برای محدود کردن کالری، دیپ را حذف کنید_خبرخوان

علی باقری
4 Min Read


به گزارش خبرخوان

بین‌قولها به‌طور میانگین نزدیک به یک-چهارم کالری روزانه اکثر افراد را فراهم می‌کنند. با دقت به این مسئله و افراد بسیاری که دارای اضافه وزن می باشند، اکنون دانشمندان آمریکایی در مطالعه تازه خود روی مصرف معقولانه بین‌وعده تمرکز کرده‌اند. در این تحقیق روی نوعی سس با نام دیپ تمرکز شده است که به‌حرف های دانشمندان، علتمی‌شود کالری برخی مواد غذایی همانند چیپس به‌مقدار قابل‌توجهی افزایش اشکار می‌کند.

مطابق نتایجی که توسط دانشمندان دریافت شده است، مصرف همزمان چیپس و سس دیپ، کالری دریافتی را تا ۷۷ درصد افزایش می‌دهد. مسئله‌ای که باید به آن دقت داشت این است که سس‌های معمولی روی غذا ریخته خواهد شد، اما زمان مصرف دیپ که به آن سس غوطه‌وری نیز حرف های می‌شود، غذا درون سس فرو می‌رود.

پژوهشگران این چنین در کمال شگفتی دریافتند که فارغ از دیپ، افراد مقدار چیپس ثابتی را مصرف می‌کنند. در نتیجه، اضافه کردن دیپ به بین‌وعده می‌تواند کالری دریافتی را به مقدار قابل‌توجهی افزایش دهد. نتایج این مطالعه در ژورنال Food Quality and Preference انتشار شده است.

بین‌قولای که شرکت‌کنندگان مطالعه مصرف می‌کردند؛ شرکت‌کنندگان گروه کنترل دیپ نداشتند.

تاثییر دیپ در کالری بین‌وعده

در این مطالعه، ۴۶ فرد بزرگسال شرکت داشتند. آن‌ها در دو نوبت به مرکز آزمایش مراجعه کردند. در هر نوبت، ۷۰ گرم چیپس با طعم خامه ترش (نزدیک به ۲.۵ وعده) برای آن‌ها سرو می‌شد که در برخی یک-سوم فنجان دیپ خامه ترش وجود داشت. این چنین شرکت‌کنندگان می‌توانستند هرچقدر که می‌خواهند از این بین‌وعده بخورند.

تعداد تراکنش‌های بیت کوین از مرز یک میلیارد عبور کرد_خبرخوان
ادامه مطلب
آخرین مطالب

سپس مقدار مصرف آن‌ها اندازه‌گیری شد. دانشمندان این چنین همه جلسه را به‌صورت ویدیویی ضبط کردند تا تعداد گازها به غذا و زمان فعال خوردن شرکت‌کنندگان نیز اشکار شود. آن‌ها ازاین داده‌ها برای محاسبه پارامترهایی از جمله شدت خوردن و اندازه گاز منفعت گیری کردند.

نتایج نشان می‌داد که اضافه کردن دیپ علتمی‌شد اندازه گازها بزرگ‌تر و در نتیجه مصرف چیپس و دیپ زیاد تر شود. به‌طور میانگین، شرکت‌کنندگان ۳۴۵ کالری چیپس و دیپ مصرف می‌کردند، درحالی‌که مقدار مصرف چیپس بدون دیپ ۱۹۵ کالری می بود.

آیپد ایر 6 احتمالاً ماه آینده میلادی معرفی می‌شود
ادامه مطلب

پژوهشگران می‌گویند که مصرف زیاد تر دیپ و چیپس ربطی به شدت ندارد. یعنی افزایش اندازه گازها زمان مصرف دیپ تنها عاملی است که علتمی‌شود افراد بتوانند به‌راحتی کالری بیشتری مصرف کنند.

این اولین باری می بود که یک آزمایش تاثییر روان‌کننده بیرونی، همانند دیپ، را روی پردازش دهانی غذا بازدید می‌کرد.

با این که بین‌قولها یکی از قسمت‌های مهم رژیم غذایی روزانه می باشند، فهمیدن دانشمندان از آن زیاد پایین است. فهمیدن حرکت افراد زمان مصرف بین‌قولها برای روبه رو با مشکلاتی همانند پرخوری و چاقی حیاتی است.

در سایت خبری خبرخوان آخرین اخبارحوادث,سیاسی,فرهنگ وهنر,اقتصاد و تکنولوژی,دفاعی,ورزشی,ایران,جهان را بخوانید.

پژوهشگران مطالعه تازه می‌گویند که یافته‌هایشان راه را برای بازدید زیاد تر تاثییر خصوصیات فیزیکی غذاها روی حرکت ما زمان غذا خوردن و ورودی انرژی ما باز می‌کند. آن‌ها نظر دارند که با افت نرخ مصرف غذا در هر وعده می‌توان ورودی کالری را افت داد، بدون آن که لذت غذا خوردن از بین برود.

مصرف روزانه صبحانه علتافزایش رضایت از زندگی در کودکان می‌شوند_خبرخوان
ادامه مطلب

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکار

اخبار تکنولوژی

اخبار اقتصادی

اخبار فرهنگ وهنر

اخبار تکنولوژی

اخبار سلامتی

TAGGED:
Share This Article