نگاهی به اعماق سحابی بزرگ شکارچی_خبرخوان

علی باقری
2 Min Read


به گزارش خبرخوان

«سحابی شکارچی» یا سحابی جبار با نام رسمی M42 منطقه گسترده ستاره‌زایی است و احتمالا مشهورترین سحابی در دنیای نجوم باشد. در این سحابی، گازی درخشان حوالی ستاره‌های جوان و داغ را فراگرفته است. این ستاره‌ها در لبه ابر مولکولی عظیم بین‌ستاره‌ای به فاصله ۱۵۰۰ سال نوری از ما قرار گرفته‌اند.

در عکس روز ناسا چه می‌بینیم؟

این عکس عمیق و رنگ‌آمیزی‌شده خطوط انتشار کردن اکسیژن و هیدروژن را مشخص می کند. در این عکس، تارهای غبار و گاز به‌خوبی مشاهده‌ خواهد شد. در اعماق سحابی شکارچی، خوشه ستاره‌ای ذوزنقه قرار دارد که علتدرخشش این سحابی بزرگ می‌شود. جوان‌ترین و درخشان‌ترین ستارگانی که در سحابی شکارچی مشاهده خواهد شد، کمتر از ۳۰۰ هزار سال عمر دارند.

سحابی شکارچی علاوه‌بر ستارگان جوان و داغ، شامل مناطق فعال ستاره‌زایی است که به‌گفتن «مهدکودک‌های ستاره‌ای» شناخته خواهد شد. این مناطق حاوی مقدار بسیاری گاز هیدروژن، ستارگان تازه‌متولدشده، پیش‌ستاره‌ها (Proplyd) و جت‌های ستاره‌ای است که مواد را با شدت‌های زیاد بالا به فضای اطراف پرتاب می‌کنند.

برند اسپیکر خوب کدام است؟ معارفه کامل
ادامه مطلب

سحابی M42 نزدیک به ۴۰ سال نوری وسعت دارد و در همان بازوی مارپیچی کهکشان راه شیری که خورشید در آن قرار دارد، جای گرفته است. این سحابی در صورت فلکی شکارچی، نزدیک کمربند سه‌ستاره‌ای معروف آن قرار دارد و حتی با چشم غیرمسلح به‌صورت لکه‌ای مبهم و مه‌آلود مشاهده می‌شود.

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکار

اخبار تکنولوژی

اخبار اقتصادی

اخبار فرهنگ وهنر

در سایت خبری خبرخوان آخرین اخبارحوادث,سیاسی,فرهنگ وهنر,اقتصاد و تکنولوژی,دفاعی,ورزشی,ایران,جهان را بخوانید.

اخبار تکنولوژی

اخبار سلامتی

Share This Article