تفاهم نامه صدا و سیما با ۲ نهاد_خبرخوان

علی باقری
8 Min Read


به گزارش خبرخوان

به گزارش ، پیمان جبلی در نشست مشترکی با رئیس ستاد اجرایی فرمان امام اظهار کرد: امیدواریم برکات این همکاری مشترک افزون شود؛ کمااینکه شاهدیم این ستاد درراستای فعالیت اجتماعی خود، در تشکیل برخی از مجموعه‌های نمایشی و برنامه‌های تلویزیونی همراه رسانه ملی بوده است.

رییس صداوسیما هم‌افزایی و عمل مشترک بین این نهاد و رسانه ملی را امیدآفرین دانست و ضمن راه اندازی کمیته مشترک، از امضای تفاهم‌نامه همکاری در این بین سخن او گفت.

وی اظهار امیدواری کرد که آورده این همکاری مشترک و انعقاد قرارداد بین رسانه ملی و ستاد اجرایی فرمان امام، برکات و دستاورد خوبی برای طرفین داشته ‌باشد.

پرویز فتاح، رئیس ستاد اجرایی فرمان امام نیز بر لزوم افزایش سطح همکاری‌ها با رسانه ملی دقت داد و او گفت: سازمان صداوسیما، به‌مثابه ظرفیتی بی‌نظیر برای تشکیل آثار گوناگون رادیویی و تلویزیونی برای ما حائز اهمیت است؛ مجموعه‌ای که به ما در محرومیت‌زدایی و ترقی سطح اجتماعی پشتیبانی کرده، با انعکاس دستاوردهایمان، محل امید و اعتبار مردم قرار می‌گیریم.

آخرین مطالب
ناگفته های «بوزید» از پشت صحنه «وفا» تا «به زمان شام» + فیلم_خبرخوان
ادامه مطلب

فتاح با استقبال از وجود تفاهم‌نامه فی‌مابین اظهار کرد: ستاد اجرایی فرمان امام با اتکا به مأموریت خود در مسیر محرومیت‌زدایی و ترقی سطح اجتماعی، آماده همکاری در سطوح گوناگون تشکیل آثار و برودبند است و در مسیر سیگنال‌رسانی در مناطق محروم همکاری‌های ملزوم را انجام خواهد داد.

در ادامه این نشست، معاونان رسانه ملی دیدگاه‌ها و نقطه‌نظراتشان را درمورد این همکاری تشریح کردند و با گفتن پیشنهادهایشان، ظرفیت‌های همکاری متقابل را برشمردند.

ترقی همکاری‌ها بین نهاد کتابخانه‌های عمومی و رسانه ملی

شورای فرهنگی صداوسیما با دعوت از دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی سرزمین، درمورد راه‌های تعامل بین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و صداوسیما به‌گفتن دو نهاد اثرگذار در رشد و بالندگی جامعه اسلامی ایران او مباحثه کردند.

مهدی رمضانی، دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی‌سرزمین درخصوص تاریخچه راه اندازی کتابخانه‌های سرزمین او گفت: ساختار کتابخانه‌های سرزمین به سال ۱۳۴۴ برمی‌گردد، تشکیلاتی که ساختارمند، موثر و شبکه‌ای می بود.

مستندسازی بحران به روایت رضا برجی، امروز در تلویزیون_خبرخوان
ادامه مطلب

در سایت خبری خبرخوان آخرین اخبارحوادث,سیاسی,فرهنگ وهنر,اقتصاد و تکنولوژی,دفاعی,ورزشی,ایران,جهان را بخوانید.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی‌سرزمین در ادامه گفت: در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی ۳۰۰ کتابخانه عمومی در سرزمین داشتیم که به‌ برکت انقلاب اسلامی‌به ۳۸۰۰ کتابخانه فعال در سرزمین رسید.

او همین طور گفت: به‌لحاظ شبکه‌ای، جزو پیشروترین کشورهاییم و اگر برپایۀ عدد و رقم بخواهم آمار بدهم، باید بگویم که در شبکه کتابخانه‌ای در دنیا، جزو ۲۰ سرزمین برتر و به‌لحاظ تعریف خدمات نیز جزو کشورهایی هستیم که استانداردهای خوبی را تعریف و اجرایی کرده‌ایم.

رمضانی افزود: در منطقه با اختلاف از سرزمین ترکیه در رده نخست قرار داریم و در جهان اسلام نیز اولین سرزمین و در آسیا جزو پنج سرزمین اولیم.

سرپرست نهاد کتابخانه‌های عمومی‌سرزمین او گفت: در تعریف خدمات و دسترسی برای گروه‌های خاص، همانند کودک و نوجوان که از محورهای مهم حوزه کتابخانه است، جزو کشورهای پیشرو هستیم.

وی به تحول مراجعه به کتاب در دنیا اشاره کرد و او گفت: قضیه خواندن و مراجعه به کتاب در دنیا تحول کرده است و چیزی که از آن به‌شکل منظم به‌گفتن مطالعه یاد می‌کنیم نیز دچار تحول و تحول شده است. مسئله مهمی‌که در حوزه کتابخانه‌ها در دنیا وجود دارد، این است که مراجعه به کتابخانه از حالت سنتی خودش خارج ‌شده و به حالت تازه تحول یافته است.

ادای احترام مجریان و بازیگران تلویزیون به سردار سلیمانی_خبرخوان
ادامه مطلب

رمضانی تصریح کرد: در دنیای امروز، کتابخانه‌ها به مرکز فرهنگی اجتماعی برای اراعه خدمات متنوع و زیاد تبدیل‌ شده است.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی‌سرزمین از سوال تکراری این روزها با گفتن سرانه مطالعه سرزمین سخن به بین آورد و او گفت: جایی نبوده و نیست که از بنده این سوال را نپرسند؛ باید بگویم که سنجش سرانه دو دهه است که در دنیا جمع شده است و نگاه سرانه‌ای به قضیه کتاب‌خوانی دیگر وجود ندارد، لذا دیگر سرانه مطالعه معیار دقیقی برای سنجش قضیه مطالعه و کتاب‌خوانی و مراجعه به کتاب نیست.

رمضانی دقت همگان را به بیانات رهبر معظم انقلاب درخصوص کتاب و کتاب‌خوانی جلب کرد و او گفت: کشورمان درمورد کتاب و کتاب‌خوانی تا آن نقطه تمدنی‌ که حضرت آقا ترسیم می‌کنند، به‌طور حتم، فاصله‌ بسیاری دارد و تک‌تک نهادها باید بی‌وقفه، در این کار ‌بکوشند.

«دست های خالی» با چند فیلم تازه در آخر هفته تلویزیون_خبرخوان
ادامه مطلب

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی‌سرزمین تصریح کرد: با اهمیت ترین قضیه در عدم مراجعه به کتاب، عدم دسترسی به کتاب است و اگر مشکل دسترسی را رفع کنیم، مراجعه به کتاب رونق قابل‌قبولی اشکار می‌کند.

وی گزارشی اراعه کرد و او گفت: بر پایه گزارشی که وجود دارد، اگر کتاب در ایستگاه‌هایی چون مترو، اتوبوس و تاکسی در دسترس افراد باشد، چند درصد گمان دارد که کتاب بخوانند؟ این عدد بر پایه آمارهای جهانی نزدیک به ۴۰درصد است، ولی بر پایه پیمایشی که در کشورمان داشتیم، این عدد به ۶۰درصد می‌رسد؛ یعنی ۲۰درصد بالاتر از میانگین جهانی.

رمضانی به سند ملی مطالعه سودمند اشاره‌ و این چنین گفت: در سند ملی مطالعه سودمند، تکالیف مختلفی برای دستگاه‌های گوناگون دیده ‌شده است و ۲۱ دستگاه عضو این سندند که یکی از آن دستگاه‌های مهم، سازمان صداوسیماست. به‌نظرم، دستگاهی که می‌تواند این سند را به اجرا رساند، صداوسیماست.

طراحی فضای مناسب برای کتابخانه‌های عمومی از دیگر مواردی می بود که رمضانی به آن اشاره کرد و او گفت: فراهم کردن فضای خوش‌ آب‌ورنگ برای کتابخانه‌ها تاثییر ترویجی و امیدوارکننده‌ای در مخاطب تشکیل می‌کند. به این علت، کتابخانه باید محل پرهیجان و پرنفسی برای بچه‌ها باشد تا آنان رغبت کنند و به‌سمت کتابخانه همراه شوند.

پادشاه شهر حلّه را بشناسید/ حسن معجونی در «رؤیای نیمه شب»_خبرخوان
ادامه مطلب

نگاه برنامه‌سازی به کتاب از دیگر محورهای این نشست می بود که سرپرست نهاد کتابخانه‌های عمومی‌سرزمین این چنین نقل کرد: برخی کلیدواژه‌ها را باید از حوزه برنامه‌سازی در حوزه کتاب حذف کنیم و کلیدواژه‌هایی تازه اضافه کنیم. اگر از منظر برنامه‌سازی به این مسائل دقت کنیم، به‌راحتی می‌توان از ظرفیت‌های خوب رسانه در عملی کردن او گفت و گو مطالعه منفعت گیری کرد.

شورای فرهنگی صداوسیما که تا بحال ۱۳۴ نشست اندیشه‌ورزی را با دعوت از چهره‌های دانشگاهی، حوزوی و صاحب‌منصبان فرهنگی، اجتماعی و سیاسی پشت‌سر گذاشته است، با مقصد هم‌افزایی و تبیین راهبردهای فرهنگی رسانه ملی در دوره تحول، دوشنبه‌های هرهفته با وجود مدیران و برنامه‌سازان سازمان صداوسیما راه اندازی جلسه می‌دهد.

انتهای مطلب/

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکار

اخبار تکنولوژی

اخبار اقتصادی

اخبار فرهنگ وهنر

اخبار تکنولوژی

اخبار سلامتی



منبع

Share This Article