به گزارش خبرخوان
به گزارش برنا؛ لبنیات پرچرب در سرزمین با روغن های پالم برای قوام دادن و مزه دار کردن چرب می شوند و حاوی مقادیر بسیاری اسید چرب اشباع می باشند که برای سلامت زیان اور است. به این علت ترجیح آن است که شیر کم چرب مصرف شود. اضافه کردن چربی گیاهی به لبنیات و شیرهای پرچرب در کارخانه های تشکیل لبنیات کار غیر قانونی نیست اما این حق مردم است که بدانند این مقدار چربی در لبنیات و شیر، چربی خود شیر نیست و به آن چربی پالم اضافه شده است.
قطع مصرف محصولاتی همانند شیر، پنیر، و بستنی روشی خوب برای بهبود شرایط پوست است. کنار گذاشتن لبنیات به بهبود بافت و رنگ پوست و آکنه پشتیبانی می کند. کربوهیدرات مهم حاضر در لبنیات «قند شیر» است که از دو قند ساده و گالاکتوز راه اندازی شده است. در بدن نوزادان یک آنزیم گوارشی به نام لاکتاز تشکیل می شود که لاکتوز را از شیر مادر جدا می کند. اما تعداد بسیاری از افراد توانایی انجام این کار را در بزرگسالی از دست می دهند. در واقع ۷۵ درصد از جمعیت جهان قادر به تجزیه لاکتوز در بدن خود نیستند. این اتفاق در آفریقا، آسیا و آمریکای جنوبی زیاد رایج تر است.
افرادی که لاکتوز را در بدن خود ذخیره می کنند علائم گوارشی شامل حالت تهوع، استفراغ، اسهال را در خود مشاهده می کنند. این افراد می توانند از لبنیات تخمیر شده و یا محصولات لبنی پر چرب همانند کره منفعت گیری کنند. برحی از افراد این چنین می توانند به دیگر اجزای حاضر در شیر همانند پروتئین آلرژی داشته باشند، که این کار زیاد تر در کودکان نسبتا شایع تر است.
افراد مبتلا به دردهای عصب سیاتیک کاملا با این نوشته آشنا می باشند که دردهای سیاتیک با شدت زیاد خفیف اغاز میشود و به مرور افزایش یافته و تشدید میشود. بهطوری که همه ناحیه کمر و پاها را به مرور دچار و دردناک میکند. بر پایه متون کهن طب سنتی، مصرف ماست و دوغ به همراه غذاها و موادغذایی که در آنها گوشت قرمز یا سفید مصرف شده، پیشنهاد نمیشود و بیماران مبتلا به سیاتیک باید از مصرف ماست یا دوغ به همراه این غذاها پرهیز کنند.
لبنیات می توانند تبدیل آزاد شدن انسولین و در نتیجه ابراز آکنه شود. باورهایی وجود دارد که نشان می دهد مصرف این محصولات جهت تشکیل هورمون های سرطان زا این چنین افزایش خطر ابتلا به سرطان پروستات می شود، اما با این حال به نظر میرسد در روبه رو سرطان کولورکتال از بدن محافظت می کند.
شیر به طور خام میکروب های بسیاری دارد و مصرف آن می تواند علتانتقال بیماری های گوناگون همانند سل به انسان شود. بعد از خرید شیر به طور سنتی از مغازه های لبنیاتی، مردم عمل به جوشاندن آن می کنند. با جوشاندن شیر میکروب های آن از بین می رود، اما همراه میکروب ها، زیاد تر مواد مغذی و معدنی آن هم نابود می شوند.
به طور متوسط بعد از ده دقیقه جوشاندن شیر، ۴۰ درصد کلسیم آن ته نشین می شود، ۳۰ درصد بافت پروتئین آن نابود و ۵۰ تا ۹۰ درصد ویتامین های محلول در آب همانند ویتامین های گروه B شیر از بین می روال. این چنین چربی شیر زیاد تر می شود و خوش طعم تر به نظر می رسد. کارشناسان پیشنهاد می کنند که افراد شیر خام مصرف نکنند. در رابطه سرشیر هم باید به این مسئله اشاره کرد که این ماده لبنی برای چربی زیاد بالای خود از منشاهای مهم کلسترول است.
منفعت گیری بیشتر از اندازه از غذاهایی که طبع سرد، به اختصاصی طبع سرد و تر دارند در همه افراد، به خصوص افراد سرد مزاج مشکلات گوارشی به همراه دارد و میتواند علتابتلا به کبد چرب شود. انواع ترشی، لبنیات، به اختصاصی ماست و دوغ همه انها باید در حد اعتدال مصرف شوند؛ چون منفعت گیری بیشتر از اندازه آنها مشکلساز است. محصولات لبنی روزانه همانند شیر، پنیر و ماست حاوی کلسیم می باشند و بالا رفتن سطح کلسیم در کلیه رابطه مستقیمی با افزایش خطر ابتلا به سنگ کلیه دارد.
علی رغم پیشنهاد پزشکان مبنی بر مصرف لبنیات به گفتن منبع های غنی کلسیم، مطابق توانایی ای که تعداد بسیاری از بیماران مبتلا به آرتروز و دیگر بیماری های استخوان و مفاصل داشته اند، بعد از مصرف برخی لبنیات، چون شیر، ماست و پنیر، در این بیماران تشدید درد ها و ناراحتی های آرتروزی رخ داده است. علت این کار آن است که لبنیات در تعداد بسیاری از اوقات جهت افزایش التهاب می شوند. و از آن جا که بیماری آرتروز مربوط به مفاصل است، با تشدید التهاب در نقاط مفصلی، بیمار حس افزایش درد و ناراحتی می کند.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکار
منبع