به گزارش خبرخوان
تعطیلی مدارس امسال نسبت به سالهای قبل زیاد بوده که با منفعت گیری از ظرفیتهای حاضر در فضای مجازی و شبکه شاد کلاسهای درس به طور مجازی برگزار میشود.
یکی از معلمان این ادعا را کرد که مدارس غیردولتی ماهانه به شبکه شاد برای ورود به یکی از قسمتهای کلاسهای مجازی ۷ میلیون تومان میپردازند.
در این راستا خبرنگار اجتماعی خبرگزاری برنا به او گفتوگو با احمدمحمودزاده رئیس سازمان مدارس و مراکزغیردولتی و گسترش شراکت مردمی نشست.
وی در این باره اظهار کرد: در حالیکه باید همه کلاسهای مجازی در قالب شبکه شاد برگزار شود، اما با دقت به ظرفیت شبکه شاد امکان دارد این ظرفیت برای همه مدارس به طور همزمان وجود نداشته باشد، بعد برتری با مدارس دولتی است.
او گفت: مطابق مصوبه شبکه شاد، اجازه منفعت گیری از پلتفرمهای دیگر به مدارس غیردولتی داده شده است و اکنون مدارس غیردولتی از پلتفرمهای دیگر منفعت گیری میکنند. هر مدرسه مشابه با ظرفیت حاضر برای برگزاری کلاسهای مجازی یک پلتفرم برای خود تعریف کرده و بر پایه آن پلتفرم آموزشها را اراعه میدهد.
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی درمورد جبران عقب ماندگیهای درسی در مدارس غیردولتی فرمود: مدارس غیر دولتی ترمی نیست بلکه سال تحصیلی است، در این راستا برنامه فوق برنامه داریم و در طول سال در صورت وجود ضعف و تعطیلات روزهای سرد و آلوده، معلمان بر پایه برنامه درسی عقب ماندگی درسی را جبران میکنند.
محمود زاده گفت: درصورت نیاز ا زظرفیت فوق برنامهها و روزهای پنجشنبه منفعت گیری میکنیم، هرچند امسال یک الی دو روز به طور کامل تعطیل بودیم و در بقیه تعطیلات در قالب فضای مجازی آموزش را جستوجو کردیم.
او گفت: هزینههای فوق برنامه مطابق با ساعتی که مدرسه اراعه میدهد، دریافت میشود.
مدارس غیردولتی هرکدام دارای پلتفرمهایی برای برگزاری کلاس می باشند که به راحتی به آن متصل خواهد شد و کلاس درس با کیفیت تری را برگزار می کنند و این در حالی است که مدارس دولتی در پلتفرم شاد کلاسهای خود را برگزار میکنند و معلمان از کیفیت و دسترسی به اینترنت در این پلتفرم راضی نیستند و معتقد می باشند که این کلاسها کیفیت آموزش و یادگیری دانش آموزان افت داده است.
با این شرایط این سوال پیش می آید که آیا عدل آموزشی در سرزمین تحقق اشکار می کند؟
انتهای مطلب/
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکار
منبع