به گزارش خبرخوان
حمیدرضا خان محمدی رئیس سازمان نوسازی، گسترش و تجهیز مدارس سرزمین در جلسه ستاد عملیاتی – اجرایی نهضت ملی گسترش عدل در فضاها و تجهیزات آموزشی و پرورشی سرزمین که برای نخستین بار با وجود مدیران کل آموزش و پرورش و نوسازی مدارس استان ها، روسا و مدیران عامل مجامع خیرین، دبیران قرارگاه جهادی و نمانیده استاندار به طور ربط برخط برگزار شد، ضمن تسلیت درگذشت جمعی از هموطنان عزیزمان در حادثه تازه انفجار در بندر شهید رجایی و آرزوی شفای مصدومان و مجروحان، اظهار کرد: در این جلسات علاوه بر پیگیری روال کار و تکالیف استانها و حل مسائل و چالش ها، توانایی گردانی و اشتراک نظر خواهیم داشت تا با قوت کار را پیش ببریم و مهرماه به نتایج ملموسی دست یابیم.
به گزارش پایگاه خبر رسانی اداره کل حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان نوسازی، گسترش و تجهیز مدارس سرزمین، خان محمدی با اشاره به دستور وزیر آموزش و پرورش مبنی بر برگزاری جلسات استانی نهضت گسترش عدل در فضاها و تجهیزات آموزشی و پرورشی، او گفت: شخص وزیر آموزش و پرورش حمایتکننده و پیگیر جدی تحقق نهضت تحولی گسترش عدل آموزشی است و در جلسات جمعی و خصوصی مکرر در جریان ریز فرایندها قرار میگیرد و پشتیبانیهای ملزوم را انجام میدهد. این جلسات حسب اصرار وزیر محترم به طور هفتگی منظم برگزار میشود تا تحقق اهداف نهضت ادامه خواهد یافت و انتظار میرود همه مدیران مدعو شخصاً و با آمادگی کامل وجود داشته باشند. همه ظرفیتهای آموزش و پرورش برای تحقق نهضت تحولی دولت وفاق ملی بسیج شدهاند.
او گفت: نگاه رئیسجمهور به حل مسائل، مردم محوری و از پایین به بالا است. ۷۲۰۰ پروژه آموزشی در قالب این نهضت مقصد گذاری شده است و تا نقطه رهایی با شراکت مردم و مسئولان پیش خواهد رفت.
رئیس سازمان نوسازی مدارس سرزمین بر مطالعه الگوی عمل نهضت برای جلوگیری از تداخل و موازیکاری پافشاری و فرمود: در این جلسات علاوه بر پیگیری روال کار و تکالیف استانها و حل مسائل و چالش ها، توانایی گردانی و اشتراک نظر خواهیم داشت تا با قوت کار را پیش ببریم و مهرماه به نتایج ملموسی دست یابیم.
معاون وزیر آموزش و پرورش این چنین بر الزام شناسایی چالشها، راهبردها و نقاط قوت و ضعف در استانها اشاره کرد و او گفت: مردمیسازی با اهمیت ترین رکن این نهضت است. جریان مردمی یعنی وجود و حرکت مردم برای پیشبرد این کار و مطرحهایی همانند سراج، شهید عجمیان و تجهیز کتابخانههای مدارس در همین جهت اجرا خواهد شد.
خان محمدی با اشاره به بازدید روال پیشرفت پروژهها در استانها، نوشته روایتگری رسانهای، سامانههای نظارتی، تخصیص اعتبارات و جذب شراکتهای مردمی را از دیگر محورهای قابل بازدید و پیگیری در این سلسله جلسات برشمرد.
وی تصریح کرد: سبد مدارس در این مطرح کانکسی، سنگی ناایمن، تخریبی، مدارس با تراکم بالای ۳۵ نفر و مدارس مناطق با سرانه کمتر از ۳ مترمربع است که با شکل گیری نظام تقسیم کار در استان ها، باید پروژههای مقصد را به نتیجه برسانیم.
معاون وزیر آموزش و پرورش، با اشاره به اراعه گزارشهای مثبت از روال پیشرفت پروژهها، خبرداد: سازمان نوسازی مدارس به گفتن دبیرخانه ملی، نقش پیگیریکننده مهم را دارد. مطابق دستور رئیس جمهور و تاکیدات وزیر آموزش و پرورش مدیران کل استانی و استانداران محترم باید این نوشته را در برتری کاری خود قرار دهند تا ناظر پیشرفت محسوس در اجرای پروژهها باشیم.
وی ضمن اشاره به توافق مثبت صورت گرفته با معاونت امور استانهای سازمان صدا وسیما، افزود: این نهضت یک حرکت مردمی است و باید در رسانه ملی به خوبی تبیین شود.
خان محمدی با اصرار بر لزوم اشکار شدن زمین و نقشه مهندسی همه پروژهها تا نیمه اردیبهشت ماه، تصریح کرد: حل مسائل آموزشی تنها با پشتیبانی مردم مقدور است. جلسات استانی و شهرستانی باید بهصورت هفتگی برگزار شود تا مشکلات بهشدت از بین بردن شوند.
رئیس سازمان نوسازی مدارس در آخر با پافشاری بر تبیین گفتمان مردمیسازی و نقش حمایتی دولت خاطرنشان کرد: تعیین تکلیف زمین برای همه پروژهها، راه اندازی گروههای مردمی و تعیین مسئول پروژه، دسترسی به سامانهها و ثبت دقیق اطلاعات، گزارشدهی مستمر حالت پروژهها و راه اندازی اتاقهای حالت در استانها از موارد قابل پیگیری در جلسه آتی است.
انتهای مطلب/
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکار
منبع