به گزارش خبرخوان
به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ به مناسبت ماه مبارک رمضان مدیران صنعت آب و برق استان قزوین با آیت الله حسین مظفری نماینده ولی فقیه دراستان و امام جمعه قزوین دیدار و گفتگو کردند.
در این دیدار که یوسف اینانلو مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان،داراب بیرنوندی مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب استان، منصور ستوده مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان، ابوالفضل موتابها مدیرعامل نیروگاه شهید رجایی، دیلمی مدیر شرکت انتقال برق قزوین، مسئولان امور فرهنگی و مدیران روابط عمومی صنعت آب و برق استان نیز وجود داشتند توسط مدیران ارشد صنعت آب و برق استان گزارشی از ِآخرین حالت تشکیل و مصرف انرژی و آب واقدامات زیرساختی حوزه آب وبرق اراعه شد.
یوسف اینانلو مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین در این نشست با تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان اظهارداشت: رمضان ماه ضیافت الهی است که خوان پروردگار گسترده شده و امیدواریم توفیق عبادت و منفعت مندی از این خوان پر نعمت را داشته باشیم.
اینانلو در ادامه با اراعه گزارشی از حالت مصرف و توزیع انرژی برق در استان اظهارداشت: در استان قزوین بیشتر از ۷۰۰ هزار مشترک برق داریم که بیشترین مصرف برق در استان به طور عمده در قسمت صنعت با نزدیک به ۵۰ درصد و در قسمت کشاورزی نزدیک به ۲۰ درصد است که مجموعا نزدیک به ۷۰ درصد در قسمت مولد وتولید استان مصرف می شود.
او گفت: این چنین ۲۰ درصد مصرف برق استان در قسمت خانگی و ۱۰ درصد در دیگر حوزه ها همانند اداری، تجاری، صنوف و کسب و کار است و سالانه ۱۵ تا ۲۰ هزار مشترک تازه نیز به مشترکین جاری اضافه می شود.
این مدیر یادآورشد: نیاز به انرژی در اوج مصرف در فصول گوناگون زمستان و تابستان متفاوت است برای نمونه برای تابستان سال آینده پیش بینی۱۱۵۰ مگاوات و درتابستان سال جاری ۱۰۵۰ مگاوات مقدار مصرف استان می بود و با ناترازی که در فصل گرما داریم در این ایام مصرف بالا می رود و این مقدار روی ۸۷۰ مگاوات اتفاق افتاده و بیشتر از آن مدیریت مصرف اعمال شده است.
اینانلو تصریح کرد: زمستان امسال با مشکلاتی روبه رو شدیم و علیرغم این که ظرفیت تشکیل برق داشتیم اما چون در عرصه سوخت نیروگاهها محدودیت هایی وجود داشت شرایط سختی ایجادشد.
این مدیر او گفت: انرژی برق به طور شبکه سراسری است و نمی توان آن را به طور منطقه ای مدیریت کرد لذا هر استان بایستی مقدار مصرف خود را کنترل کند تا مشکلی تشکیل نشود.
وی اظهارداشت: برای مدیریت ناترازی انرژی برنامه های مختلفی تدارک دیده شده و روی افزایش تشکیل در حوزه انرژی های تجدید پذیر متمرکز شده ایم و با دقت به شرایط جغرافیایی خوبی که از نظر مقدار تابش خورشید و دمای هوا داریم، امکان احداث نیروگاههای خورشیدی در سطح زیاد خوبی است. اینانلو فرمود: دمای هوای استانهای قزوین، زنجان و همدان بیشترین بازدهی را در نیروگاههای خورشیدی دارد لذا با اصرار رئیس جمهور محترم و پیگیری استاندار محترم قزوین نوشته گسترش نیروگاههای خورشیدی در برتری قرار گرفته است.
وی اظهارداشت: تشکیل ۱۰۰۰ مگاوات انرژی خورشیدی در استان قزوین مقصد گذاری شده که بایستی در سالهای آینده محقق شود که در این راستا اراضی مناسبی پیش بینی شده و احداث نیروگاههای مقیاس کوچک هم در دستور کار شرکت توزیع قرار دارد که در قدم اول تشکیل ۶۰ مگاوات نیروگاه در دستور است که زمین و پیمانکار و اندوخته گذاران آن اشکار شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین یادآورشد: امیدواریم برای تیرماه و خرداد ماه سال آینده ۶۰ مگاوات برق تجدید پذیر داخل مدار شود و بتوانیم بخشی از نیازها را تامین کنیم.
او گفت: از نظر ظرفیت شبکه ای در قسمت توزیع و فوق توزیع مشکل و محدودیتی روی شبکه های برق نداریم و اگر مانعی باشد آماده از بین بردن آن هستیم یقیناً در قبل نیز یک گسترش متوازن داشته ایم و اگر در برخی استانها مشکل حبس انرژی داشته اند خوشبختانه ما در استان این چنین مشکلی نداشته ایم.
بهسازی ۴۲۰۰ کیلومتر شبکه سختی ضعیف در استان قزوین
اینانلو در ادامه به الزام بهسازی شبکه های قدیمی برق اشاره کرد و او گفت: عمده شبکه های توزیع در استان قدیمی و متعلق به دهه ۶۰ است و بیشتر از ۴۰ سال از عمر آن می گذرد لذا نوسازی آنها را در برتری قرار دادیم و تا بحال ۴۲۰۰ کیلومتر شبکه سختی ضعیف معادل ۹۰ درصد شبکه بهسازی و نوسازی شده است. وی فرمود: نوسازی شبکه در شهرستانهای البرز تکمیل شده و در آوج و آبیک بزودی همه می شود و با این کار ناظر رضایت مندی مشترکین و افت هزینه ها هستیم.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین او گفت: با تبدیل سیم های مسی به کابل خود نگهدار ناظر افت سرقت سیم های برق، افت کم شدن ولتاژ و از بین بردن خاموشی ها هستیم و با این نوسازی رضایت مندی مشترکین بشدت افزایش یافته است.
وی او گفت: این چنین با نوسازی شبکه ها از خاموشی های غیرمترقبه و صدمه رسیدن به لوازم خانگی مردم نیز جلوگیری شده است.
اینانلو اظهارداشت: علاوه بر سیاست افزایش تشکیل در راستای افت مصرف هم قدم برداشته ایم و با فرهنگ سازی و خبر رسانی های گسترده و مناسب ، راه اندازی پویش های گوناگون وبهره گیری کامل از ظرفیت رسانه ها و صدا وسیما از شهروندان خواسته ایم در مصرف برق صرفه جویی کنند تا برق پایدار همه مشترکین بویژه قسمت صنعت تامین شود.
او گفت: متاسفانه شدت انرژی در کشورمان در همه قسمت های صنعتی، کشاورزی و خانگی و تجاری نسبت به کشورهای همسایه زیاد زیاد تر است و باید آن را مدیریت کنیم.
اینانلو او گفت: مصرف سرزمین در این فصل ۴۵ تا ۵۰ هزار مگاوات و در تابستان بالای ۸۰ هزار مگاوات است که نزدیک به ۳۵ هزار مگاوات ساعت که فقط برای سیستم سرمایشی و کولر منفعت گیری می شود به انداز کل مصرف سرزمین مصر است لذا باید فرهنگ سازی برای صرفه جویی را جدی بگیریم.
اینانلو یادآورشد: تریبون های نماز جمعه بهترین مکان برای فرهنگ سازی و پیشنهاد مردم به صرفه جویی است که از ائمه جمعه بویژه نماینده محترم ولی فقیه و امام جمعه معزز قزوین خواست می کنیم با پیشنهاد نمازگزاران وعموم شهروندان به افت مصرف انرژی در ترویج مصرف بهینه به ما پشتیبانی کرده و همانند همیشه پشتیبان ما باشند.
انتهای مطلب
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکار
منبع