آیا «چهار پایه» ساختارشکنی در تلویزیون است؟_خبرخوان

آیا «چهار پایه» ساختارشکنی در تلویزیون است؟


به گزارش خبرخوان

به گزارش خبرنگار فرهنگی ، حامد خانی اوشانی، تهیه‌کننده برنامه‌های «زوجی‌نو» و «خودمونی» که با استقبال خانواده‌ها در شبکه سه روبرو شد، به تازگی پروژه جدیدی به نام «چهار پایه» را اغاز کرده است.

این برنامه طنز با وجود چهره‌هایی چون علی صادقی، قوت الله ایزدی، جواد خواجوی و یوسف تیموری به مخاطبان وعده لحظات شاد و مفرحی می‌دهد. خانی با اشاره به ایده‌های تازه و فضای خلاقانه‌ای که در این پروژه جستوجو می‌کند، از چالش‌ها و جذابیت‌های کار با تماشاگران و بازیگران در یک فضای کمدی سخن می‌گوید.

با طراحی موقعیت‌های مرتبط با زندگی خانوادگی و چالش‌های روزمره، «چهار پایه» به جستوجو تشکیل ارتباطی نزدیک‌تر با مخاطبان و جذب دقت آنهاست.

در ادامه، به بازدید جزئیات این برنامه و اهداف آن خواهیم پرداخت. مشروح گفتگو با تهیه‌کننده برنامه تلویزیونی «چهار پایه» در ادامه آمده است:

‌‌سپس از «خودمونی» و «زوجی‌نو»، که فضای پیچیده‌تر و سخت‌تری با وجود تماشاگران داشتید، چرا داخل این فاز تازه شدید؟

نظر و ایده این برنامه از سوی سردبیران ما نقل شد. به نظر من این مطرح ایده خوبی می بود و ما آن را با مدیران شبکه سه نقل کردیم. تصمیم گرفتیم که روی چهار هنرمند تمرکز کنیم و به جستوجو بازیگران کمدی باشیم. این پروژه در واقع قرار می بود یک رئالیتی شو باشد که هنرمندان به واسطه اتفاقات گوناگون دور هم جمع خواهد شد و یک برنامه کمدی و سرگرم‌کننده اراعه خواهند داد.

تا بحال نزدیک به ۱۵ تکه تشکیل کردیم و به طور هفتگی پخش می‌شود، مگر این که به علت رویدادهای دیگر، همانند فوتبال، تغییراتی در زمان پخش تشکیل شود. زمان پخش ما طبق معمولً نزدیک به ۱۹:۳۰ دقیقه است.

مقصد از «چهارپایه» چیست و آیا اسم آن به فهمیدن بهتر مخاطب پشتیبانی می‌کند؟

«چهارپا» به این علت نامگذاری شده که چهار شخصیت مهم آن، که چهار بازیگر کمدی می باشند، با هم دوستی دارند و هر کدام سابقه‌ای در عرصه کمدی و طنز دارند. این چهار نفر دور هم جمع خواهد شد تا موقعیت‌ها و چالش‌هایی را بازی کنند.

در سایت خبری خبرخوان آخرین اخبارحوادث,سیاسی,فرهنگ وهنر,اقتصاد و تکنولوژی,دفاعی,ورزشی,ایران,جهان را بخوانید.

ترکیب بازیگران شامل علی صادقی، یوسف تیموری، آقا رشید و قوت ایزدیه است. مقصد این برنامه این است که چالش‌هایی را اراعه دهد که در شرایط خانوادگی و دورهمی‌ها قابل اجرا باشد و برای همه ساده و قابل فهمیدن باشد.

علاوه بر چالش‌ها، موقعیت‌هایی را طراحی می‌کنیم و به موضوعات روز و خانوادگی بپردازیم.

کارهای شما همیشه با چالش‌هایی همراه بوده است. آیا مدیریت تماشاگران و برقراری ربط با آن‌ها سخت‌تر از کارهای قبلی‌تان نیست؟

حقیقت این است که کار با تماشاگران همیشه چالش‌برانگیز بوده است. در دو فصل یا به‌عبارتی سه فصل برنامه «زوج» با وجود ۱۵۰ تا ۳۰۰ تماشاگر، ما نزدیک به ۲۵۰ تکه تشکیل کردیم و سپس بلافاصله ۲۵۰ تکه از «خودمونی» با آقای مهران رجبی را هم اجرا کردیم. مدیریت تماشاگران در این برنامه‌ها کار سختی می بود، اما الحمدالله به خوبی پیش رفت.

اما از نظر تشکیل و مدیریت، فکر می‌کنم این پروژه به مراتب سخت‌تر از آن‌ها باشد. در «زوج» شما فقط یک مجری داشتید که باید او را مدیریت می‌کردید، اما در «چهارپای»، هر یک از بازیگران داستان و موقعیت خاص خود را دارند که باید اجرا کنند. این قضیه جهت می‌شود که سطح جذابیت و استقبال مخاطبان متفاوت باشد.

در این برنامه گرداننده دارید؟

در این برنامه، هر شب یکی از این عزیزان به گفتن گرداننده انتخاب می‌شود. امکان پذیر یک شب یوسف، شب دیگر آقا رشید و یا علی صادقی این مسئولیت را بر مسئولیت بگیرد. مقصد ما این است که هر کدام از آن‌ها به یک برند و نماد شناخته‌شده برای مخاطبان تبدیل شوند.

این برنامه به طور کلی بر اراعه لحظات شاد و مفرح تمرکز دارد و مقصد مهم‌اش خنداندن و شاد کردن مردم است. در واقع، این یک برنامه کمدی است که به جز این مقصد فرد دیگر ندارد.

آیا مقصد شما این است که فصل بعدی برنامه به همین صورت ادامه اشکار کند و بعدها شاخ و برگ بیشتری بگیرد، همانند اضافه کردن مهمان یا برنامه‌ریزی برای روزهای مناسبتی؟

باید بازدید کنیم و ببینیم که چه مدل‌های جدیدی را می‌توانیم اضافه کنیم. امکان پذیر در آینده میهمانانی دعوت کنیم یا برنامه‌هایی برای روزهای مناسبتی داشته باشیم.

فکر می‌کنم تا این مدت برای تعیین دقیق جزئیات فصل دوم سریع است، اما امیدوارم این برنامه به یک پیروزی بزرگ در تلویزیون تبدیل شود.

آیا شما تصمیم دارید نگاهی شبیه به «خودمونی» و «زوجی‌نو» داشته باشید و به سمت موضوعات خانواده و ازدواج بروید، یا می‌خواهید همان مسیری که اکنون پیش گرفته‌اید را ادامه دهید؟

ما پنج سال است که در حوزه مسابقات خانوادگی فعالیت می‌کنیم و توانایی‌های بسیاری را در این زمان کسب کرده‌ایم. به اختصاصی در «زوجی‌نو»، که در اوج کرونا تشکیل می‌شد، و در «خودمونی»، با حواشی و داستان‌های مختلفی که پیش آمد. به طور کلی، این برنامه‌ها در زمان خود موفق بودند.

اکنون باید ببینیم آینده چه پیش خواهد آورد. فعلاً مسیر ما تحول کرده است و برخی دوستان می‌گویند که تغییراتی در روال کار تشکیل شده است.

در رابطه سبک برنامه‌سازی، من به کارهای نمایشی علاقه دارم و این برنامه به نوعی نزدیک به سریال‌سازی است. امیدوارم در ادامه، بتوانیم کارهای سریالی هم تشکیل کنیم.

انتهای مطلب/

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکار

اخبار تکنولوژی

اخبار اقتصادی

اخبار فرهنگ وهنر

اخبار تکنولوژی

اخبار سلامتی



منبع