به گزارش خبرخوان
به گزارش به نقل از ساترا، مجید قلیزاده مدیرعامل در حاشیه بازدید از نمایشگاه دائمی ساترا او گفت: من، بهگفتن مدیرعامل ، پیش از این نیز اطلاعاتی کلی از اهم ماموریت های و مسئولیتهای مجموعه داشتم و در جریان تعداد بسیاری از مأموریتهای انجامشده بودم اما خوشبختانه امروز فرصتی پیش آمد تا این اطلاعات را بهصورت دقیقتر، مستندتر و طبقهبندیشده دریافت کنم.
او گفت: یکی از قسمتهای برجسته بازدید امروز، مشاهده روال کاری در حوزههای خاص، بهاختصاصی قسمت رصد، می بود. توضیحاتی که توسط ریاست ساترا اراعه شد، زیاد جامع و مورد قیمت می بود. بهنظر من، اقداماتی که در جهت اعمال حاکمیت و حکمرانی در فضای مجازی انجام میشود، کاری بسیار مورد قیمت، با لیاقت و درخور تحسین است. زحمات بسیاری که در این مسیر کشیده میشود، نشاندهنده اهمیت و حساسیت نوشته است.
قلیزاده در ادامه فرمود: در او گفتوگوهایی که با آقای مقیسه و دیگر دوستان داشتیم، به برخی مانع ها قانونی نیز اشاره شد؛ بهگفتن یک رسانه، ما ماموریت داریم تا در راستای رفعسازی این مانع ها تلاش کنیم. این نوشته بهاختصاصی در عرصه اعمال دقیقتر حکمرانی در فضای مجازی زیاد حائز اهمیت است. امیدوارم بتوانیم بهگفتن یک رسانه، بخشی از این زحمات را به جامعه منعکس کنیم و مردم را در جریان این فعالیتها قرار دهیم.
وی درمورد عرصههای همکاری خبرگزاری تسنیم با ساترا گفت: به نظر من، یکی از با اهمیت ترین ماموریت های ما در همکاری با ساترا، شناساندن ماموریت های، جایگاه و ساختار این سازمان به جامعه است. تعداد بسیاری از مردم و حتی نخبگان جامعه، آگاهی کافی نسبت به مأموریتها و عمل های ساترا ندارند و تعداد بسیاری از نخبگان سیاسی و فرهنگی در جریان عمل های ساترا نیستند. ما باید تلاش کنیم این اطلاعات را بهصورت دقیق و شفاف به جامعه منتقل کنیم، بهاختصاصی به آن دسته از نخبگان که در حوزههای گوناگون فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و هنری فعالیت دارند.
مدیرعامل خبرگزاری تسنیم خاطرنشان کرد: این چنین، موانعی که مانع اعمال حکمرانی در فضای مجازی میشود، باید بهطور جدّی بازدید و شناسایی شود. فضای مجازی، امروز دیگر قابل تفکیک از فضای حقیقی نیست و بر زندگی همه اقشار جامعه اثرگذار است؛ از دانشآموزان تا سالمندان. به این علت، اعمال حکمرانی در این فضا یک الزام است و ساترا میتواند بهگفتن یکی از با اهمیت ترین نهادهای قانونی، نقش کلیدی در این حوزه ایفا کند. رسانهها میتوانند واسطی بین مردم و ساترا باشند تا ارتباطات بهتر برقرار شود و نتیجه این ربط، بهبود فضای مجازی و سالمسازی آن برای عموم مردم باشد.
قلیزاده راجع به این نوشته که ساترا ضابط قضایی نیست و برای برخی از مطالبات، نیازمند همکاری با مجلس و قوه قضائیه است و خبرگزاری تسنیم چطور میتواند در این عرصه نقش مطالبهگری را ایفا کند، گفت: کاری که ما میتوانیم بکنیم مطالبهگری است؛ ماموریت ما بهگفتن رسانه این است که ابتدا مشکلات و مانع ها را بهخوبی شناسایی و سپس با بازدید دقیق، این مشکلات را در سطوح گوناگون نقل کنیم. بهگفتن مثال، اگر موضوعی نیازمند اصلاح قانون است، باید با کمیسیونهای تخصصی مجلس، بهاختصاصی کمیسیون فرهنگی، داخل مذاکره شویم و این موارد را با دقت نقل کنیم تا از طریق پیگیری مستمر، راهحل مناسبی برای این مانع ها اشکار شود. انشاءالله با همکاری رسانهها، بتوانیم نقش موثرتری در اعمال حکمرانی و بهبود فضای مجازی داشته باشیم و جامعه از نتایج این کوششها منفعتمند شود.
انتهای مطلب/
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکار
منبع