به گزارش خبرخوان
به گزارش خبرگزاری برنا از قم، حجتالاسلاموالمسلمین حسن غریب در جریان بازدید میدانی از دریاچه نمک قم و حوضه آبریز این تالاب، بر لزوم رسیدگی سریع به مخاطرات زیستمحیطی ناشی از فعالیتهای غیر اصولی در این منطقه اصرار کرد و او گفت: با هرگونه دستاندازی و تصرفات غیرقانونی که جهت تشدید کانونهای گرد و غبار در اطراف دریاچه نمک شود، برخورد قانونی می کنیم.
او گفت: تخریبها و صدمههای ناشی از فعالیتهای معدنی و صنعتی در این منطقه بهصورت میدانی مورد بازدید قرار گرفت و دستگاه قضایی با منفعتگیری از ظرفیتهای قانونی، از ابراز صدمههای زیاد تر جلوگیری خواهد کرد.
در ادامه این بازدید، مدیرکل حفاظت محیط زیست قم با اشاره به ویژگیهای اکولوژیکی تالابهای استان، او گفت: دریاچه نمک به علت قرار گرفتن در انتهای حوضه آبریز، دارای اکوسیستم زیاد حساس و شکنندهای است و متاسفانه اراضی حوالی آن، بهعلت قطع حقابهها، خشکسالیهای متوالی و برداشت بیرویه از منبع های آب زیرزمینی، به کانونهای فعال گرد و غبار تبدیل شدهاند.
سیده مریم محمدی افزود: تداوم این چنین روندی، تهدیدی جدی برای سلامت محیط زیست و سکونتگاههای انسانی در منطقه به شمار میآید و الزام عمل سریع و هماهنگ همه دستگاهها است.
وی خاطرنشان کرد: با پیگیریهای مستمر اداره کل حفاظت محیط زیست استان و همکاری سازمان بازرسی و دستگاه قضایی، تا بحال اسناد رسمی پنج تالاب استان قم به نام سازمان حفاظت محیط زیست سرزمین صادر شده است.
دریاچه نمک در ناحیه شرقی قم و در حدفاصل استانهای قم، سمنان و اصفهان قرارگرفته و بزرگترین دریاچه فصلی و فراشور سرزمین میباشد که نزدیک به ۲۰۰ هزار هکتار وسعت داشته و یکسوم آن در محدوده جغرافیایی قم قرار گرفته است.
انتهای مطلب
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکار
منبع