به گزارش خبرخوان
همایون برخور، خبرنگار بینالملل: در ۲۷ ژانویه (امروز)، نماینده رژیم صهیونیستی نزد سازمان ملل، با همکاری این سازمان و در تلاشی مذبوح برای بی اهمیت نمود دادن جنایات و نسلکشی فلسطینیان توسط این رژیم در غزه که توسط کارشناسان غربی و سازمانهای حقوق بشری همچون سازمان ملل و سازمان عفو بینالملل، بهگفتن «هولوکاست در غزه» نام گرفته است، مراسمی را تحت گفتن یادبود قربانیان هولوکاست در ژنو برگزار خواهد کرد.
برگزاری این چنین مراسمی بعد از دستیابی آتشبس در غزه و ناکامی رژیم صهیونیستی در برابر حماس و دیگر اعضای محور مقاومت با وجود جنایات این رژیم در غزه، چیزی نیست جز تلاشی ناکامی خورده برای کسب حمایتاز دست رفته رژیم صهیونیستی در سطح جهانی.
ناکامی میدانی رژیم صهیونیستی و انزوای سیاسی آن
بعد از هفتم اکتبر و اغاز عملیات طوفان الاقصی سرزمینهای غربی و جوامع آن به حمایتاز رژیم صهیونیستی برای «ناکامی حماس» برخاستند. اما با گذشت زمان و آشکار شدن ماهیت آپارتاید، خونخوار و متوحش رژیم صهیونیستی در پی نسلکشی فلسطینیان در غزه، مقدار حمایتجهانی از این رژیم در سطح جهانی افت یافت و به اذعان مقامات این رژیم از جمله «ایهود باراک»، رژیم اسرائیلی اکنون در جهان منزوی شده است.
اما علت پافشاری سران رژیم صهیونیستی برای منفعت گیری از تحولاتی که بیشتر از ۸۰ سال پیش رخ داده در جهت قربانی نمود دادن خود چیست؟
حقیقت این است که مطابق گزارش کارشناسان و گزارشگران اختصاصی سازمان ملل، رژیم اسرائیلی در ۱۵ ماه قبل، مرتکب بیشتر از ۱۰ هزار و ۱۰۰ کشتار در غزه شده است. بیشتر از ۲ هزار و ۹۲ خانواده فلسطینی توسط رژیم صهیونیستی نابود شدهاند.
مطابق گزارش دفتر رسانهای دولتی فلسطین در غزه، در جریان این جنگ نسلکشی، ۴۶ هزار و ۹۶۰ شهید و ۱۱۰ هزار و ۷۲۵ مجروح به بیمارستانهای نوار غزه منتقل شده و ۱۴ هزار و ۲۲ تن طی این جنگ مفقود شدهاند.
مطابق این گزارش که مورد قبول سازمان ملل واقع شده است، ۱۷ هزار و ۸۶۱ تن از شهدا کودک و ۱۲ هزار و ۳۱۶ تن از شهدا زن بودند و در نتیجه کشتار خانوادههای فلسطینی، ۳۸ هزار و ۴۹۵ کودک بدون والدین یا بدون یکی از آنها زندگی میکنند. ۱۳ هزار و ۹۰۱ زن، طی جنگ پاکسازی نژادی همسر خود را از دست دادهاند.
دفتر رسانهای دولتی غزه این چنین گزارش داد، ۱۵ هزار مجروح در نتیجه تجاوزات رژیم صهیونیستی نیاز به توانبخشی طویلزمان دارند. ۴۵۰۰ مورد قطع عضو در طی ۴۷۰ روز جنگ ثبت شده که از بین آنها ۱۸ درصد کودک می باشند. ۷۰ درصد از قربانیان کشتار صهیونیستها در نوار غزه زنان و کودکان بودند.
با دقت به این چنین جنایاتی، علت خوانده شدن نسلکشی غزه بهگفتن «هولوکاست غزه» توسط کارشناسان قابل فهمیدن است.
از نظر دیگر، با وجود ارتکاب رژیم صهیونیستی به نسلکشی در غزه، سران رژیم صهیونیستی به اهداف خود از این جنگ خونین که «نابودی حماس»، «آزادی اسرا از طریق عمل نظامی» و تشکیل «منطقه حائل در غزه» گفتن کرده بودند، ناکام ماندند. در نهایت، سران این رژیم وادار به پذیرفتن آتشبسی شدند که شروطش را حماس تعیین کرده می بود و با افرادی مذاکره کردند که وعده نابودی کامل آنها را داده بودند.
اما، با وجود ناکامی میدانی و سیاسی رژیم صهیونیستی، این رژیم در تلاش است تا با برگزاری مراسم یادبودی برای قربانیان تحولاتی که ۸ دهه پیش رخ داده است، خود را قربانی تغیرات جاری نشان دهد و همانند ۱۵ ماه تازه، جنایات خود را با منفعت گیری از استدلال «دفاع از اسرائیل؛ جلوگیری از هفتم اکتبر فرد دیگر» توجیه کند.
ولی تلاش رژیم صهیونیستی برای کسب همدردی مردم جهان محکوم به ناکامی است. مردمانی که در ۱۵ ماه قبل، هرروز تصاویری از پیکر کودکان در غزه، جشن گرفتن سربازان صهیونیست بر آوارههای غزه و نادیده گرفته شدن این جنایات توسط مقامات اسرائیل و سرزمینهای غربی را مشاهده کردهاند، فقط با فلسطینیان و قضیه فلسطین همدردی خواهند کرد.
این قضیه به وضوح در راهپیمایی هزاران نفری روز قبل شهروندان سرزمینهای غربی در ژنو به نمایش گذاشته شد.
حمایتشهروندان سرزمینهای غربی از قضیه فلسطین
یک روز پیش از تلاش رژیم صهیونیستی برای کسب همدردی مردم جهان به بهانه هولوکاست، هزاران نفر در ژنو در اعتراض به جنایات رژیم صهیونیستی، راهپیمایی اعتراضی گسترده برگزار کردند.
این راهپیمایی که توسط رسانه انگلیسی «رویترز»، «اعتراضات گسترده ژنو» نام گرفته است از دریاچه ژنو اغاز و روبروی دفتر سازمان ملل در این شهر آخر یافت.
مطابق گزارش رویترز، خواست معترضین، عمل جدی از سوی سازمان ملل و جامعه جهانی برای توقف «دائم» نسلکشی فلسطینیان در غزه و بهبودی بحران انسانی در این باریکه است.
معترضان شعارهایی از جمله «فلسطین باید آزاد شود»، «نسل کشی متوقف شود»، «اسرائیل رژیمی آپارتاید» و «اسرائیل باید بایکوت شود» سر دادند.
آنها این چنین سکوت سرزمینهای غربی دربرابر رژیم صهیونیستی و جنایات آن را «همدستی در نسلکشی فلسطینیان» توصیف کردهاند.
یک معترض در او گفتوگو با خبرگزاری فرانسه به آتشبس شکننده جاری در غزه و برگشت «دونالد ترامپ» به کاخ سفید اشاره کرد و او گفت: «با روی کار آمدن ترامپ شرایط فقط بدتر خواهد شد. اسرائیل میخواهد بدون هیچ احترامی به فلسطینیان و حقوق آنها، اشغالگری خود را گسترش دهد. از یک سو اظهار میکنند که آتشبس برقرار است و از نظر دیگر، حملات به فلسطینیان هم چنان ادامه دارد.»
سختی سیاسی وارده بر اسرائیل
اما سختیهای سیاسی بر رژیم صهیونیستی فقط به شهروندان سرزمینهای غربی محدود نشده است. بلکه بعد از تصمیم دادگاه لاهه برای صدور حکم بازداشت «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی و «یوآو گالانت» وزیر جنگ قبل این رژیم به علت نقش خود در نسل کشی غزه، همه سرزمینهای امضا کننده اساسنامه رم، یعنی ۱۲۵ سرزمین جهان باید در صورت ورود نتانیاهو یا گالانت به خاک خود، آنها را دستگیر کنند.
در این چنین شرایطی، با دقت به سختیهای سیاسی وارده بر رژیم صهیونیستی و ناکامی میدانی این رژیم موقت دربرابر حماس، محور مقاومت و عدم دستیابی به اهداف از پیش تعیین شده خود در هولوکاست غزه، یعنی «نابودی کامل حماس»، «تشکیل منطقه حائل در غزه» و «آزادی اسرا از طریق عمل نظامی» تلاش سفیر آن در سازمان ملل برای قربانی نمود دادن این رژیم مجعول، تلاشی مذبوح و محکوم به ناکامی خواهد می بود.
مردم آزادیخواه جهان بعد از مشاهده روزانه ۱۵ ماه جنایت در غزه و حمایتکشورهای غربی علیه فلسطینیان و حقوق آنها، دربرابر طمع سیریناپذیر رژیم صهیونیستی برای گسترش اشغالگری خود سکوت نخواهند کرد و برخلاف قبل، خام کوششهای این رژیم برای معارفه خود بهگفتن یک قربانی نخواهند شد.
این قضیه به وضوح در اعتراضات گسترده جامعه جهانی و گزارشگران اختصاصی سازمان ملل همچون «فرانچسکا آلبانیز» علیه جنایات تشدید شده رژیم صهیونیستی علیه کرانه باختری قابل مشاهده است.
انتهای مطلب/
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکار
منبع