به گزارش خبرخوان
به گزارش گروه رسانهای شرق ؛ محمد احمدیخصال، مدیرعامل یکی از شرکتهای دانشبنیان در نشست هوش مصنوعی اینوتکس ۲۰۲۵، اظهار کرد: ما زیاد تر در حوزه نرمافزار فعالیت داریم و کار ما از جنس حقیقت افزوده و زیاد تر مبتنی بر همانندسازی است. ما آناتومی بدن را همانندسازی میکنیم و داخل موتور افزوده میکنیم و دانشجو میتواند با گوشی خود دادههای آناتومی را دریافت کند.
او گفت: در حوزه آموزشهای نرمافزاری، بازخورد گرفتن یکی از نکات مهم است تا مقدار یادگیری و مقدار ماندگاری اطلاعات قابل سنجش باشد. کاری که کردیم با همکاری بیمارستان شهید رجایی، روشی را گسترش دادیم که از طریق تصویربرداری از انگشت، سیگنالهایی دریافت میشود. این مطرح در همکاری بین مهندسان و متخصصان حوزه سلامت بوده است.
احمدیخصال او گفت: در ایران، کمتر بر حوزه سلامت عمومی با فناوریهای نو کار شده است و یکی از پشتیبانیهایی که هوش مصنوعی میتواند اراعه دهد، در عرصه کنترل سختی خون است. ما در ایران ۲۵ میلیون نفر مبتلا به سختی خون داریم که ۴۰ درصد از آنها از بیماری خود خبر ندارند؛ ضمن آنکه بر پایه آمارها نزدیک به ۳۰۰ میلیون دلار در سال، هزینه در حوزه سختی خون به وزارت بهداشت تحمیل میشود.
وی خاطرنشان کرد: ما میتوانیم با گسترش تجهیزات مبتنی بر هوش مصنوعی در این عرصه، سرویسهایی اراعه دهیم تا غربالگری سختی خون انجام شود. بعضی اوقات این پایشها میتواند از بار هزینهها بکاهد.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکار