به گزارش خبرخوان
به گزارش خبرنگار فرهنگی ، «برمودا» یک او گفتوگوی کلاسیک می بود که توانست بهخوبی مطلبهای سازندگانش را به شکل زیرپوستی منتقل کند و در عین حال، مردم را سرگرم کند.
یکی از اتفاقات قابل دقت، برنامهای او گفتوگومحور در شبکه نسیم که توانست در جایگاه متمایزتری نسبت به دیگر تاکشوهای امروز تلویزیون و حتی شبکه نمایشخانگی قرار بگیرد. چرا که برخی از تاکشوها یا رئالیتیشوهای نمایشخانگی به زورِ وجود سلبریتیها و برخی از چالشهای شگفت و غریب توانستهاند قدری مخاطب برای خودشان دست و پا کنند.
هم چنان که در «برمودا» دیدیم؛ از ایرج خواننده گرفته تا دکتر شاهوردی رئیس رویان، و از دکتر مرندی پزشک رهبر انقلاب تا قاضیپور نماینده اسبق مجلس، و از ابوالفضل پورعرب تا پسر دکتر حسابی، «برمودا» سبدی رنگین از میهمانان اراعه داد که هر لایهای از مخاطبان میتوانست با اشتیاق سهمی از آن را بچشد.
اتفاق دلنشین این برنامه وجود کامران نجفزاده سپس از زمانها غیبت می بود. او آخرین بار در لباسِ خبرنگاری و به گفتن خبرنگار اعزامی نیویورک دیده شد و با ۲۵ سال سابقه خبرنگاری، اکنون تحول میدان میدهد؛ از یک موقعیت پرریسک (تحول زمین بازی و جدایی از خبر صداوسیما) داخل عرصه اجرا میشود.کامران نجفزاده در نخستین تاکشوی خود، تسلط و صمیمیتی دور از اغراق را به نمایش گذاشت.
تعداد بسیاری از چهرههایی که با تلویزیون قهر کرده بودند، همانند حیاتی، گوینده نوستالژیک خبر، با «برمودا» به صداوسیما برگشتند. انسجام ذهنی و سؤالات خاص مجری برنامه جهت شد تا حتی او گفتوگوهایی صریح و شگفت با شخصیتهایی چون علیاکبر صالحی و کدخدایی شکل گیرد که برخی از آنها، همانند مصاحبه دکتر صالحی، بازتابهای جهانی داشت و از رسانههایی همچون رویترز و بیبیسی وایرال شد.
به حرف های کامران نجفزاده، او نمیخواهد که میهمانش همانند اسپند روی آتش باشد، اما سالها سابقه احتیاط بصری سؤالات چالشی و تند و تیز ژورنالیستهای غربی، بههمراه وجود میدانیاش در بحرانیترین جنگهای منطقه، از لیبی و افغانستان گرفته تا لبنان و عراق و سوریه، همه انها در تأثیرگذاری شخصیت مجری و جذابیت برنامه نقش داشتند.
جای خالی «برمودا» در شبکه نسیم این روزها بیشتر از همیشه حس میشود. بهتازگی سیدمحمدرضا خوشرو، مدیر شبکه نسیم، اظهار کرده که «برمودا۲» آبانماه به آنتن خواهد رسید. اکنون که قرار است این برنامه مجدد به آنتن شبکه نسیم برگردد؛ دقت به چند مسئله الزام دارد. اتفاقات تازهای که بایستی درنظر گرفته شود.
با میهمانان سیاسی و مسئولان، باید فضایی تشکیل شود که مطالبات مردم نیز در بین گذاشته شود. این چنین، با هنرمندان و چهرههای شناختهشده دیگر، میتوان به ضعفها و خواستههای مخاطبان در عرصههای گوناگون اشاره کرد. در عین حال، «برمودا» در شبکه نسیم باید ویژگی منحصر به فرد سرگرمکنندگی خود را نگه داری کند، اما همزمان به مطالبات مردم نیز دقت کند.
واقعاً «برمودا» باید در قیاس با نسخه اول خود که در روزهای آغازین تولدش به سر میبرد، پختهتر و بالغتر شود. میدان اختصاصیتری برای کامران نجفزاده فراهم شود تا به گفتن یک ژورنالیست صریح و بدون پرده، بتواند مشکلات و مطالبات مردم را نقل کند و در عین حال، برنامه هم چنان از حالت سرگرمکنندگی خود خارج نشود. در قاب «برمودا» و او گفتوگوهای کامران نجفزاده، چهرههای گوناگون و دغدغههای مردم باید به عکس کشیده شود.
یکی از نقاط ضعف فصل اول این برنامه، تکراری بودن برخی سؤالات از مهمانان می بود که قبلاً در موقعیتهای دیگر شنیده شده بودند. این نوشته باید اصلاح شود و او گفتوگوهای اورجینالتر و همراه با ناگفتههای تازه از چهرههای دعوتشده به برنامه اراعه شود.
هم چنان باید چشم به راه میهمانانی باشیم که به نوعی با تلویزیون قهر کردهاند و اکنون غیبت دارند. این چنین، میتوان به سراغ بازماندگان برخی از چهرهها رفت که اکنون در قید حیات نیستند و درمورد جنبههای گوناگون زندگی آنها، اطلاعات بیشتری در اختیار مردم قرار داد. این کار میتواند ابعاد جدیدی از زندگی و آثار آنها را به نمایش بگذارد و علتایجاد ربط عمیقتری بین مخاطب و تاریخ فرهنگی سرزمین شود.
انتهای مطلب/
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکار
منبع