به گزارش خبرخوان
به گزارش برنا؛ عوارض جانبی پنیر امکان پذیر توسط عواملی همانند چربی زیاد حاضر در پنیر و عکس العمل التهابی به چربیهای اشباع شده، ترکیب هورمونی محصولات لبنی و خطر آلودگی باکتریایی در انواع پنیر تشکیل شود. نگه داری یک رژیم غذایی متعادل و متنوع برای افت این خطرات و ترقی سلامت بدن مهم است.
زیادهروی در مصرف پنیر چه عوارضی دارد؟
۱) تشکیل یبوست
مصرف مقادیر زیاد پنیر به طور بالقوه میتواند تبدیل یبوست شود. پنیر دارای چربی زیاد و فیبر کم است که میتواند هضم را کندتر و عبور مدفوع از روده را سختتر کند. خوردن زیاد پنیر در مختصرزمان علتناراحتی و نفخ و مصرف بیشتر از حد آن در طویلزمان تبدیل یبوست مزمن میشود.
۲) التهاب
زیادهروی در مصرف کازئین (پروتئین حاضر در پنیر) در برخی افراد تبدیل التهاب میشود. این عکس العمل التهابی میتواند به طور طیف وسیعی از علائم از جمله: مشکلات گوارشی، مشکلات پوستی، ناراحتی تنفسی و حتی درد مفصلی ظاهر شود. بعضی اوقات سیستم ایمنی بدن، کازئین را به گفتن یک تهدید تشخیص میدهد و برای دفاع از بدن، واسطههای التهابی را آزاد میکند که این فرایند تبدیل عکس العملهای نامطلوب میشود.
۳) معده درد
پنیر منبع غنی چربی است و میتواند علتسوزش معده در افراد شود. مصرف بیشتر از حد پنیر به جهت چربی بالایی که دارد، میتواند اسفنکتر تحتانی مری، ماهیچهای که از برگشت اسید معده به مری جلوگیری میکند، را شل کند. این اتفاق میتواند تبدیل حس سوزش در قفسه سینه و گلو شود. سوزش مزمن معده میتواند به پوشش مری صدمه رساند و تبدیل بیماریهای جدیتری همانند بیماری ریفلاکس معده به مری (GERD) شود.
۴) آکنه
برخی افراد امکان پذیر در نتیجه مصرف بیشتر از حد پنیر دچار جوشهای پوستی یا تشدید آکنه شوند. این اتفاق را میتوان به هورمونهای حاضر در شیر نسبت داد که این هورمونها میتوانند تشکیل سبوم را تحریک کرده و منافذ پوست را مسدود کنند.
۵) افزایش خطر ابتلا به سرطان
پنیر حاوی چربیهای اشباعشده است و این نوشته با افزایش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ مرتبط است. علاوه بر این، برخی مطالعات مشخص می کند که بین مصرف لبنیات از جمله پنیر و افزایش خطر ابتلا به سرطان پروستات و سینه ربط وجود دارد.
۶) کمآبی بدن
پنیر سدیم بالایی دارد و خوردن غذاهای سرشار از سدیم میتواند تبدیل دهیدراته شدن بدن شود. سردرد و افت ادرار از نشانههای کمآبی است. اگر تصمیم مصرف مواد غذایی سدیمدار را دارید، قبل یا سپس از آن، مایعات بنوشید تا بدن خود را هیدراته کنید.
۷) بیماری قلبی
خوردن بیشتر از حد پنیر میتواند شما را در معرض خطر زیاد تر بیماری قلبی قرار دهد، چون سطوح بالای سدیم، سختی خون را افزایش میدهد. هماین چنین چربی اشباعشده پنیر در بالا رفتن کلسترول بد نقش دارد.
۸) اضافه وزن
پنیر دارای چربی بالایی است. چربی، متراکمترین درشتمغذی از نظر کالری است، به این معنی که کالری بیشتری در هر گرم دارد. مصرف بیشتر از حد هر ماده غذایی، به اختصاصی آنهایی که چربی بالایی دارند همانند پنیر، میتواند علتافزایش وزن شود.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکار
منبع