زنگ خطر تب دنگی در ایران_خبرخوان

علی باقری
4 Min Read


به گزارش خبرخوان

سیده محدثه حسینی روز سه شنبه افزود: با وجود قطعی بودن وجود این پشه در مازندران، اما گزارشی مبنی بر آلوده بودن این پشه‌ها و ناقل بیماری تب دنگی گزارش نشده است.

او همین طور گفت: تب دنگی از طریق گزش پشه آئدس که آلوده به ویروس این بیماری است منتقل می‌شود و وجود و مشاهده پشه در یک منطقه علت بر آلوده بودن منطقه به این بیماری نمی‌تواند باشد و آلوده بودن پشه به این ویروس در ابتلا به بیماری اصل است.

به حرف های معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران با اشاره به این که پشه‌ها از جمله آئدس در فصلی که در آن قرار داریم وجود زیاد تر و زاد و ولد دارند، تصریح کرد: بر این مبنا افزایش تعداد پشه‌ها در این برهه وقتی عادی و معمول است.

هشدار سازمان استاندارد درمورد شکلات با بسته بندی سیگار_خبرخوان
ادامه مطلب

او همین طور گفت: این چنین اقلیم بارانی و مرطوب مناطقی از جمله مازندران و گیلان که برای پشه‌ها خوشایند است نیز بر تعداد وجود زیاد تر آنها تاثییر می‌گذارد.

حسینی با پیشنهاد به شهروندان مازندرانی از آنها خواست به شایعاتی مبنی بر مشاهده تب دنگی و یا پشه‌های آلوده و ناقل این بیماری دقت نکنند و مراقبت‌های ملزوم در این خصوص را دقت کنند.

او گفت: ترجیحا از وجود در جوار آب‌های راکد و لاستیک‌های کنار جاده‌ها خودداری کنند.

 تیرماه پارسال خبر مشاهد پشه آئدس در مازندران مخابره شد که این پشه در یکی از شهر‌های غربی مازندران مشاهده شد بعد از آن با گذشت زمان این پشه در دیگر نقاط مازندران از جمله چالوس، نوشهر، رامسر، عباس‌آباد، تنکابن، نور و محمودآباد مشاهده شد و خوشبختانه نمونه گیری از پشه‌های این مناطق نشان داده است که پشه‌ها آلوده به ویروس بیماری تب دنگی نیستند.

شناسایی افراد خودشیفته در ۴ مرحله
ادامه مطلب

“آئدس” پشه ناقل بیماری تب دنگی علاقمند به محیط‌های نمور که حال و هوای سرد و بارانی این روز‌های مازندران به محیطی مناسب برای تخم گذاری و رشد آنها مبدل شده و گمان افزایش کانون‌های آلوده به این نوع پشه نیز قوت گرفته است.

بارندگی، ویژگی فصول سرد سال در مازندران و بهشتی برای آئدس پشه ناقل بیماری تب دنگی است. این روز‌ها که کم‌کم به فصل پاییز نزدیک‌تر می‌شویم افزایش تعداد شهر‌های میزبان این پشه مطابق پیش‌بینی‌ها محقق شده که هشداری برای مردم این استان به منظور مراعات نکات بهداشتی ملزوم است.

در سایت خبری خبرخوان آخرین اخبارحوادث,سیاسی,فرهنگ وهنر,اقتصاد و تکنولوژی,دفاعی,ورزشی,ایران,جهان را بخوانید.

تب دنگی یک بیماری ویروسی است که توسط پشه‌هایی به نام آئدس منتقل می‌شود. این ویروس، چهار نوع ویروس دنگی را شامل می‌شود که هر کدام می‌توانند علت ابتلا به تب دنگی شوند.

روستای زیبای سطلسر لاهیجان+عکس
ادامه مطلب

افزایش ابتلا به تب دنگی طبق معمولً در مناطق گرمسیری اتفاق می‌افتد، چون پشه‌های ناقل آن در این مناطق به راحتی می‌توانند رشد و تکثیر کنند. این چنین، باران‌های زیاد و تجمع آب در ظروف و اشیاء گوناگون می‌تواند محیط مناسبی برای تکثیر این گونه از پشه‌ها فراهم کند.

انسان امکان پذیر از طریق نیش پشه‌های حامل ویروس دنگی به این بیماری مبتلا شود. هنگامی یک پشه حامل ویروس دنگی انسانی را نیش می‌زند، ویروس داخل سیستم خونی او می‌شود و عفونت را اغاز می‌کند.

درمان تب دنگی به تسکین علائم آن، نظیر تب، درد عضلانی، سردرد، و منفعت گیری از آب و الکترولیت‌ها برای جبران از دست دادن مایعات بدن پافشاری دارد. در صورت ابراز عوارض جدی، همانند خونریزی گوارشی، به مداخله سریع پزشکی نیاز است.

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکار

علائمی که می گوید در خطر مرگ خاموش هستید
ادامه مطلب

اخبار تکنولوژی

اخبار اقتصادی

اخبار فرهنگ وهنر

اخبار تکنولوژی

اخبار سلامتی

Share This Article