لاکهید مارتین موشک‌های جدیدی برای پرتاب از هواپیماهای باری آزمایش کرد_خبرخوان

علی باقری
3 Min Read


به گزارش خبرخوان

شرکت آمریکایی لاکهید مارتین با پیروزی دو نسخه تازه از سامانه موشکی کم‌هزینه خود موسوم به CMMT (پلتفرم چندمأموریتی مشترک) را آزمایش کرده است؛ طرحی که می‌تواند تحول بزرگی در جنگ‌های آینده تشکیل کند. این موشک‌ها قابلیت پرتاب از هواپیماهای باری و حتی هلیکوپترها را دارند و می‌توانند سلاح‌هایی مقرون‌به‌صرفه برای حملات دوربرد در اختیار ارتش آمریکا قرار دهند.

لاکهید مارتین از آزمایش‌های پیروزی‌آمیز سامانه موشکی تازه خود با نام CMMT خبر داد. این پلتفرم که در دو نسخه گسترش یافته، به‌جستوجو اراعه یک جانشین زیاد ارزان‌تر برای موشک‌های کروز پیشرفته و گران‌قیمتی همانند JASSM است.

پلتفرم موشک‌های تازه به‌طوری طراحی شده که بتواند بدون نیاز به تجهیزات خاص یا هواپیماهای جنگی تخصصی، از پشت هواپیماهای باری همانند C-130 و C-17 رها شود. این چنین این موشک‌ها از نوع کروز می باشند، یعنی می‌توانند مسافت‌های طویل را در ارتفاع پایین و با دقت بالا طی کنند.

بوئینگ و لاکهید مارتین می‌خواهند شرکت ULA را به سیرا اسپیس بفروشند_خبرخوان
ادامه مطلب

موشک‌های تازه لاکهید مارتین برای پرتاب از هواپیماهای باری

پلتفرم تازه و ماژولار لاکهید مارتین در دو مدل مجزا آزمایش شده است: CMMT-D و CMMT-X.

مدل CMMT-D یک موشک گلاید بدون موتور است و بعد از رهاشدن از ارتفاع بالا، با بازکردن بال‌های خود، مسافت بسیاری را به سمت مقصد پیش می‌رود. این نسخه دارای بردی نزدیک به ۵۰۰ مایل دریایی (بیشتر از ۹۰۰ کیلومتر) است و قیمت تخمینی آن فقط ۱۵۰ هزار دلار است، یعنی نزدیک به یک دهم قیمت یک موشک JASSM.

در ماه مه امسال، CMMT‑D از یک پالت Rapid Dragon رها شد. بالگرد پالت را تا ارتفاع نزدیک به ۴ هزار و ۴۰۰ متر برد و بعد از باز شدن بال‌ها، موشک بدون نیروی محرکه به پرواز در ادامه گفت.

مدل CMMT-X نیز که جانشین پروژه «SPEED RACER» است، یک نسخه موتوردار و آزمایشی محسوب می‌شود. برد این نسخه نزدیک به ۳۵۰ مایل دریایی (بیشتر از ۶۴۰ کیلومتر) است. در ماه ژوئن، CMMT-X بعد از پرتاب از زیر بال یک هواپیمای غیرنظامی، با پیروزی موتور خود را روشن کرد و اولین پرواز مستقلش را به انجام رساند.

بمب خاموشی؛ چین برای نابودی شبکه‌های برق بمب گرافیتی می‌سازد + ویدیو_خبرخوان
ادامه مطلب

یکی از با اهمیت ترین ویژگی‌های این پروژه، منفعت گیری از ابزارهای طراحی و ساخت دیجیتال است. این رویکرد به لاکهید مارتین اجازه داد تا زمان گسترش از ایده اولیه تا اولین پرواز را به نصف افت دهد و در صورت دریافت خواست از سوی ارتش، به شدت تشکیل را به مقیاس زیاد رساند.

با وجود این که نیروی هوایی آمریکا تا این مدت جزئیات برنامه هواپیماهای جنگی مشترک (CCA) خود را نهایی نکرده، لاکهید مارتین معتقد است که معماری ماژولار و اثبات‌شده CMMT می‌تواند به شدت برای فراهم نیازهای این برنامه و دیگر مأموریت‌های کم‌هزینه در آینده تطبیق داده شود.

در سایت خبری خبرخوان آخرین اخبارحوادث,سیاسی,فرهنگ وهنر,اقتصاد و تکنولوژی,دفاعی,ورزشی,ایران,جهان را بخوانید.

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکار

اخبار تکنولوژی

اخبار اقتصادی

اخبار فرهنگ وهنر

اخبار تکنولوژی

اخبار سلامتی

Share This Article