به گزارش خبرخوان
دکتر کامبیز شقاقی مدیر درمان تامین اجتماعی استان قزوین در گفتگو با خبرنگار برنا با اهمیت ترین عمل های کمیته استانی مدیریت بحران و پدافند غیر عامل در ۱۲ روزه جنگ را تشریح کرد.
شقاقی اظهارداشت: علیرغم این که حوادث رخ داده غیر منتظره می بود اما با درایت و برنامه ریزی سازمانی توانستیم با همکاری مجموعه پرتلاش خود از این شرایط با پیروزی عبور کنیم.
او گفت: بعد از حوادث رخ دده ، سه جلسه کمیته مدیریت بحران استان و شش جلسه کمیته خطر و حوادث و بلایا در بیمارستانهای زیرمجموعه مدیریت درمان برای بازدید و حل مشکلات برگزار شد و با نظارت و سرکشی به واحدها ضمن مطلوب بودن ذخیره سوخت مورد نیاز دیزل ژنراتورها و موتورخانه ها و آشپزخانه مراکز تحت پوشش بیشتر از ۱۰ هزار لیتر سوخت دریافت و به ذخایر حاضر اضافه شد.
این مسئول فرمود:این چنین ذخایر گاز مایع بیمارستانها برای مصرف در آشپزخانه ها کنترل شد و در این عرصه در بیمارستان تاکستان فقط تعدادی کپسول مشاهده شد لذا برای خرید ونصب مخازن گاز مایع عمل ملزوم صورت گرفت.
شقاقی او گفت: آماده بکارکردن همه آمبولانس های بیمارستانها و کنترل منظم سلامت فنی آنها و مطمعن از پربودن باک بنزین خودروها با هماهنگی ستاد بحران استان صورت گرفت و شارژ بنزین برای آمبولانسها خارج از نوبت انجام شد.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان قزوین در ادامه اظهارداشت: برای کنترل ذخایر دارویی و تجهیزات پزشکی و مواد مصرفی نیز با جدیت عمل کردیم و با کنترل وجبران کمبودها در حد اعتبارات اختصاصی برای سه ماه این نیازها تامین شد و در این عرصه بجز تعداد محدودی از داروها که در سطح ملی افتداشتیم (همانند سرم نرمال، آمپول دیگوگسین، ویال آمینو اسید) در دیگر موارد نیازها تامین شد.
شقاقی یادآورشد: گشت زنی مستمر و کنترل دقیق ترددها نیز تشدید شد و در طول شب و مراکز حساس این مراقبت و نگهبانی با شدت و دقت بیشتری صورت گرفت و همه مراکز، دوربین های کنترلی مداربسته خود را مجددا کنترل کرده و از سلامت فنی و پوشش حداکثری آنها مطمعن یافتند تا قسمت امنیتی مراکز تحکیم شود.
این مدیر در ادامه فرمود: در راستای حفاظت فیزیکی و امنیتی و برای جلوگیری از شایعه پراکنی و انتشار کردن اخبار نادرست، هرگونه مصاحبه کارکنان و افراد غیر مسئول با رسانه ها ممنوع شد و هماهنگی ملزوم صورت گرفت و از بازنشر مطالب و اخباردر فضاهای مجازی نیز ممانعت و از تردد غیر ضرور پیمانکاران مگر با مجوز و تایید حراست هم جلوگیری شد.
شقاقی او گفت: به منظور تشکیل اتاق مونیتورینگ دوربین ها در اتاق نگهبانی بیمارستانها برنامه ریزی و هماهنگی ملزوم صورت گرفت و برای تامین اعتبار پیش بینی شده نیز عمل کردیم تا کارها شتاب گیرد.
این مدیر اضافه کرد: مکاتبه ای با دانشگاه علوم پزشکی قزوین انجام شد تا با رایزنی و هماهنگی با هیئت امنای صرفه جویی ارزی وزارت بهداشت برای تعلق تیوپ دستگاه سی تی اسکن بیمارستان رازی عمل شود که متاسفانه امکان تهیه آن ممکن نشد و اکنون دستگاه غیر فعال است.
شقاقی فرمود: برای صدور نسخ کاغذی بر پایه ۷۰ درصد سهم سازمان و ۳۰ درصد فرانشیز بیمار جلسه هماهنگی برگزار شد تا خدمات ملزوم در داروخانه ها و مراکز پاراکلینیکی به بیماران اراعه شود که هماهنگی با همه کاربران مرتبط اعم از ناظران بیمارستانی، مراکز پاراکلینیک جهت استحقاق سنجی نسخ کاغذی از طریق کد USSD انجام شد.
وی او گفت: مکاتبه با سازمان برای اتصال بیمارستانهای تابعه به شبکه MPLS و ابلاغ راهنمای نحوه و روال اجرای صدور نسخ کاغذی در مراکز ملکی تدوین و به مراکز ملکی انجام شد و هماهنگی با مراکز زیرمجموعه جهت پذیرفتن و اراعه خدمات رایگان بیماران با کد مصدومین حوادث غیر مترقبه در سیستم HIS نیز صورت گرفت.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان قزوین در ادامه اظهارداشت: این چنین در ایام بحران ساختمان مهدکودک و نمازخانه در بیمارستان رازی برای اسکان موقت کارکنان غیر پزشک ( خانم و آقا) آماده شد و دو دستگاه سوئیت مسکونی بیمارستان تاکستان نیز برای اسکان تعلق یافت.
این مدیر او گفت: هماهنگی بیمارستان تاکستان با شرکت راه آهن برای منفعت گیری کارکنان از قطار در اوقات مورد نیاز، صدور مجوز شیفت های ۲۴ تا ۴۸ ساعته پزشکان و کادر درمان برای افت تردد بر پایه دستورات صادر شده از سوی سازمان و لغو برگزاری موارد غیر الزامی در کمیته ای بیمارستان برای مدیریت منطقی از دیگر کارهای انجام شده می بود.
شقاقی در ادامه یادآورشد: آماده سازی زمین فوتبال بیمارستان رازی بعنوان پارکینگ و آماده کردن پارکینگ جاری بیمارستان برای اوقات اضطراری و لزوم تخلیه بیمارستان، اجرای مانور برسی حالت مدیریت بحران و پدافند غیر عامل مدیریت درمان استان در حوزه های سازه ای، غیر سازه ای و عملکردی، شناسایی نقاط قابل بهبود و اتخاذ عمل های اصلاحی ملزوم و کنترل تابلوها و تهیه کسری برای خبر رسانی و راهنمایی بیماران در دستور کار قرار گرفت.
این مدیر اضافه کرد: با دعوت از روسای بیمارستانهای تابعه نسبت به دریافت گزارش های عمل های انجام شده و چالش ها عمل شد و در شش نوبت بازدید و نظارت از حالت آمادگی مراکز بستری مطلع شدیم و دومانور دور میزی با شراکت اعضای مهم سازمانهای مدیریت بحران بیمارستانها برای هماهنگی و افزایش آمادگی آنها در انجام ماموریت های محوله در سامانه در دو بیمارستان برگزار شد.
شقاقی ضمن سپاس از تلاش همکاران مدیریت درمان اظهارامیدواری کرد با توانایی و برنامه ریزی صورت گرفته بتوان در شرایط بحرانی هم چنان خدمت رسانی را در بیمارستانهای تحت پوشش تامین اجتماعی با جدیت و دقت زیاد تر انجام داد.
انتهای مطلب
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکار
منبع