به گزارش خبرخوان
رئیس فدراسیون کشتی:
رئیس فدراسیون کشتی او گفت: کشتی پیش از وجود من برنامه گسترش نداشت و تیمهایمان نیز نصفه و نیمه می بود.
، علیرضا دبیر عصر شنبه در یک برنامه تلویزیونی به پیروزی کاروان کشتی آزاد و فرنگی در المپیک پاریس اشاره کرد و گفت: روز نخستی که به فدراسیون کشتی آمدم، از حاضرین خواستم برنامههای فدراسیون را بیاورند تا ببینم. برنامه جام تختی را آوردند که من گفتم کجا باید برویم و برنامهای برای آینده این ورزش وجود نداشت. قبل از فدراسیون من توانایی شورا شهر را داشتم و ۲ برنامه ۵ ساله را برای کشتی نوشتیم. این مطرح با همکاری دانشگاه شریف در بازه وقتی ۱۰ماه در ۷ تا ۸ محور نهایی شد.
او همین طور گفت: یک محورها مربوط به نوشته فنی می بود، اما محورهای دیگر در خصوص قضاوت، اقتصادی، مربیان و … می بود. در محور فنی، ۳۵ قهرمان جهان و المپیک را دعوت کردیم تا نظرات خود را گفتن کنند. مطرح مکتوب آن هم وجود دارد و اتاق پایش نیز در این خصوص داریم.
دبیر در ادامه گفت: در المپیک پاریس، از لحاظ وقتی ۳ سال سپس از توکیو برگزار شد که ما به نیمه راه برنامههای خود رسیدهایم و بنا داریم تا المپیک ۲۰۲۸، این راه را تکمیل کنیم. در خصوص زیر ساختها، باید مردم قضاوت کنند چرا که به لحاظ تجهیزات از برخی کشورها از جمله آمریکا جلوتر هستیم.
دبیر او گفت: تعداد بسیاری تیتر میزنند و میگویند که ما از روسیه و آمریکا جلو هستیم اما فقط از لحاظ زیرساختی پیش هستیم. ما در کشتی و در المپیک آمریکا را جا گذاشتیم و حتی آمریکاییها اظهار کردند ما دلواپس پسا المپیک هستیم. سقف آرزوهای ما زیاد بلند است و باید یک گسترش متوازن تشکیل شود.
وی خاطر نشان کرد: در زیاد جاها پیش هستیم و برخی جاها نیز عقب ماندهایم. ما سپس از ملبورن به سه فینالیست در المپیک رسیدیم که متاسفانه نشد در کشتی آزاد طلایی شویم.
رئیس فدراسیون کشتی، در ادامه گفت: زیاد سختی کشیدم تا کارهای بسیاری برای کشتی انجام دهم. برای اسکان کشتیگیران کارهای بسیاری کردم و حتی یک کارشناس ساده با من در کمیته ملی المپیک مخالفت کرد. نباید قهر کنیم و از مربیان گله های دارم چرا با یک سخن قهر میکنند. باید به کاری که باور داریم پایبند باشیم و از انتقاد نترسیم. من برای توکیو هم میخواستم این کار را انجام دهم که کرونا اجازه نداد. من مسیر را مختصر کردم و مسیر یک ساعته محل اسکان تا سالن را در پاریس به ۱۱ دقیقه افت دادیم.
دبیر در ادامه گفت: برای ایرانیها طعم غذا مهم است. باید بهترین را برای قهرمانان انتخاب کنیم. همه برای مدالآوردن تلاش میکنیم و امکان پذیر قیاس، روح و روان ورزشکاران را به هم بریزد. بهترین شرایط را برای کشتی گیران تشکیل کردیم تا جایی که آنان اعتراف کردند که نفهمیدیم اردوها و مسابقات چطور گذشت. بچه های ما چیزی از ستارههای بزرگ ورزرش جهان کم ندارند و باید بهترین تکریم را انجام دهیم. چرا باید در مسیر المپیک سختی بکشیم؟ ما فقط در تمرینات باید سختی بکشیم نه در امور رفاهی.
دبیر در خصوص ادامه کار با مربیان تیم ملی، او گفت: باید یک سپاس از مربیان داشته باشیم. محسن کاوه زحمات بسیاری کشید. تصمیم من در خصوص پژمان درستکار مدیریتی می بود. کاوه بیشترین شناخت را از بچه داشت و آنالیز تیم کشتی آزاد بینظیر می بود. من از دور اول از کشتیگیر ۶۵ ژاپنی میترسیدم. رحمان زیاد تر از کشتیگیر ژاپنی هراس دارد. رحمان ۴۰۰ گرم زیر وزن می بود. اگر نقد میکنیم با احترام و انصاف باشد. من هم عیب دارم و مشاوران با ادبیات خودشون من را نقد میکنند. با مربیان کشتی فرنگی و آزاد قرارداد نداریم و ضمانت نداریم.
او همین طور گفت: باید از حسن رنگرز نیز سپاس اختصاصیای داشته باشم، او بیحاشیه ترین مربی چند سال تازه است و هیچ اذیتی برای من نداشت. تیم جوانی داشت و زحمات بسیاری کشید. غلام محمدی برای چند سال دیگر در تیم آزاد جوانان است و یک نفر زیاد خوب برای کشتی است، هم قهرمان بوده و هم فنی است. او برای تیمهای پایه زیاد خوب کار میکند. حمید باوفا نیز در تیمهای پایه کشتی فرنگی زیاد زحمت میکشد. برای کار کردن با مربیان باید تعامل دوطرفه باشد و اگر قرار باشد مربیان ما کنار بروند ما مربی برای جانشینی آنان داریم. همه مربیان کشتی زیاد خوب می باشند و باید علاقه به همکاری داشته باشند.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکار
منبع