به گزارش خبرخوان
به گزارش خبرگزاری برنا، صادق ستاری فرد معاون پرورش بدنی و سلامت از همکاری و کوششهای مجلس شورای اسلامی و سازمان برنامه و بودجه برای حمایتاز سلامت دانشآموزان سپاس کرد و او گفت: تصویب دو حکم حمایتی در لایحه بودجه ۱۴۰۴ نشاندهنده دقت جدی نمایندگان و سازمان برنامه و بودجه به مسائل و نیازهای بهداشتی و ورزشی دانش اموزان و مدارس سرزمین است.
معاون پرورش بدنی و سلامت در توضیح این احکام فرمود: بر پایه مصوبات مجلس، ۲۰ درصد از منبع های حاصل از عوارض کالاهای صدمهرسان به سلامت برای بهبود زیرساختهای بهداشتی مدارس در نظر گرفته شده است. این چنین ۴۰ درصد از محل ۲۷ صدم درصد مالیات بر قیمت افزوده به گسترش ورزش مدارس تعلق یافته است. تخصیص مناسب این منبع های می تواند به تحقق اهداف و برنامه های حوزه پرورش بدنی و سلامت دانشآموزان پشتیبانی کند.
بر پایه این گزارش، در دو مصوبه مجلس آمده است؛ در اجرای بند (۱۰) سیاستهای کلی سلامت ابلاغی مقام معظم رهبری، عوارض کالاهای صدمهرسان نوشته ماده (۴۸) قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۲) مصوب ۱۳۹۴/۱۲/۴، حداقل دو درصد (۲٪) و حداکثر ده درصد (۱۰٪) تعیین میگردد. سازمان امور مالیاتی سرزمین مکلف است، علاوه بر مالیات و عوارض نوشته ماده (۲۶) قانون مالیات بر قیمت افزوده مصوب ۱۴۰۰/۳/۲، نسبت به وصول عوارض نوشته این بند عمل نماید.
منبع های حاصل از اجرای این بند در اختیار وزارتخانههای بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بهمقدار هفتاد درصد (۷۰٪)، آموزش و پرورش، بیست درصد (۲۰٪) (جهت زیرساخت بهداشتی مدارس) و ورزش و جوانان ده درصد (۱۰٪) قرار خواهد گرفت تا در چهارچوب ماده (۴۸) قانون مذکور هزینه گردد.
در اجرای بند (ث) ماده (۷۸) قانون برنامه هفتم پیشرفت، نوشته تعلق بیست و هفت صدم درصد (۰.۲۷٪) از کل نُه درصد (۹٪) مالیات بر قیمت افزوده برای ساماندهی امور جوانان و ترویج و تعمیم فعالیت بدنی و همگانی شدن ورزش به وزارتخانههای ورزش و جوانان۴۰٪، آموزش و پرورش ۴۰٪ و ۲۰٪ برای ترویج، تسهیل و مشاورههای پیش از ازدواج پرداخت میشود.
پرداخت هرگونه وجهی از این محل به ورزش حرفهای ممنوع است و در حکم تصرف غیرقانونی در وجوه و اموال دولتی میباشد.
ملزوم به ذکر است که ۲۷ صدم درصد مالیات بر قیمت افزوده سهم ورزش که در قانون مالیات بر قیمت افزوده مصوب سال ۱۴۰۰ حذف شده می بود، در قوانین بودجه سالهای ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۳ با تصویب مجلس و افزایش سهم ورزش مدارس به ۴۰ درصد، در ماده ۷۸ قانون برنامه هفتم تثبیت شد.
معاون پرورش بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش، این عمل را نشاندهنده دقت مجلس و دولت به سلامت جسمی و روحی دانشآموزان دانست و او گفت: امیدواریم با تخصیص منبع های پیشبینیشده، تغیرات خوبی را در بهبود زیرساختهای بهداشتی و ورزشی مدارس ناظر باشیم.
انتهای مطلب/
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکار
منبع