به گزارش خبرخوان
نخستین نشست کارگروه تخصصی اقتصاد آموزش عالی با وجود حسین سیمایی صراف وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و تعدادی از متولیان و مدیران حوزه اقتصادی سرزمین برگزار شد.
بر پایه گزارش وزارت علوم، در این نشست داود دانش جعفری وزیر اسبق امور اقتصادی و دارایی، مجید قاسمی مدیرعامل بانک پاسارگاد، کورش پرویزیان رئیس پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی، علی مروی اقتصاددان و عضو هیات علمی دانشگاه شریف، یکتا اشرفی معاون گسترش مدیریت و منبع های بانک مرکزی، اژدر اژدری مدیرعامل شرکت اندوخته گذاری نور دنا، مهدی پندار معاون اداری، مالی و مدیریت منبع های وزارت علوم، مهدی قاسمی علی آبادی مشاور وزیر علوم در امور اقتصاد آموزش عالی و سروش کیانی قلعهسرد اقتصاددان به بازدید شرایط حاضر و اراعه راهکارهایی در راستای ارتقاء و بهینهسازی اقتصاد آموزش عالی پرداختند.
حسین سیمایی صراف وزیر علوم، مقصد مهم شکلگیری این کارگروه را تحول در مکانیسم و ساختار اقتصادی دانشگاهها، مراکز آموزشی و پژوهشی و پارکهای علم و فناوری دانست و ماموریت اختصاصی این کارگروه را جواب به این سوال دانست که چه اقداماتی باید در خصوص این تغییرات و جدا گانه شدن این مراکز در دستور کار قرار گیرد تا ناظر تحولی اساسی در ساختار اقتصاد آموزش عالی باشیم.
در ادامه هر یک از اعضای کارگروه به گفتن نظرات کارشناسی خود در این خصوص پرداختند. منفعت گیری از تجارب جهانی، مولدسازی داراییها، ورود به تکنولوژیهای کلیدی، بهینه سازی نظام بودجه ریزی، گسترش ربط با صنعت، تمرکز بر فناوریهای ثروت ساز، منفعت گیری از راه حلهای تامین مالی بازار اندوخته و بازار پول، منفعت گیری از ظرفیتهای قانونی و افزایش منبع های مالی از جمله پیشنهادهایی می بود که در این جلسه توسط کارشناسان اراعه گردید.
در آخر مقرر شد در چارچوب پیشنهادهای کلان اراعه شده، جلسات این کارگروه تا دستیابی به برنامههای عملیاتی به روش هفتگی و منظم با وجود وزیر علوم ادامه یابد.
انتهای مطلب/
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکار
منبع