به گزارش خبرخوان
به گزارش برنا؛ مزایا بادمجان زیاد و متنوع است؛ بادمجان دارای مشخصات مغذی غنی و حاوی ویتامینهای سودمند، مواد معدنی، اسیدهای چرب و ترکیبات زیست فعال است و به سلامت استخوان، مغز و قلب پشتیبانی میکند. بادمجان این چنین امکان پذیر به تحکیم بینایی، افت وزن و سلامت پوست پشتیبانی کند با این حال، برخی از افراد در صورت مصرف بیشتر از حد بادمجان امکان پذیر دچار آلرژی و مسمومیت با سولانین شوند.
به این علت، در صورت داشتن هر گونه بیماری از قبل، قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنید. همراه ما باشید تا در ادامه این قسمت، درمورد عوارض خوردن بادمجان، زیاد تر بدانید.
عوارض گفتن شده در صورت مصرف بیشتر از حد بادمجان و زیاده روی در خوردن آن ابراز میکند نه در حالت عادی.
آلرژی
بادمجانها از خانواده سبزیجات شب بو می باشند که با عکس العملهای آلرژیک همراه می باشند. زیاده روی در خوردن بادمجان در موارد زیاد نادر، امکان پذیر در برخی افراد به علت پروتئین انتقال لیپید خاص، عکس العملهای آلرژیک تشکیل کنند. علائم حساسیت به بادمجان شامل مشکل در تنفس، تورم و کهیر است.
گمان افت جذب آهن
ناسونین یک آنتوسیانین حاضر در پوست بادمجان است که به آهن خود متصل شده و آن را از سلولها خارج میکند. به عبارت دیگر، آهن را کلات میکند از این رو مصرف بیشتر از حد بادمجان امکان پذیر جذب آهن را افت دهد. اگرچه تحقیقات بیشتری در این عرصه الزامی است، اما بهتر است افرادی که سطح آهن پایینی دارند از زیاده روی در مصرف بادمجان اجتناب کنند.
گمان مسمومیت سولانین
سولانین سم طبیعی حاضر در بادمجان است که مصرف بیشتر از حد بادمجان و ورود این ماده به بدن، امکان پذیر علتاستفراغ، حالت تهوع و خواب آلودگی شود. مصرف بادمجان در سطوح کم تا متوسط امکان پذیر هیچ ضرری نداشته باشد، اما زیاده روی در خوردن بادمجان، عوارضی به همراه خواهد داشت.
گمان ابتلا به سنگ کلیه
بادمجان حاوی اگزالات است که امکان پذیر خطر ابتلا به سنگ کلیه را در برخی افراد افزایش دهد. یقیناً که نتایج بدست امده تا این مدت کافی نیست، اما در صورت وجود خطر ابتلا به سنگ کلیه، در مصرف بادمجان احتیاط کنید.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکار
منبع