صبح سریع بدترین زمان برای برگزاری آزمون است_خبرخوان

علی باقری
3 Min Read


به گزارش خبرخوان

نتایج یک مطالعه تازه مشخص می کند که کارکرد دانشجویان در امتحانات بستگی بسیاری به زمان برگزاری آن دارد و صبح سریع بدترین زمان ممکن برای برگزاری یک آزمون است.

پژوهشگران دانشگاه مسینا در ایتالیا با بازدید بیشتر از ۱۰۴ هزار امتحان شفاهی به این نتیجه رسیده‌اند که نرخ قبولی دانشجویان در ساعت ۱۲ ظهر به ۷۲ درصد می‌رسد. این درحالی است که همین نرخ در ساعت ۸ صبح فقط ۵۴ درصد و در ساعت ۴ بعدازظهر ۵۱ درصد گزارش شده است. در ساعت‌های ۱۱ صبح و ۱ ظهر نیز نرخ قبولی به‌ترتیب ۶۷ درصد گزارش شده است.

پروفسور «کارملو ماریو ویکاریا» که سرپرستی این پژوهش را برعهده داشته، می‌گوید:

«نتایج برسی‌های دانشگاهی در طول روز به‌طور سیستماتیک تحول می‌کند و آشکار‌ترین نقطه اوج، حوالی ظهر است. گمان قبولی دانشجویان در اواخر صبح زیاد زیاد تر از صبح سریع یا اواخر عصر است.»

به حرف های او این الگو امکان پذیر در دیگر موقعیت‌های برسی همانند مصاحبه‌های شغلی یا حتی جلسات دادگاه نیز وجود داشته باشد.

هیئت مدیره قبلی OpenAI انگارً سم آلتمن را انسانی فریبکار برداشت می‌کرد
ادامه مطلب

دلایل نقل شده برای روال پیروزی در آزمون

هرچند محققان نتوانسته‌اند علت دقیق این روال را اشکار کنند، اما اوج کارکرد در حوالی ظهر با شواهدی مطابقت دارد که نشان خواهند داد توانایی شناختی افراد در طول صبح افزایش می‌یابد و در بعدازظهر افت اشکار می‌کند. در این گزارش آمده است که این الگو امکان پذیر ناشی از افت سطح انرژی دانشجویان در ساعات بعدی روز باشد. این چنین اساتیدی که دچار خستگی ناشی از تصمیم‌گیری می باشند، امکان پذیر نمرات سخت‌گیرانه‌تری بدهند.

این مطالعه این چنین به تحقیقاتی اشاره دارد که نشان داده‌اند قاضی‌ها نیز در ابتدای جلسه‌ها یا بعد از استراحت ناهار، تصمیم‌های ملایم‌تری می‌گیرند؛ هرچند نوع پرونده‌هایی که در ساعات گوناگون روز رسیدگی خواهد شد نیز می‌تواند عامل تأثیرگذاری باشد.

پژوهشگران می‌گویند این تفاوت امکان پذیر ناشی از کم شدن انرژی دانشجویان و این چنین خستگی تصمیم‌گیری در اساتید باشد.

لپ‌تاپ Schenker Key 18 Pro با RTX 5090 و نمایشگر 4K معارفه شد_خبرخوان
ادامه مطلب

پروفسور ویکاریا نظر می‌کند که برای بهبود کارکرد، دانشجویان خواب باکیفیت‌تری داشته باشند، از زمان‌های استراحت ذهنی منفعت گیری کنند و امتحان‌ها را در ساعات کم‌کم شدن شخصی برگزار نکنند. او این چنین پیشنهاد می‌کند که نهادهای آموزشی جلسات مهم را به‌جای صبح سریع، به ساعات پایانی صبح موکول کنند تا نتایج بهتری حاصل شود.

در سایت خبری خبرخوان آخرین اخبارحوادث,سیاسی,فرهنگ وهنر,اقتصاد و تکنولوژی,دفاعی,ورزشی,ایران,جهان را بخوانید.

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکار

اخبار تکنولوژی

اخبار اقتصادی

اخبار فرهنگ وهنر

اخبار تکنولوژی

اخبار سلامتی

Share This Article