تنبیه فیزیکی کودک پیامدهای منفی بسیاری دارد_خبرخوان

علی باقری
3 Min Read


به گزارش خبرخوان

مطالعه تازه محققان دانشگاه نیویورک مشخص می کند تنبیه بدنی کودکان در کشورهای کم‌درآمد و با درآمد متوسط پیامدهای منفی ازجمله کم شدن سلامت جسمی و روانی، کارکرد تحصیلی پایین‌تر و اختلال در رشد اجتماعی-عاطفی را به جستوجو دارد. تحقیقات قبلی در کشورهای ثروتمند نیز نتایج شبیهی نشان داده می بود.

به گزارش ساینس دیلی، سال ۲۰۰۶، دبیرکل سازمان ملل متحد خواستار ممنوعیت تنبیه بدنی شامل کتک‌زدن کودکان شد. تا امروز، ۶۵ سرزمین در سراسر جهان ممنوعیت کامل یا جزئی تنبیه بدنی را اعمال کرده‌اند. زیاد تر این ممنوعیت‌ها در کشورهای پردرآمد (با درآمد ناخالص ملی حداقل ۱۴ هزار دلار به‌ازای هر نفر) اعمال شده است.

تنبیه بدنی در کشورهای فقیر و ثروتمند نتایج یکسانی برای کودکان دارد

محققان در پژوهش تازه ۱۹۵ پژوهش درمورد تنبیه بدنی را که بین سال‌های ۲۰۰۲ تا ۲۰۲۴ انتشار شده‌اند تجزیه‌وتحلیل کردند. این مطالعات ۹۲ سرزمین با درآمد کم و متوسط و ۱۹ پیامد مربوط به روابط والدین و فرزند، سلامت روان و جسم، حرکت خشونت‌آمیز، نگرش به خشونت، مصرف مواد، عملکردهای شناختی، توانایی‌های اجتماعی-عاطفی، خواب، توانایی‌های حرکتی و گمان کودک‌کار بودن را پوشش می‌داد.

ژاپن به گمان زیادً با مأموریت آرتمیس ناسا اولین فضانورد خود را به ماه می‌فرستد
ادامه مطلب

محققان دریافتند در ۱۶ مورد از ۱۹ فاکتور بازدید‌شده تنبیه بدنی ربط چشمگیری با پیامدهای منفی دارد: تضعیف روابط والدین و فرزندان، تبدیل شدن به قربانی خشونت، اعمال خشونت (ازجمله خشونت علیه شریک زندگی در بزرگسالی)، قبول خشونت، مشکلات سلامت جسمی، مشکلات سلامت روانی، مصرف مواد مخدر، نتایج ضعیف تحصیلی، اختلال در توانایی‌های زبانی، اختلال در کارکرد اجرایی، اختلال در توانایی‌های اجتماعی-عاطفی، مشکلات رفتاری کلی، مشکلات رفتاری درونی (همانند افسردگی و گوشه‌گیری)، مشکلات رفتاری بیرونی (همانند پرخاشگری و تخریب‌گری)، اختلال در رشد اولیه کودک و کیفیت خواب.

آخرین مطالب
تزریق نانوذرات طلا به چشم!_خبرخوان
ادامه مطلب

یقیناً این محققان هیچ تأثیری از تنبیه بدنی روی توانایی‌های شناختی، توانایی‌های حرکتی و کار افراد اشکار نکردند. مسئله قابل‌دقت دیگر این است که این مطالعه هیچ پیامد مثبتی در تنبیه بدنی اشکار نکرد.

«خورخه کوارتاس»، نویسنده مهم و استادیار روان‌شناسی کاربردی دانشکده فرهنگ، آموزش و گسترش انسانی دانشگاه نیویورک استاینهارت، دراین‌باره می‌گوید ارامش و قوت این یافته‌ها مشخص می کند تنبیه فیزیکی در سراسر جهان برای کودکان و نوجوانان صدمه‌زاست؛ در نتیجه، باید تحقیقات بیشتری انجام شود تا استراتژی‌هایی برای جلوگیری از تنبیه فیزیکی در سطح جهانی تدوین شود.

نتایج کامل این تحقیق در مجله نیچر به چاپ رسیده است.

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکار

در سایت خبری خبرخوان آخرین اخبارحوادث,سیاسی,فرهنگ وهنر,اقتصاد و تکنولوژی,دفاعی,ورزشی,ایران,جهان را بخوانید.

اخبار تکنولوژی

اخبار اقتصادی

اخبار فرهنگ وهنر

اخبار تکنولوژی

اخبار سلامتی

TAGGED:
Share This Article