به گزارش خبرخوان
به گزارش خبرنگار فرهنگی ، محسن برمهانی معاون سیما به همراه جمعی از معاونان و مدیران سیما با رئیس سازمان سینمایی دیدار و او مباحثه کرد.
در کنار همه این او گفتوگوها و تأکیدها که در ادامه مشروح آن آمده است؛ احتمالا بیشتر از همیشه امروز سینمای ایران برای رونقِ زیاد تر و حمایتاز تماشای قانونی فیلمها به حمایتتبلیغاتی تلویزیون نیازمند است. همان گونه که در سخن بگوییدهای برمهانی معاون سیما هم به آن اشاره شد. اما همان گونه که پیش از این هم مدیران تلویزیون حرف هایاند از محصولات فرهنگی سینما و خانوادگی آن حمایتمیکنند. به نظر میرسد یک مقدار فیلمسازان و دستاندرکاران سینما باید این انعطاف را در محتوای خود به خرج دهند تا محصولات، خانوادگیتر و اصطلاحاً فرهنگیتر شوند و از طرفی دیگر این انعطاف از سمتِ مدیران تلویزیون هم زیاد تر شود.
سینما برای نفسکشیدن در کنار افزایش وجود مخاطبان، گسترش زیرساختها و بقیه موارد، حتماً به حمایترسانهای و تبلیغاتی هم نیاز دارد. تلویزیون میبایست سینمای ایران را به یک چشم ببیند حتی آثار کمدی که میتواند آنها را هم تبلیغ کند و یک نوع تشویق برای صاحبان آثار تشکیل کند که اگر یکسری پارامترها در محتوای فیلمهایشان منفعت ببرند تبلیغاتِخوبی برایشان قائل خواهند شد و از طرفی دیگر به دیگر فیلمها هم یک حداقل تبلیغی داده شود نه این که فیلمهایی روی پرده باشند و هیچ خبری از نام و نشانشان در رسانه ملّی نباشد.
در ابتدای این دیدار محسن برمهانی معاون سیما، دقت به فیلمهای سینمایی، انیمیشن، مستند و نیز، آثار با قیمت فرهنگی و ملی را بخشی از مسئولیتهای شبکههای تلویزیونی برشمارد و ضمن توضیح نوشته وفاق ملی و اهمیت همکاری دستگاههای فرهنگی او گفت: نمایش آثار سینمای ایران که با معیارهای تلویزیون همخوانی دارد، میتواند علاوه بر دیده شدن این آثار به رونق سینما نیز بیانجامد.
وی با اشاره به این که اشتیاق و عزم جدی برای همکاریهای مشترک مابین سینما و سیما وجود دارد، به اهمیت حمایتاز آثار فرهنگی سینمای ایران همچون پخش تیزر و تبلیغات فیلمهای سینمایی اشاره کرد و افزود: امکان پذیر به این آثار در فضای تجاری و قسمت خصوصی توجهی نشود اما به گفتن آثاری قابل اعتنا، برای مخاطبان دلنشین و دیدنی است و باید به این نوع آثار دقت کرد.
برمهانی در ادامه با ابراز امیدواری نسبت به افزایش خدمات مشترک سینمای ایران به سیما و متقابلا سیما به سینما، در دولت چهاردهم، گفت: جذب مخاطب در تلویزیون و سینما، با مقصد دقت به آثار بومی و ملی و فیلمهای فرهنگی، اتفاقی است که باید برای آن برنامهریزی و تلاش کرد. تهیه بستههای نمایشی، دقت به فیلمهای سینمای ایران در جدول پخش شبکه ها، راهاندازی پویشهای تبلیغاتی و غیره به افزایش مخاطبان سینما پشتیبانی خواهد کرد.
در ادامه این دیدار؛ رائد فریدزاده معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس سازمان سینمایی با سپاس از وجود محسن برمهانی و هیات همراه و ابراز خرسندی از اغاز مسیری تازه برای همکاری و تعامل زیاد تر مابین نهادهای فرهنگی، تصریح کرد: امیدوارم همگرایی نهادها و ارگانها تبدیل تجمیع قوا و این چنین، شوق، اراده و برنامهریزی شود و نقاط ضعف و کاستیها را بر طرف کرده و در نهایت با تحکیم ساختارها، به ترقی کیفیت تولیدات سینما و سیما بیانجامد.
فریدزاده از بین بردن مانع ها همکاری مابین تلویزیون و سینما را از جمله برنامههای سازمان سینمایی در دوره تازه اظهار کرد وگفت: همکاری تلویزیون با سینما، تبدیل کارآفرینی، رونق و وسعت بازار کار در عرصه صنعت عکس ایران خواهد شد و باید از آن استقبال کرد. او گفت و گوها و جزئیات بسیاری در عرصه این همکاری و دستاوردهایش وجود دارد که به مرور به آن خواهیم پرداخت و برای حل مسائل فیمابین تلاش می کنیم.
رئیس سازمان سینمایی در قسمت فرد دیگر از سخنانش با اشاره به اهمیت همکاری سینما و تلویزیون در بهبود کیفیت نهایی محصولات و جلب نظر مخاطب افزود: انعکاس برگزاری جشنوارهها و رویدادهای ملی و بینالمللی گوناگون در تلویزیون میتواند منشا حرکت و خلاقیت زیاد باشد، حمایتاز این رخدادهای ملی و هنری، دقت مخاطبان به آنها را زیاد تر کرده و به همان نسبت به تشکیل انگیزه، شور و امید و نیز، رونق این نوع فعالیتها در جوانان و نسل امروز پشتیبانی خواهد کرد.
او گفت: حمایتاز سینمای فرهنگی و هنری، قسمت فرد دیگر از اتفاقهایی است که میتواند با شراکت تلویزیون رونق بیشتری اشکار کند، دقت به این آثار، پنجرهای تازه برای دیده شدن آنها تشکیل، و تشکیل آثاری مبتنی بر اندیشه با منفعتگیری از وجوه متکثر و متنوع گفتن هنری را افزایش میدهد.
گفتنی است، در این دیدار صمیمی که در سالن شهید آوینی سازمان سینمایی برگزار شد، سلیم غفوری قائم مقام سیما، مهدی نقویان رئیس مرکز سیما فیلم، مجید اکبرشاهی رئیس مرکز سیمرغ، سعید سلطانی مشاور اجرایی و مدیر دفتر معاونت سیما، محمدعلی غلامرضایی مدیرکل تامین و رسانه بینالملل سیما، وحید ظریف مسئول پیگیریهای اختصاصی معاونت سیما، اصغر فارسی معاون گسترش مدیریت و منبع های سازمان سینمایی، حبیب ایلبیگی معاون نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی، قادر آشنا معاون گسترش فناوری و مطالعات سینمایی، علیرضا اسماعیلی دستیار اختصاصی و مدیرکل حوزه ریاست، و محمد حمیدیمقدم مدیرعامل مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی نیز وجود داشتند.
انتهای مطلب/
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکار
منبع