به گزارش خبرخوان
۳۵ امین اجلاس شورای برنامهریزی منطقه ای (35th RPC) سازمان همکاری اقتصادی ( اکو) در محل دبیرخانه این سازمان در تهران برگزار شد.
بر پایه این گزارش، سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی ایران به گفتن فوکال پوینت قسمت افت خطر بلایا سرزمین با وجود خانم هانیه بخشایی مدیر ادارهبینالملل و آقای رضا شهبازی مدیرکل دفتر بازدید مخاطرات زمینشناسی، مهندسی و زیستمحیطی این سازمان در این نشست وجود یافت.
به جستوجو برگزاری این نشست، پروژه پیشنهادی این سازمان به نام تهیه نقشه زونبندی خطر زمینلغزش کشورهای عضو اکو (LHZ) که در سال ۲۰۲۲ در نشست اعتبارسنجی کشورهای عضو اکو تایید و به تصویب رسیده می بود، مورد حمایتکشورهای عضو قرار گرفت و مقرر شد دبیرخانه اکو تسهیلات ملزوم به منظور اجرایی شدن آن را فراهم کند.
گفتنی است، سی و پنجمین نشست شورای برنامهریزی منطقهای (RPC) سازمان همکاریهای اقتصادی (اکو) با وجود هیئتهای عالیرتبه از وزارتخانهها و سازمانهای ذیربط سرزمینهای عضو اکو در تهران از ۶ اسفند به زمان چهار روز در تهران اغاز به کار کرد. این شورا به گفتن نهاد تصمیمگیری کلیدی سازمان، برنامهریزی فعالیتهای اکو برای سال ۲۰۲۵ را مورد او گفت و گو و تصویب قرار خواهد داد.
این شورا به گفتن نهاد تصمیمگیری کلیدی سازمان، برنامه کاری سالانه ECO را مورد او گفت و گو و تصویب قرار خواهد داد و در ماههای تازه فعالیتهای اکو برای ترقی همکاری بین سرزمینها در عرصههای گوناگون افزایش چشمگیری داشته و این نشست اهمیت اختصاصیای دارد تا سال ۲۰۲۵ را به گفتن نقطه عطف با چندین نشست مهم وزیران در عرصه تجارت، گردشگری، دارایی، حمل و نقل، امور داخلی و گسترش پایدار و این چنین هفدهمین اجلاس سران اکو که در ۳ تا ۴ ژوئیه ۲۰۲۵ در آذربایجان برگزار میشود، نشان دهد. در این رابطه، دبیرخانه اکو بر ضمانت عمیق خود برای پیگیری و گسترش زیاد تر همکاریهای منطقهای بین اعضا اصرار میکند.
شایان ذکر است؛ سازمان همکاری اقتصادی اکو یک سازمان بین دولتی منطقهای برای گسترش است که در سال ۱۹۶۴ توسط ایران، پاکستان و ترکیه با مقصد ترقی همکاریهای اقتصادی و فرهنگی بین سرزمینهای عضو تأسیس شد. از سال ۱۹۹۲ تعداد اعضای آن با پذیرفتن هفت سرزمین تازه(افغانستان، جمهوری آذربایجان، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، ترکمنستان و ازبکستان) به ۱۰ سرزمین افزایش یافته است
انتهای مطلب/
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکار
منبع