به گزارش خبرخوان
این دکترای گیاهان دارویی خاطرنشان کرد: زیتون حاوی مقادیر قابل توجهی از کلسیم نیز بوده که برای رشد استخوانها، ماهیچهها و بهبود کارکرد اعصاب سودمند است.
ناصری از سدیم حاضر در زیتون نیز یاد کرد و در ادامه گفت: تعداد بسیاری از زیتونها برای تلخیزدایی و افزایش ماندگاری برای زمان بسیاری در آب نمک قرار میگیرند و همین امر علتمیشود حاوی مقادیر قابل توجهی سدیم باشند.
وی با اشاره به این که علاوه بر این مواد معدنی یک سری ترکیبات گیاهی، به خصوص آنتی اکسیدانهای الزامی هم درون زیتون وجود دارد، یادآور شد: از جمله این ترکیبات میتوان به اولئوروپین اشاره کرد که یکی از زیادترین آنتی اکسیدانهای حاضر در زیتونهای تازه و سبز بوده و مزایا زیاد بسیاری برای سلامتی دارد.
ناصری اظهار کرد: هیدروکسیتیروسول نیز از دیگر مواد حاضر در زیتون است که یک آنتی اکسیدان زیاد قوی به حساب میآید. این چنین تریسول حاضر در زیتون نیز که زیاد تر در روغن زیتون یافت میشود یک آنتی اکسیدان زیاد سودمند با پتانسیل ضد سرطان است.
این دکترای طب طبیعی با اشاره به وجود اولئانولیک اسید در زیتون به گفتن یک آنتی اکسیدانِ سودمند که میتواند از صدمههای وارده به کبد جلوگیری کند و التهاب را افت دهد، افزود: کوئرستین حاضر در زیتون نیز میتواند سختی خون را افت داده و سلامت قلب را بهبود ببخشد.
ناصری با گفتن این که زیتون را میتوان به طورهای گوناگون همراه غذا و یا به طور روغن زیتون منفعت گیری کرد، او گفت: زیتون به طور پرورده به همراه آب انار یا رب انار و سبزیجاتی همانند نعنا، چوچاق، جعفری و ادویههایی همانند تخم گشنیز و پاپریکا میتواند یک دورچین مناسب و درمانی برای کنار غذاها باشد.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکار