارانه ها، افزایش سهم پشتیبانی دولت در تامین هزینه های درمانی و استعدادیابی، آموزش و توانمندسازی بهمنظور اشتغال زایی و افت صدمههای اجتماعی نیز از سیاستها و برنامههای راهبردی رئیس جمهور منتخب در حوزه رفاه و تامین اجتماعی است.
پزشکیان در مرحله نخست انتخابات که در تاریخ هشتم تیر ۱۴۰۳ برگزار شد، در رقابت با سعید جلیلی، مصطفی پورمحمدی و محمدباقر قالیباف با کسب ۱۰ میلیون و ۴۱۵ هزار و۹۹۱ رای به گفتن نفر اول به مرحله دوم انتخابات راه یافت. سعید جلیلی نیز با کسب ۹ میلیون و ۴۷۳ هزار و ۲۹۸رای به گفتن نفر دوم به مرحله دوم انتخابات راه یافت. در مرحله دوم انتخابات که روز قبل برگزار شد، پزشکیان توانست با کسب ۱۶ میلیون و ۳۸۴ هزار و ۴۰۳ رای در روبه رو ۱۳ میلیون و ۵۳۸ هزار و ۱۷۹ رای جلیلی به پیروزی دست یابد و به گفتن نهمین رئیس جمهوری اسلامی ایران انتخاب شد.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکار
منبع