۲۱ نشست تخصصی هوش مصنوعی و هزاران تاثییر مردمی در راه صداوسیما_خبرخوان

علی باقری
4 Min Read


به گزارش خبرخوان

به گزارش خبرنگار فرهنگی ، نشست خبری همایش ملی «هوش مصنوعی، فرهنگ و رسانه» روز ۲۱ اردیبهشت‌ماه در دانشگاه صداوسیما برگزار شد. شاهید مظفری، رئیس ستاد اجرایی این اتفاقات، در سخنانی به جزئیات و اهداف برگزاری این همایش پرداخت؛ همایشی که قرار است در روزهای ۲۸ و ۲۹ اردیبهشت با تمرکز بر نقش فناوری هوش مصنوعی در آینده رسانه، فرهنگ و جامعه برگزار شود.

صداوسیما؛ از تدوین سند تا میزبانی تحول

مظفری او گفت: «صداوسیما اولین سازمان ایرانی است که از سال ۱۳۹۷ سند راهبردی هوش مصنوعی را تدوین کرده و اکنون با بازنگری و به‌روزرسانی آن، نسخه تازه این سند را در همین نشست رونمایی می‌کنیم.»

او پافشاری کرد که نگاه رسانه ملی به هوش مصنوعی، تنها نگاه به یک ابزار نیست، بلکه آن را عامل تحول بنیادین در سازوکار رسانه می‌داند: «هوش مصنوعی، موتور محرک دگرگونی‌های اساسی در رسانه است؛ نه‌فقط برای تحول ظاهر محتوا، بلکه برای بازطراحی کل فرآیند تشکیل، توزیع و مصرف آن.»

عکس العمل هنرمندان به حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان + عکس
ادامه مطلب
آخرین مطالب

از سیما تا صدا؛ نشست‌های ماهانه تا اتفاقات نهایی

مظفری با اشاره به عمل های ماه‌های تازه، گفت: «از شهریور پارسال، هر ماه یکی از معاونت‌های سازمان میزبان نشست‌هایی با محوریت هوش مصنوعی می بود؛ از سیماوصدا گرفته تا مطرح و برنامه و بودجه، حتی معاونت فنی، همه همایش سالانه خود را به‌طور کامل به هوش مصنوعی تعلق داد.»

او افزود: «در همایش مهم، ۲۱ نشست تخصصی و کارگاه آموزشی خواهیم داشت که در آنها موضوعاتی چون تشکیل محتوا با هوش مصنوعی، اخلاق در فناوری‌های نوین، مدیریت داده‌ها و آینده‌پژوهی رسانه بازدید خواهد شد.»

«کودک شو» از تبلیغ فرزندآوری تا آموزش با بازی و سرگرمی_خبرخوان
ادامه مطلب

۲۵۰ مقاله، ۷۰ غرفه، ۵هزار تاثییر مردمی

به‌حرف های مظفری، فراخوان مقاله‌های علمی هم با استقبال قابل‌توجهی روبه رو شد: «۲۵۰ چکیده مقاله دریافت کردیم که بعد از قضاوت، ۶۴ مقاله پذیرفته و ۲۴ مقاله برگزیده برای اراعه نهایی انتخاب شدند.»

در سایت خبری خبرخوان آخرین اخبارحوادث,سیاسی,فرهنگ وهنر,اقتصاد و تکنولوژی,دفاعی,ورزشی,ایران,جهان را بخوانید.

او این چنین از برپایی نمایشگاه تخصصی با بیشتر از ۷۰ غرفه خبر داد که در آن شرکت‌های دانش‌بنیان، نهادهای فرهنگی، و قسمت‌های گوناگون صداوسیما آخرین دستاوردهای خود را اراعه می‌کنند.

خیز بلند دانش‌آموزان در قسمت مردمی

قسمت مردمی همایش، به‌اختصاصی در حوزه دانش‌آموزی، با شراکت گسترده‌ای همراه شده است. مظفری با اشاره به همکاری وزارت آموزش‌وپرورش، او گفت: «بیشتر از ۵۲۰۰ تاثییر از دانش‌آموزان دریافت شده است که در رشته‌هایی همانند پوستر، پویانمایی، داستان‌نویسی، کاریکاتور، فیلم‌نامه‌نویسی و پادکست به رقابت می‌پردازند.»،

غیرمنتظره هایی از «حاج قاسم» در او گفت وگو با رضا ایرانمنش_خبرخوان
ادامه مطلب

کنار آن، بیشتر از ۵ هزار تاثییر از سوی عموم مردم به دبیرخانه ارسال شده است و قضاوت‌ها در دو مرحله انجام خواهد شد. آثار برگزیده در افتتاحیه و اختتامیه همایش به نمایش گذاشته می‌شود و تعدادی از آن‌ها در رسانه ملی نیز پخش خواهد شد.

آثار برتر روی صحنه رسانه ملی

در آخر مراسم، ۳۰ تاثییر برتر عمومی (۵ تاثییر منتخب و ۲۵ تاثییر تقدیری) و ۵ تاثییر برتر دانش‌آموزی معارفه و تشکر خواهد شد.
مظفری پافشاری کرد: «برخی آثار مردمی، سطح حرفه‌ای دارند و با لیاقت وجود در آنتن رسانه ملی می باشند.»

انتهای مطلب/+

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکار

اخبار تکنولوژی

اخبار اقتصادی

اخبار فرهنگ وهنر

اخبار تکنولوژی

اخبار سلامتی



منبع

Share This Article