به گزارش خبرخوان
به گزارش خبرنگار فرهنگی ، پیمان قریبپناه، از صداپیشههای برنامه تلویزیونی «شوخی شوخی»، در رابطه شخصیت عروسکی «نمونه» در این مجموعهٔ طنز توضیحاتی اراعه کرد و او گفت: «نمونه» شخصیتی است که در داستان به گفتن یکی از اهالی نونآباد معارفه میشود و دارای تیکهکلامهای مخصوص به خود است.
قریبپناه افزود: این شخصیت در این فصل از «شوخی شوخی» نسبت به فصلهای قبل، مجموعهای از تیکهکلامها دارد که احتمالا زیاد تر به لهجه قزوینی نزدیک باشد. از لحاظ شخصیتپردازی، نمونه در این فصل ابعاد چندوجهی و گستردهتری اشکار کرده است. او شخصیتی است که تمایل دارد مدیریت را در دست بگیرد و همهچیز باید تحت نظارت او باشد یا دوست دارد از همه فعالیتها آگاه باشد.
این صداپیشه و گوینده رادیو گفت: در واقع، تلاش ما این بوده که ابعاد شخصیتی او را شیرینتر و دوستداشتنیتر نشان دهیم تا بینندگان از دیدن آن لذت ببرند. خصوصیاتی که برای نمونه در نظر گرفتهایم، شامل دلسوزی، مهربانی و رفاقت است. بعضی اوقات از این رفاقت برای زیرکی و رندی منفعت گیری میکند. این چنین بعضی اوقات به قبلاش بازمیگردد و انگار مقداری خاطرهباز شده است.
اهمیت احیای برنامههای عروسکی در تلویزیون
قریبپناه در قسمت فرد دیگر از سخن بگوییدهای خود به جایگاه برنامههای عروسکی در تلویزیون پرداخت و فرمود: در دهههای ۷۰ و حتی ۸۰ و پیش از آن، برنامههای عروسکی بسیاری تشکیل میشد. اما در سالهای تازه، به نظر میرسد تنها چند برنامه معدود دغدغهٔ نگه داری این گونه برنامهها را در تلویزیون دارند.تلویزیون احتمالا در یک دوره کمتر به این قالب از برنامهها دقت نشان داد. چند سالی این برنامهها غایب بودند و اکنون مجدد احیا شدهاند.
وی درمورد منفعتگیری از این برنامه ها به گفتن یکی از قالب های مهم در برنامه سازی دنیا پافشاری کرد: وجود برنامههای عروسکی در تلویزیون از اهمیت بالایی برخوردار است. برخی فکر میکنند که با دقت به منفعت گیری از عروسک، مخاطب این برنامهها فقطً کودکان می باشند. این نگرش تا پیش از آقای طهماسب و مجموعهای همانند «کلاهقرمزی» و برنامههایی نظیر «مهمونی» ترویج داشت. اما با ادامه برنامهسازی توسط طهماسب این دیدگاه تا حدی تحول کرد. در واقع، برنامههای عروسکی که امروز در تلویزیون تشکیل خواهد شد، فقطً برای تداوم این جریان می باشند. درحالیکه در جهان تا این مدت هم این مدل برنامه سازی با جدیت ادامه دارد.
احیای نگاه تازه به برنامههای عروسکی
این صداپیشه به اقبال مخاطب از این برنامه ها اشاره و فرمود: خود شخصیت جناب خان به همراه رامبد جوان، نگاه فرد دیگر را احیا کردند که نشان داد کار عروسکی میتواند اختصاصی بزرگسالان نیز باشد و یقیناً خود این شخصیت هم مدتی طول کشید تا برای مخاطب جا بیفتد و باید به شخصیت های عروسکی زمان داد. امروز هم کودکان و هم بزرگسالان از این برنامهها استقبال میکنند. این برنامهها حتی قادرند موضوعاتی را نقل کنند که جریانساز شوند.
وی در آخر به تواناییٔ همکاری با محمد لقمانیان در برنامهٔ های تلویزیون اشاره کرد و او گفت: ما در این برنامه زیاد تر بر محاوره و دیالوگنویسی تمرکز داشتیم و خود لقمانیان تلاش میکند تا همه ابعاد عروسک را در تلویزیون به نمایش بگذارد؛ از فانتزی عروسک گرفته تا قابلیتهای منحصر به فرد کارهای عروسکی را دوست دارد در این برنامه اراعه کند.
انتهای مطلب/
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکار
منبع