به گزارش خبرخوان
مطالعات انجام شده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مشخص می کند که ۵۰ تا ۷۰ درصد از سرطانهای سینه با پیروی از تغذیه سالم قابل پیشگیری است و حتی مرگ و میر را بر تاثییر این بیماری افت میدهد؛ به این علت این که چه بخوریم و چه نخوریم تا سرطان سینه نگیریم امر مهمی است که باید در زندگی مراعات کنیم.
به گزارش گروه رسانه ای شرق؛ سبک زندگی تازه احتمالا راحتی های بسیاری را برای بشر به ارمغان آورده اما مشکلاتی را هم به همراه دارد که ابراز انواع بیماری ها یکی از آنها است، هر چه زندگی پیشرفته تر می شود استرس و نگرانی هم افزایش می یابد، در این رهگذر اما انواع غذاهای آماده و به اصلاح فست فوت ها هم داخل میدان شده اند و به پشتیبانی شیوع انواع بیماری ها آمده اند که یکی از آنها سرطان سینه است.
سرطان سینه، بیماری منحصر به فرد زنان جهان و شایعترین سرطان در زنان ایرانی است و پنج درصد مبتلایان به این بیماری در سرزمین زیر ۳۰ سال می باشند، یقیناً شایعترین سن ابتلا به این بیماری در سرزمین ۴۵ تا ۵۵ سالگی است و نزدیک به ۳۴ نفر در هر ۱۰۰ هزار نفر زن ایرانی به سرطان سینه مبتلا میشوند.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکار