کارگاه آموزشی« داستان و شعر در ادبیات کودک و نوجوان» برگزار شد_خبرخوان

علی باقری
3 Min Read


به گزارش خبرخوان

به گزارش خبرگزاری برنا هرمزگان، به همت اداره کل کتابخانه های عمومی هرمزگان، کارگاه آموزشی« داستان و شعر در ادبیات کودک و نوجوان» باحضور فرشاد محمدی؛ مدیرکل کتابخانه های عمومی هرمزگان، فریدون عموزاده خلیلی، نویسنده برجسته کشوری، امیرحسین والا، دبیرمحفل ادبی آفتاب و جمعی از نوجوانان علاقه مند  در سالن همایش اداره کل کتابخانه های عمومی هرمزگان برگزار شد.
در ابتدای این کارگاه، مدیرکل کتابخانه های عمومی استان هرمزگان، ضمن عرض خیرمقدم گفتن داشت: وجود کتب سودمند و باکیفیت بخشی از نیازهای کودکان را راه اندازی می‌دهد که در حوزه کتاب‌های تألیفی با خلأهایی روبه رو هستیم که به‌واسطۀ آن و حفره‌های حاضر در این عرصه، اکنون بازار کتاب‌های ترجمه‌ای در عرصۀ کودک گرم است و این قضیه جهت شده که در سپس هویت‌سازی و انتقال فرهنگ و آداب ایرانی- اسلامی با چالش روبه رو باشیم؛ چراکه کودکان تحت تأثیر این کتب، بیشتر از این‌که فرهنگ و زیست ایرانی را بشناسند، مجذوب فرهنگ‌های دیگر و زیست وارداتی شده‌اند.
امیرحسین والا، دبیر محفل ادبی آفتاب گفت:وجود نویسندگان برجسته در بین کودکان و نوجوانان زمان مغتنمی است تا آنان از تجربیاتشان منفعت ببرند و به طور حرفه ای با ادبیات کودک به اختصاصی داستان و شعر آشنا شوند و زمان نوشتن و سرودن را بیاموزند.
در ادامه فریدون عموزاده خلیلی، نویسنده برجسته کشوری، ضمن ابراز خرسندی از وجود در بین کودکان و نوجوانان علاقه مند به شعر و داستان گفتن داشت: داستان مزایا تعداد بسیاری از جمله؛ «هم ذات پنداری»، «ابراز احساسات»، «پرورش تخیل»، «گسترش دایره لغات» و «آشنایی مخاطب با جهانی دیگر »را در پی دارد.
رئیس انجمن نویسندگان کودک و نوجوان اظهار داشت: یکی از منفعت های مهم داستان این است که علتآرامش ذهن می شود . هر شخص دچار تلاطم هایی در زندگی است و هنگامی که افکارش را به رشته تحریر در می آورد به اسایش می رسد. داستان به ما پشتیبانی می کند دغدغه های درونی ما مسیر درستی را اشکار کند.
عموزاده خلیلی با اشاره به این که داستان و شعری موفق تر خواهد می بود که شراکت و تعامل نوجوانان را در پی داشته باشد افزود: یکی از ویژگی های  نوجوانان امروز این است که؛ دوست دارند همه محتوایی که در درونشان قرار دارد را خلق کنند، شعر بگویند و برای دیگران نیز بخوانند. بعد نوجوانان امروز دوست دارن در خلق هنر و ادبیات و بازمایی زندگی شراکت کنند واگر فضای مناسب برای خلق تاثییر  و تعامل برای نوجوانان تشکیل شود آنان نیز شراکت می کنند.
در آخر کارگاه، نوجوانان به نوشتن داستان مختصر پرداختند و فریدون عموزاده خلیلی به جواب سوالهای کودکان و نوجوانان درمورد آثارش پرداخت.

نهضت خدمت رسانی رویکرد های مهم دولت سیزدهم است
ادامه مطلب

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکار

اخبار تکنولوژی

اخبار اقتصادی

اخبار فرهنگ وهنر

اخبار تکنولوژی

اخبار سلامتی



منبع

در سایت خبری خبرخوان آخرین اخبارحوادث,سیاسی,فرهنگ وهنر,اقتصاد و تکنولوژی,دفاعی,ورزشی,ایران,جهان را بخوانید.

Share This Article