قهوه را با این داروها ننوشید !_خبرخوان

علی باقری
7 Min Read


به گزارش خبرخوان

به گزارش برنا؛ نوشیدن قهوه معده را تحریک می‌کند و زمان ملزوم برای ورود غذا به دستگاه گوارش و جریان خون را تحول می‌دهد. با این حال همه داروها با قهوه تداخل ندارند. 

 در اینجا ۱۰ دارو که نباید با قهوه مصرف شوند آورده شده است:

داروهای تیروئید 

بیماری کم کاری تیروئید علتمی‌شود بدن به قدر کافی هورمون تیروئید تشکیل نکند. این بیماری می‌تواند علتافزایش وزن، خشکی پوست، درد مفاصل، ریزش مو و دوره‌های قاعدگی نامنظم شود. تحقیقات مشخص می کند نوشیدن قهوه همزمان با مصرف داروهای تیروئید می‌تواند مقدار جذب دارو و تاثییر بخشی آن را افت دهد.

داروهای سرماخوردگی یا آلرژی

داروهای سرماخوردگی یا آلرژی توسط میلیون‌ها نفر در سراسر دنیا منفعت گیری خواهد شد و زیاد تر حاوی محرک‌های سیستم عصبی مرکزی همانند سودوافدرین می باشند. قهوه نیز یک محرک است، به همین علت نوشیدن قهوه به همراه داروهای ضد حساسیت علتابراز علائمی همانند بی‌قراری و بی‌خوابی می‌شود.

قیمت دلار امروز سه‌شنبه‌ ۵ فروردین ماه ۱۴۰۴_خبرخوان
ادامه مطلب

داروهای دیابت

مصرف قهوه با شکر یا شیر، می‌تواند تبدیل افزایش قند خون شود و بر کارکرد داروهای دیابت تأثیر بگذارد. علاوه بر آن، مطالعات مشخص می کند کافئین امکان پذیر علائم بیماری را برای افراد مبتلا به دیابت بدتر کند. بر پایه مطالعات انجمن دیابت آمریکا، مصرف هر نوع کافئین می‌تواند سطح انسولین و قند خون را افزایش دهد. محققان هشدار داده‌اند که نوشیدن بیشتر از حد کافئین می‌تواند کنترل قند خون را دشوارتر کند و در نهایت خطر عوارض جانبی دیابت را نیز افزایش دهد.

داروهای آلزایمر

در سایت خبری خبرخوان آخرین اخبارحوادث,سیاسی,فرهنگ وهنر,اقتصاد و تکنولوژی,دفاعی,ورزشی,ایران,جهان را بخوانید.

بیماری آلزایمر هفتمین علت مرگ و میر در آمریکا است و زیاد تر افراد بالای ۶۵ سال به این بیماری مبتلا خواهد شد. آلزایمر یک اختلال در مغز است که تبدیل از دست دادن کارکرد شناختی مغز می‌شود و فکر کردن، برای سپردن اطلاعات یا انجام کارهای روزانه را دشوار می‌کند. داروهای آلزایمر همانند دونپزیل، ریواستیگمین و گالانتامین تحت تأثیر کافئین قرار می‌گیرند. کافئین حاضر در قهوه سد خونی-مغزی را محکم می‌کند و می‌تواند مقدار تأثیر دارو را افت دهد. داروهای آلزایمر با محافظت از انتقال دهنده عصبی عمل می‌کنند و نوشیدن مقادیر زیاد قهوه این تاثییر محافظتی را مختل می‌کند.

آشنایی با ملی‌پوشان تیم فوتسال ایران در جام جهانی/ از سلطان کلین‌ شیت تا آقای گل لیگ_خبرخوان
ادامه مطلب

داروهای آسم

آسم یک بیماری مزمن است که ریه‌ها را تحت تاثییر قرار می‌دهد و راه‌های تنفسی را التهاب و تحریک می‌کند. این بیماری تبدیل مشکل در تنفس، سرفه، خس خس سینه و حس سنگینی در قفسه سینه می‌شود. تعداد بسیاری از افراد مبتلا به آسم از داروهایی همانند آمینوفیلین یا تئوفیلین منفعت گیری می‌کنند. این داروها با آرام کردن مجاری تنفسی، تنفس را آسان‌تر می‌کنند، اما عوارض جانبی همانند سردرد، بی‌قراری، درد معده و تحریک‌پذیری به همراه دارند. نوشیدن قهوه یا دیگر نوشیدنی‌های حاوی کافئین می‌تواند این عوارض جانبی را تشدید کنند. قهوه این چنین مقدار جذب و تأثیرگذاری این داروها را افت دهد.

داروهای پوکی استخوان

بیماری پوکی استخوان علتنازک و شکننده شدن استخوان‌های بدن خواهد شد. داروهایی همانند ریزدرونات یا ایباندرونات برای درمان و پیشگیری پوکی استخوان پیشگیری تجویز خواهد شد و نباید همزمان با قهوه مصرف شوند، چون اثربخشی خود را از دست خواهند داد. پیشنهاد می‌شود این داروها تنها با آب مصرف شوند و حتی قبل و سپس از مصرف آنها نیز کافئین مصرف نشود. مصرف این داروها با آب، تأثیرشان را به حداکثر می‌رساند.

تهیه مطرح‌های گسترش شهری و بازنگری مطرح جامع ۱۱ شهر، مسیر پیشرفت پایدار استان را هموار می‌کند_خبرخوان
ادامه مطلب

داروهای ضد افسردگی

بر مطابق آمار داروهای ضدافسردگی بیشترین داروهای تجویزی برای بزرگسالان در دهه بیست و سی سالگی می باشند و مصرف آنها در چند دهه تازه به طور چشمگیری افزایش یافته است. این داروها به درمان و کنترل افسردگی پشتیبانی می‌کنند. قهوه بر تإثیر این دروها بر بدن تأثیر می‌گذارد. برخی از داروها همانند فلووکسامین، آمی تریپتیلین، اسیتالوپرام و ایمی پرامین در صورت نوشیدن همزمان قهوه، به خصوص مقادیر زیاد قهوه، می‌توانند به طور متغیری متابولیزه شوند. قهوه مقدار جذب داروهای ضدافسردگی را افت می‌دهد. مطالعات مشخص می کند فلووکسامین به طور خاص اثرات جانبی معمول کافئین همانند بی‌خوابی و تپش قلب را افزایش می‌دهد. بهتر است در زمان مصرف داروهای ضدافسردگی از نوشیدن قهوه پرهیز شود.

داروی ضد روان پریشی

داروهای ضد روان پریشی برای افرادی که با بیماری‌هایی همانند اسکیزوفرنی، شیدایی، اختلال افسردگی و دیگر مشکلات سلامت روان زندگی می‌کنند سودمند می باشند. این داروها از طریق مهار انتقال دهنده‌های عصبی خاص یا مسدود کردن گیرنده‌های مغز عمل می‌کنند. فنوتیازین، کلوزاپین، هالوپریدول و اولانزاپین از این دسته داروها می باشند. قهوه می‌تواند جذب این داروها را نیز افت دهد.

سالم‌ترین سبزی را بشناسید
ادامه مطلب

داروهای سختی خون

سختی خون بالا خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و سکته را افزایش می‌دهد. این یک بیماری شایع، اما خاموش است و به ندرت شامل علائم بیرونی می‌شود. تعداد بسیاری از افراد از داروهای سختی خون همانند وراپامیل یا پروپرانولول منفعت گیری می‌کنند که برای کنترل ضربان قلب ساخته شده‌اند. مصرف قهوه با داروهای افت سختی خون، جذب و تأثیر آنها را افت می‌دهد و سختی بر قلب را افزایش می‌دهد.

ملاتونین

ملاتونین یک هورمون طبیعی است که توسط بدن ساخته می‌شود و علتابراز حس خواب‌آلودگی می‌شود. این هورمون با غروب خورشید تحریک می‌شود و به مغز سیگنال می‌دهد که زمان استراحت فرا رسیده است. ملاتونین این چنین به گفتن دارویی برای خواب بهتر منفعت گیری می‌شود. در روبه رو ملاتونین، قهوه به گفتن یک محرک عمل می‌کند و علتاز بین رفتن خواب‌آلودگی می‌شود. کافئین حاضر در قهوه دقیقاً برخلاف ملاتونین عمل می‌کند. نوشیدن قهوه می‌تواند تشکیل ملاتونین در بدن را مهار کند واین هورمون را افت دهد. مصرف همزمان داروی ملاتونین و قهوه علتخنثی شدن تاثییر دارو می‌شود. 

آمریکا مدعی سرنگونی سه پهپاد انصارالله یمن بر فراز دریای سرخ شد
ادامه مطلب

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکار

اخبار تکنولوژی

اخبار اقتصادی

اخبار فرهنگ وهنر

اخبار تکنولوژی

اخبار سلامتی



منبع

Share This Article