به گزارش خبرخوان
به گزارش شرق ؛ تعداد بسیاری از خانوادهها برای تهیه یک شام سریع و راحت به غذاهای باقیمانده متکی می باشند؛ اما کارشناسان تغذیه نسبت به خطرات گرم کردن مجدد برخی غذاها هشدار خواهند داد.
مشکل این است که گرم کردن مجدد برخی غذاها یا نوشیدنیها امکان پذیر تبدیل تغییرات شیمیایی مضری شود که امکان پذیر بر سلامت ما تأثیر بگذارد یا رشد باکتریهای زیان اور را که از بین بردن آنها دشوار است، افزایش دهد.
در یک کلیپ ویدیویی که هارینی بالا، متخصص تغذیه در TikTok برای ۲۳۰۰۰ جستوجو کننده خود انتشار کرد، او ۳ ماده غذایی (غذاها یا نوشیدنیها) را که باید از گرم کردن مجدد آنها خودداری شود، خبرداد که عبارت هستند از:
– اسفناج
اسفناج حاوی اسید اگزالیک است، مادهای که هنگامی خام مصرف شود بیزیان است؛ اما هنگامی مجدد گرم شود، اسید متبلور شده و سمی میشود. علاوه بر این، اسفناج حاوی نیترات است که با حرارت دادن به نیتریت تبدیل میشود، یک ترکیب سمی که میتواند خطر تومورهای روده را افزایش دهد.
این چنین برگهای اسفناج میتواند حاوی لیستریا باشد، باکتری که امکان پذیر علتبیماریهای غذایی جدی همانند تب و علائم همانند آنفولانزا شود و در برخی موارد امکان پذیر تبدیل عوارض جدی همانند تشنج شود.
-چای
پیشنهاد میشود چای را مجدد گرم نکنید؛ چون تجمع تانن آن، اسیدیته و تلخی چای را افزایش میدهد. علاوه بر این، باکتریهایی که امکان پذیر در چای خفته باشند، با گرم کردن مجدد چای فعال شوند و فرد را در معرض خطر عفونت قرار دهند.
– برنج
برنج یکی از خطرناکترین غذاها برای گرم کردن مجدد است. هنگامی برنج پخته شده در یخچال قرار میگیرد، باکتری باسیلوس سرئوس مقاوم در برابر حرارت میتواند روی آن تکثیر شود. حتی اگر برنج گرم شود، هاگها زنده میهمانند و ما را در معرض خطر مسمومیت غذایی قرار خواهند داد.
علائم عفونت با این باکتری به طور استفراغ، اسهال و گرفتگی شکم ظاهر میشود. برای افت خطر عفونت، پیشنهاد میشود برنج را در زمان دو ساعت بعد از پخت در یخچال و در ظرف در بسته نگهداری کنید.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکار